blajblaj

Alla inlägg den 24 juni 2014

Av blajblaj - 24 juni 2014 11:35

Jag vet inte vad det är med sommaren, men jag glömmer bort bloggen. Jag har ju faktiskt instagarm nu för tiden oxå, och det gör väl sitt till kan jag tänka... Hmm, ja, kanske inte nåt man behöver tänka alltför mycket på?   


Karlstad var fantastiskt, som vanligt. Mycket trevligt folk, mycket trevligt hotell med en frukost att ta mig fan DÖ för, och trots den bitande vinterkylan hade vi riktiga semesterkänslor.


Knät spökar på som innan, men jag vet ju nu att det enda jag ska göra är att träna upp det. Har försökt få tag på nån sjukgymnast men det är semestertider och väntetiderna ligger på runt 4-6 veckor. Det suger hästballe, och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, jag kan ju inte gå och ha ont så länge?? Och det känns ju viktigt att komma igång så fort som möjligt så man inte blir sämre?! Men men, jag har en på g, som ska ringa upp mig, så får vi hoppas hon har nåt inom en snar framtid. Annars får jag väl ta nåt privat... Det koster 3 gånger så mycket men det får det kanske va värt? Bläk... Igår blev det en kort, 20 mins promenad i 10 graders kyla och regn, men ja, man får väl klä på sig. Idag ska jag gå längre och ta mig ner till centrum och handla lite förnödenheter. Jag är mest rädd för att jag ska råka göra nåt fel, typ träna på fel sätt. Känns viktigt att få höra vad man INTE får göra...


Till helgen vankas landet, jag har blivit kassör i båtklubben och då måste vi visa oss därute lite mer, jag ska dessutom få en överlämming och det är väl bra... Hrmf. Jag drar mitt strå till stacken i ett år sen får det va bra. Vill man ha kakan får man baka den? Hahahah, nä men du fattar..   


Mormor ringde imorse också, det va en massa tjatter om autogiro och färdtjänst och fan och hans moster, men vi bestämde i alla fall att vi ska ta färdtjänsten till liljeholmen på torsdag och gå till banken och prata med dom och lösa det hela. Hon tror hon är skyldig dom 1700 men det verkar ju absurt, hon har nog missförstått eller... Ja inte vet jag. Jag tror det löser sig... 


Fast nu måste jag äta nåt, det blev lite för lång sovmorgon och sen var jag TVUNGEN att ta diskberget får att inte få panik och nu skriker magen efter mat.. Heheh, ha en bra dag!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards