blajblaj

Alla inlägg den 28 augusti 2015

Av blajblaj - 28 augusti 2015 08:58

Eller ja, ikväll bär det av mot Linneberget, så denna dagen innebär packning och lite småfix. Jag åker med syrran + fru istället för att vi sitter i 3 bilar och bränner ner. Det hade varit mysigt, jag gillar att åka ensam, men.. Ja, måste tänka på pengarna. Jag och Syster åker ju till London om typ 2 veckor, hennes födelesedagspresent till mig, och jag är överpeppad. Måste nog låna lite pengar av P dock, för jag har visst spenderat allt jag fick i lön.   Jajajaja, det ordnar sig.. Kanske kan låna av föräldrarna? Hmm... Ok DET LÖSER SIG. 


Igår hängde jag med mormor och det va supertrevligt. En helt onödig tripp till nordea i liljeholmen för kassörskan missade (trots TVÅ uppmaningar) att pengarna skulle in på SPARkontot och inte personkontot, och satte in det på personkontot. Blach. Men då fick jag göra internetöverföringen som jag vill från början och förhoppningsvis inser mormor att det är mycket smartare. En sväng ut på landet, så hon fick se nya tältet och sen käkade vi pizza som vi köpt på Lidl, och fikade med dansk Dagmarkage till efterrätt. Sen åkte vi hem.


Jag va oxå in och köpte lite magmedicin, får se om det hjälper... Det jag hann ta igår, hjälpte inte särskillt, men det tar kanske ett par dagar innan det ger resultat. Tänker att jag verkligen ska försöka undvika gluten och laktos, bara ett tag, för att se om jag blir bättre... Så idag äter jag nyponsoppa till frukost men kuinde inte strunta i mjölken i kaffet. Det gick bara inte.


OCh så ska jag baka en kaka att ta med ikväll. Det har jag lovat.   Nä, dags att göra det direkt kanske, så den hinner svalna och få glaysr på sig. Hihi, det blir bra det. Ajöss

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards