blajblaj

Alla inlägg den 6 januari 2014

Av blajblaj - 6 januari 2014 09:14

Jag har ju för fasiken inte bloggat på supermånga dagar! Inte på hela året faktiskt. Hehehe.. Men det blir ändring på det nu. Nytt år, nya möjligheter. Vad tror ni det här året för med sig? Jag är helt övertygad om att det kommer bli ett toppenår! Jag har inlett med den klassiska "äta nyttigare"-fasen, den går helt ok hittills, har ätit godis, chips och nötter varje dag, och lagat ungefär sammma mat som jag brukar. HAHA... Men jag menar, man lever bara en gång, och ja, vi får se om det blir några nyttigheter inom den närmaste framtiden, känns som om det löser sig.


Igår vaknade jag med en konstig känsla i halsen, och den blev värre framåt kvällen. Men jag TÄNKER INTE bli sjuk igen, jag vägrar. Därför kände jag att det var helt lagligt att jag och syster tog oss ut i skogen en sväng, och det va riktigt nice även om det är helt omöjligt att tro att det är januari. Det känns mer som mars/april eller typ oktober.. Hur som helst så var det skönt att va ute, vi försökte få igång en eld men det va helt omöjligt, allt var så surt så det slutade med att vi rökfyllde halva skogen istället, hahah... 


Jag har redan börjat planera lite resor, jag är skitsugen på att ta mig till Italien, antingen med P eller så kanske det blir med Stina och Lisa som en av vår, numera traditionella, vårresa! Eller kanske både och? Jag behöver ju till Danmark en sväng, och jag vet att P hatar charter, så att bila till Italien och ta Danmark på hemvägen kanke vore nåt... Just ja, vi har ju ingen bil, hrmf. Men den hinner nog bli fixad tills dess dock. Hoppas jag. Och sen har jag ju London redan färdigt och klart, det kommer bli så jäkla bra.


Och så kom systern med den fantastiska idén att under sommarmånaderna kan jag ju stämpla! Heheh, jag tänker kolla upp allt det där idag, för jag tror jag ska försöka bli uppsagd lagom tills dess så jag slipper karensen. Hmm, undrar vem jag kan prata med om detta? Får väl messa lillchefen och se vad hon säger. Håll tummarna.


Nä nu ska jag fortsätta kurera mig och till kvällen kommer föräldrarna hit för att klippas och äta middag. Det ska bli riktigt trevligt! Ajöss

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards