blajblaj

Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av blajblaj - 31 augusti 2011 19:25

Jag är det. Jag är värdelös. Glömde bort Stina igår. Hon blev ju oxå 30... Visst, jag hade annat att tänka på och ta hand om, men ändå. Ändå... Lyckades ju iaf posta hennes presenter i måndags, så den borde bara bli 1-2 dagar sen. Hoppas hon får dom idag. Det vore fint, samtidigt som vi ska prata. (ok, nu e den fixad, man ska visst inte lägga ut folks adresser hej vilt!! )         


Och vi har fått vår första kund på fikapåjobbet. Leverans på fredag. Så imorgon måste jag fixa med bageriet och allt annat. Underbart! Det händer grejer.   


Jag ska försöka börja på boxningen här i fiskis. Hade tänkt göra det för några år sen oxå, men då rann det ut i sanden... Nu ska det ske. Och jag ska få Jessica med mg tänkte jag.     

Av blajblaj - 31 augusti 2011 15:34

  "Med glimten i ögat fick du oss alltid skratta


att du inte längre finns kvar hos oss är svårt att fatta

Att säga farväl vi gör med stor smärta


för du kommer alltid att finnas kvar i vårt hjärta

Sov nu gott så ses vi kanske snart


och då blir det som vanligt med dig, full fart"

 

Jag hittade den här och tyckte den stämde så väl in på din mamma, så jag tillägnar den till henne. Vila i frid Eva   


Det har inte blivit mycket sömn dom senaste dagarna, så nu sitter jag i sängen. Helt tom och trött... Önskar att jag kunde göra mer, men jag kan inte. Min hjärna vill inte samarbeta ett dugg, och huvudvärken vägrar släppa. Om JAG mår så här, kan jag bara tänka mig hur DU mår. Jag finns här för dig, och för Fisan, så mycket som jag bara kan. Kom ihåg det!


Ska jobba hela helgen på hotellet. Det blir lagom kul, mitt enda hopp är jag har gått ner kanske ett hg eller två, så jag kommer i klänningen och slipper känna mig som en stoppad korv.


Jessica hade fört över för lite pengar oxå, det va en jäkla tur att det fanns så det täckte hyran och allt. Fan, jag hatar att oroa mig för pengar, det är verkligen bland det värsta jag vet. Vill inte lägga min ekonomi i Jessicas händer, hon tar för lättvindigt på allt. Och bara: jag ska göra det... Och sen glömmer hon. Jobbigt i magen, när man redan är lite uppstressad... Ja ja, det löser sig.  


Nu måste jag vila lite... Är så trött. 









  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards