blajblaj

Alla inlägg den 8 augusti 2016

Av blajblaj - 8 augusti 2016 07:28

NU börjar den. Ahhh... Mensen är i princip slut och jag har kört stenhårt jobb, vilket kommer resultera i pengar. Mums. Visserligen är det efterskott på lönen så den kommer när csn satt igång igen MEN vafan gör det? :-) haha... Kommer ju ha en hyra där direkt så det är bra med extra cash.

Vaknade av mig själv några minuter i sex men kände att det var läge att somna om. Så det gjorde jag. Eller nja, jag somnade inte så mycket som slumrade i ytterligare fyrtio min. Men sen var jag pigg. Har nu druckit en stor kopp kaffe och spelat mina spel. Solen skiner och det verkar bli en varm dag! Det blir fix idag: städa, diska, plocka rent. Kanske till och med en liten tvätt? Vi får se. Och om det blir för varmt går jag ner och badar. Mmm. Semester, som sagt.

Imorgon ska jag in till stan och träffa D från klassen. Det ska bli så mysigt och roligt. Vi har inte setts på hela sommaren! Vi ska käka glass och planera vår festivalresa!! Det ska ju bli magiskt! Vi har dock inte fått biljetterna än men.. Ja det löser sig. Vi har en dag i London oxå och den är vigd åt shopping! Nä fy fan, jag är så PEPP!!!! :-) Hahaha!

Och så har vi Danmark på schemat! Vi åker konvoj från mormor vid femtiden på lördag morgon. Är överpepp på det oxå! Äntligen få bada i havet, äta god mat och mysa med L. Som såklart oxå är överpepp på Danmark och envisas med att säga att vi ska åka utomlands! Hahahaaa! Men ja. Det kommer bli bra. Och sen!!!! Sen börjar skolan!! Hahah. Alltså jag längtat lika mycket till hösten som till allt semesterskoj! Mums.

Nu är det dags. Ajö. :-)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards