blajblaj

Alla inlägg den 14 januari 2014

Av blajblaj - 14 januari 2014 07:11

Precis som jag skrev igår, så var det inte alls jobbigt i skolan, när jag väl kom dit. Snarare tvärt om, det var en himlans bra dag helt enkelt. Jag kände att jag hade rätt att vara där, att jag liksom kunde saker... Låter kanske skitmuppigt men det struntar jag i. I går var en bra dag:


När vi sitter och ska börja textseminariet så säger vår proffesor, Kajsa, att förra gången var det några texter som inte gick att läsa för det hade varit nåt fel i uppladdningen... Så dom kunde vi ta nu. Och då sa jag: Jag var ju sjuk så vi kanske kan ta mig också? Elin brevid mig säger: Ah, fast vi har redan tagit din. Förra gången.. Eehhh. Ok? Kajsa hade tydligen tyckt att den var bra och velat ta upp den (först av alla) trots att jag inte var där! Hahhaah, jag är bäst!


Sen när vi sitter där, så ringer min telefon. Det var på vibration och jag kände inte igen nummret, så jag svarade såklart inte. Personen lämnade ett meddelande, men det tog ända till lektionen var slut och jag hade kommit hela vägen till slussen... Då lyssnade jag av det och... Ja, det var nyheter som, med risk för lite dramaqueen varning, kanske kan förändra mitt liv. Eller inte... Time will tell! Men jag är nervös, så mycket kan jag säga!


Idag har vi opponering mot en av de andra grupperna som har varit medan jag var sjuk. Jag kommer mest titta på och lyssna, men det kommer nog vara lärorikt. Det handlar om den vetenskapliga processen och det hör ju var och en hur sjuuukt intressant det är! Heheheh...


Nä dags att göra mig i ordning, vi hörs!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards