blajblaj

Alla inlägg den 10 juni 2014

Av blajblaj - 10 juni 2014 08:40

Igår fick jag för mig att städa uteplatsen. Mest på grund av ett överhängande hot från mormor, där hon menade på att hon kommer ta med sig sin kompis och komma förbi på en fika under förmiddagen... Dessvärre har hon fått färdvägen om bakfoten, det är bara en massa trappor för att komma till mig, så hon kommer behöva gå en ganska lång omväg, men hon vägrar tro på vad jag säger så... Jag sa: Lycka till. Hahahah! Vi får väl se hur det blir. 


MEN, städningen gjorde att jag fick ganska så ont i benet under eftermiddagen igår och jag tror att jag egentligen behöver vila idag... Men det är för trist så det blir det inget med.


Dessutom har jag tävttstugan kl 10.00, man får ju liksom underhålla sig med det lilla när man inte kan röra på sig som vanligt.


Nu har jag ÄNTLIGEN köpt båtbiljetter till Danmark. Det har varit en hel del turer om huruvida vi kommer dit eller inte men nu verkar det lösa sig ordentligt. Jag var smart nog att köpa flexibiljett så om lite meck kommer vi troligtvis vara i Danmark från den 15:e till den 20:e juli. Mums. VI kommer bo (återgår till rutinen) i lökken och vi kommer hyra ett rum från den kvinna som vi har hyrt från i över 10 år. Supertur att det fanns plats! Sen gör vi en favorit i repris och åker direkt från Danmark till P:s familjs sommarhus i Västervik och stannar där tillsammans med hans ena syster i en vecka. Det kommer bli toppen!


Det ska bli så jävla skönt att få komma till sös på måndag. Jag vill så gärna att dom bara säger: Ja, det kommer göra cepeont men DU MÅSTE GÅ PÅ BENET och träna det hela tiden och göra övningar och fan och hans moster. Jag VILL att han säger så. Min läkare heter för övrigt Buster. Jag kommer ha mycket svårt för att tro på att något han säger är seriöst.


Over n´out

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards