blajblaj

Alla inlägg den 24 juni 2016

Av blajblaj - 24 juni 2016 08:45

Det blir visst lite firande av iaf. Mama, pappa och MORMOR kommer ut. När exakt vet jag inte för mormor hade en massa besök av personal inbokat, så det blir när det blir. Jag ringde henne igår och ljög om att jag skulle jobba hela helgen. Känner ju rätt ofta att jag bara inte orkar med henne.. Men Imorse fick jag dock så dåligt samvete att jag ringde och sa att jag kollat fel på schemat och att mamma och pappa skulle komma ut. Och hon blev superpeppad och ville med. Nu är min rygg lätt och mitt hjärta gott igen. Ska fan inte hålla på så där. Det är ju bara att tänka sig in i samma sits. Visst är hon speciell och ibland boarderline elak men hon är ändå mormor, och utan henne skulle jag inte finnas.   


Vaknade två gånger under natten av hällregn och det gjorde jag natten till igår också. Min stora tunna som jag ställt under taket för att samla regnvatten är redan full sen de gågna dagarnas extrema regnväder. Men det gör inget. Nu har jag massa vatten till mina blommor ocj planteringar och det är toppen. Slippa gå hela vägen bort till kranen. Mums. Var smart nog och tog in badkläderna igåkväll, hade på känn att det var regn på g och ja, jag hade rätt.


Har precis ätit frukost och sitter och tittar ut genom bakrutan på vagnen. Hahah, jag känner sån otrolig frid härute. Just denna helg är väl så där att vara ute, det är mycket fylla och fanskap men, ja överlag trivs jag så jävla bra.


L verkar ha en toppenresa med sin kompis, D. Dom hänger runt i South Hampton och kollar på häftiga bilar. Heheh.. Inte min kopp te, men vafan. Alla kan inte tycka om samma saker. Idag skulle dom visst en sväng till London och jag hoppas det går bra för dom. Dom har ju HYRBIL. Huuu. Vet inte om jag skulle klara det. Kör på fel sida vägen? Hrmf. Men men. Dom fixar det nog.


Flottfärden närmar sig med stormsteg. Det ska bli så jävla kul! Pappa har köpt en skitstort asbra tält som var riktigt lätt att sätta upp. Och så har vi en massa utrustning. Hahah. VI kan vara borta i månader. Färden ska dock bara ta 2 dagar. Hahah...


Dags att göra livé. Ajö 



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards