blajblaj

Alla inlägg den 2 juni 2013

Av blajblaj - 2 juni 2013 16:41

Igår fick jag inget gjort där ute, det SPÖregnade och åskade och hade sig. Det var så där. Men idag! Mmmm, jag vaknade av mig själv vid sju, råkade väcka P ( faktiskt! Råkade. ) och sen låg vi och myste i typ en timme.. Så jäääävla nice. Fågelkvitter och solen som lyser in mellan persiennerna i vår lilla sovalkov i vagnen. Mmmmm..


Sen gick vi upp och käkade frukost, och sen satte jag igång med all plantering, rensning, städning och fixning. Det blev sjukt bra. Hann med att rensa bakom skjulet ( värdelös info om man inte har varit på landet och vet hur det ser ut, men det skiter jag i hahaha ), extremt äckligt, men det blev lite bättre i alla fall   , riva gamla jordgubbslandet, och gräva ut ett nytt. Rädda dom få plantor som var kvar och flytta över dom till nya landet, och sen kom syster med 5 plantor till så det blev riktigt fint, men jag undrar om dom får vara ifred, eller om rådjuren hinner ta dom. Ja, ja... Hann även med att rensa hela rabatten, och plantera lite nya blommor. Har oxå planterat mina BÄRBUSKAR! Som jag e sjukt nöjd över. En svartvinbär, en röda vinbär, och en hallon. Mmmmums.


Och så klippte jag gräset. Och jag och P tog en promenad till havet. Och nu har jag tvättstugan. Heheheh.. Och sen ska jag bli upphämtad av syster för at vi ska åka hem till föräldrarna och få rensa i deras julpynt. Mmmm!!!


Men jag har gjort illa mig. Överallt. Och blivit uppäten av mygg. Och riven av taggbuske. Och bränd av sol, hehe. Inget soleksem än, men jag verkar ha blivit mer allergisk mot gräs. Det kliar som fan på ögonlocken. Woop.


Nä nu ska jag författa ett mail. Ha´det 



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards