blajblaj

Alla inlägg den 30 maj 2011

Av blajblaj - 30 maj 2011 18:21

Jag är trött. Kungen ska prata ut i en intervju. En intervju som spelades in tidigare idag, men inte visas för allmänheten förrän tidigast 19.00 Det ger ungefär, på en höft, 4-5 timmar till redigering. Jag kan fan skriva en lagom lång novell på 4-5 timmar. Sätt ut gubbjäveln under direktsändning istället, och tro mig. Big Brother, Bachelorette och all annan skit som visas på tv, skulle va ett minne blott. Nej visa intervjun med Svea Rikes monark. Fy fan, den vill jag ha procent av. Fatta vad rik man skulle bli. Oj, oj... 


Och så hann jag se lite av "cops". Det va en nitlott kan jag säga. Plitarna springer runt och jagar två tonåringar på en avtagsväg till motorvägen... Dom fångar den ena och fortsätter sökandet efter den andra. Hittar honom  och drar honom brutalt nedför en slänt, med buskar och annat skit ivägen. Man hör tydligt: I´m down, i down!! Och man ser hans händer i luften. Då hör man en snut säga: Easy, easy, CAMERA!! Fy fan säger jag bara. FY FAN. Vad hade hänt med den killen om inte copsteamet varit där? Jag vill fan i mig inte veta.  


Va ute på "landet" i lördags så här kul hade vi det    under den obligatoriska fotosessionen. Världens coolaste morrmorr:   Har jag berättat att hon e pyroman? Och Dansk?? Och så nyaste favvisskorna:   Syns inte så mycket meeeen. Dom är faktiskt inte så nya heller, bara oanvända.. Men jag gillade bilden. Och ja, fezebok, ja. Vet inte vad jag ska säga.   

Av blajblaj - 30 maj 2011 04:31

Ja, efter noggrant överläggande med Disponent Tofte så var det helt enkelt dags. Företaget måste finnas på facebook, tillika jag och systern. Nu har jag facebook, till 100 % för företagets skull, men ja. Det är ju MIN sida, så jag kan väl inte förneka det. JAG finns på facebook igen. Försökte lägga till alla gamla vänner men helt allvarligt. ORKA sitta och gå igenom hela jävla facebook för det? Kommer godkänna ALLA som vill bli vän. Här ska vi inte va knussliga. Ska man finnas på fejjan ska man fan göra det ordentligt.   


Klockan är bara halv fem och jag har haft sömnproblem hela natten, får väl kolla på en film och hoppas att sömnen tar över. Skriver nog mer senare.   

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards