blajblaj

Alla inlägg den 10 augusti 2016

Av blajblaj - 10 augusti 2016 21:28

Jag skördade en del av mina rödbetor och gjorde en paj. Började fundera på om det gick att äta blasten, så jag googlade och det visade sig att blasten absolut är ätbar. Så jag hackade ner både blast, stjälk och rot. Och så stekte jag upp lök och bacon och blandade rubbet med matgrädde och riven ost. ( Hade nämligen inga ägg ) Sen hämtade jag in persilja och gräslök och gjorde en pajdeg. Vet att det låter som ett "nja" men den blev supergod. Hade såklart extra ost ovanpå och lyckade till med färsk parmesan.. Hela maträtten kändes lyxig. På nåt sätt.. Haha.

Klippte gräset också. Skulle trumma men batteriet tog slut ganska omgående och då tappade jag orken. Så jag får trimma imorrn. :-) Har kollat lite dokumentärer idag och lite 30 rock och film och så. Men har upptäckt att det går sjukt mycket data av streaming! Orättvist mycket. Nu har mindre än halva aug gått och jag har blivit av med över hälften. Hrmf. Men men. Måste bli bättre på att använda wifi när det finns.

På lördag åker vi äntligen till Danmark! Det ska bli så jäkla nice! Första gången med L oxå. Jag längtar som fan.

Mitt jävla eksem på handleden driver mig till vansinne! Inget jag gör får det under kontroll. Och det kliar så jag går av! Gah!! Åh det är ju så jävulskt skönt att klia!! Gaaahhh!! Power of the mind: jag vill inte klia. Jag vill inte klia. Jag vill inte klia.

Nä nu måste jag lägga mig i sängen. Mmm. Godnatt!

Av blajblaj - 10 augusti 2016 07:18

Igår åkte jag in till stan och mötte upp D från klassen. Vi hade en fantastisk och rolig dag med god mat och museibesök. Sen fikade vi och jag tog 19 bussen hem. Innan jag mötte upp D tog jag tillfället i akt och handlade och hämtade ut paket i hornstull. Smidigt att bara kunna lämna allt uppe hos L, hehe. Och nu har jag äntligen akvarellpennor igen!! ? Och lite bättre akvarellpapper...

Var jäkligt trött efter min sömnlösa natt men satte i öronproppar i går och somnade direkt, som en stock. Och tältet stod kvar nu när jag vaknade! Haha. Men fasiken, hösten är på väg. Det är riktigt ruggigt och lite kallt både på kvällarna och morgnarna. Vaknade självmant kl 6 och gick upp och tände lite värmeljus och satte på kaffe. Sen har jag legat och dragit mig och spelat. Nu är det dags att kliva upp. På dagens agenda står klippa gräset och premiäranvända trimmern!! :-) yey! Skulle behöva tvätta oxå.. Hmmm. Får se hur det löser sig.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards