blajblaj

Alla inlägg under juni 2013

Av blajblaj - 17 juni 2013 05:26

Helgen spenderas mestadels i bilen. Hämtningen av båten gick EXTREMT smärtfritt. Och så fick jag krama lite på Steen, och jag fick se lite av Karlstad, och jag fick lägga i en båt 2 gånger, och ta upp den 1 gång. Mmm, och jag tror jag är en naturbegåvning när det gäller båtar och sjöliv. Ni kan kan kalla mig Kapten från och med nu.


    Vi la ju i båten på en gång ute på landet, och eftersom vi hade råkat handla fel munstycke till bränsleslangen, så fick vi paddla den bort till vår plats.. Nu vill jag ha en kanot. Eller kajak. Hahahah...


Och så hittade jag bilden på nya grillen oxå. Den e hur jävla awesome som helst och förresten, ni kan kalla mig Kapten Grillmaster


 


Men helvete va trött jag e. Hemma hos Steen sov vi på en luftmadrass men hål i. Hål som vi inte upptäckte förrän mitt i natten när vi låg i en gropp mitt i sängen    Haha.. Men det gick bra. Är bara väldigt trött nu, eftersom vi käkade så mycket godis på hemvägen att det var stört omöjligt att somna. Heheh... Men, men. Idag står det inte mycket på schemat så det blir nog bara ett par timmars jobb. Mums. Sen ska jag försöka få tag på tvättid och inhandla all mat inför midsommar. Som kommer spenderas ute på landet, med hela familjen. Åh jag e så peppad.


Men herrejävlar va trött jag. Måste dricka kaffe och vakna nu. Hej då.

Av blajblaj - 14 juni 2013 05:30

Nu hade jag skrivit jättelångt IGEN och när jag trycker på spara, så förflyttas jag till inloggningssidan där det står i FET ROSA TEXT: du har blivit utloggad! GAAAAHHHHH!!! SKITBLOGGPLATSEN. Så skyll på dom att ni inte får veta om min gårdag. Fan. 

Av blajblaj - 13 juni 2013 05:49

Jag tror jag tar bilen... Mest för att N sa att jag kommer få sluta CEPEtidigt. Kanske till och med vid 12.. Hoppas hoppas!


Funtar på en sväng till IKEA. Jag vill ha ett nyckelskåp. Vi behöver liksom mer förvaring. Allt bara ligger framme och skräpar. Och när man är lite dålig på det där med att städa så blir det så JÄVLA skräpigt.   


Åh jag e så peppad på middagen, det kommer bli så nice. OCh så ska vi umgås på lördagen oxå. Men vi har rätt mycket saker att göra, känns det som. Först middag fredag, sen kalas på lördagen OCH färd till Karlstad. Trixa med båten hela söndagen och sen jobba sista veckan innan semester!! Åhhhhhh så skönt. 45 dagar ledigt, commin at ya. Mums.


Nä nu ska jag åka till jobbet. Hej då

Av blajblaj - 12 juni 2013 21:09

Mmm, fattar inte varför jag har väntat så här länge med att skaffa självscanning?? Det är ju HELT JÄVLA AWESOME! Man bara blippar och lägger ned i kassen och sen ere klart! Typ... Underjävlabart. Hahahah.. OCh nästan allt är inhandlat för fredagens middag. Det fattas bara själva potatisarna, annars har jag allt. Och det kommer bli så jävla gott. Frågan är bara hur fan vi ska få plats, jag bjöd visst in mormor oxå. Hehe... Ja, ja. Finns det hjärterum så finns det stjärterum, hahahaha!  men va fan 7 personer i vår lilla ettas kök. Det blir bra det.


OCh så fick jag mail från Antagning.se där dom sa att jag måste gå in och kolla mina uppgifter.. OCh fan ta hjärnan, men nåt litet hopp satt ju fast såklart. Så jag blev JÄTTEbesviken när jag så att det ( på den ena av två utbildningar ) stod att jag inte hade grundläggande behörighet. TROTS att jag visste att så var fallet. Så jäkla dumt. OCh ännu värre, konstfack e inte klara. Så hoppet sitter kvar. Bläk. Men, men.. Man får väl vara besviken ett par dagar, sen e det ju bara att komma igång, och fixa upp betygen. Som planen är! Heheheh..   


Jag är verkligen inte van att börja tidigt så här många dagar i sträck. Jag e helt slut. P ska iväg på långkörning imorgon igen, så han måste gå och lägga sig aptidigt. Inte mig emot, jag tänker hänka. Och det e typ nu.


Godnatt.

Av blajblaj - 12 juni 2013 05:22

Redan onsdag. Men det e tungt att jobba på andra stället.. Jessica som jobbar där jämt, har en tendens att liksom.. Hur ska jag säga... Försvinna på arbetstid. Och jag vet inte vart hon tar vägen. Jag har ingen aning om VAD HON GÖR. Det är sjukt irriterande, men.. Ja, skit samma. Snart semester.


På fredag ska vi ha middag för mormor, mamma, pappa, syster och Jenny. Det kommer bli trångt i vårt lilla kök! Heheh, men jag gillar ju sånt. Tycker det är så trevligt att bjuda på middag. OCh det var lite för länge sen nu bara   .


Budgivningen är igång på föräldrarnas hus nu oxå. Den startade på 1495, och när dom slutade för dagen låg det på 1680! OCh dom kommer alltså fortsätta idag! Dessutom var det, enligt mäklaren, 4 aktiva budgivare, men 2 dolda? Ochsom jag har förstått det, så tydligen har dom dolda nåt typ av "tak", och sitter och väntar in dom andra stackarna, och när dom har nåt SITT "tak", och om det ligger under deras "tak", så slänger dom in vinnarbudet. Huuu, va jobbigt.. Jag kommer ALDRIG köpa hus. Men heja mamma och pappa, hoppas ni blir miljonärer. Fast dom har ju ett stort lån som måste betals av så det blir dom såklart inte.. Hhehhehe, eller jo, för någon dag så!


Undrar om jag ska ta bilen idag oxå! Ohhh, så lyxigt.


Nu måste jag bara komma på vad jag ska laga till middagen... Hmmm...


1) Förrätt: Avocado- & skinkröra på toast

2) Varmrätt: Bakad potatis med kyckling- & curryröra + sallad

3 KLaddkaketårta (som jag gjorde för nån månad sen)


Mums. Det blir bra.


Nu ska jag sminka mig. Sen blire jobb. Juuust ja, jag kommer ju vara ensam idag. Bläk. Ja, ja, värre saker har skett. Over n´out

Av blajblaj - 11 juni 2013 05:46


Så jävla underbar.

Av blajblaj - 11 juni 2013 05:25

För jag har nämligen tänkt åka till plantagen efter jobbet. Åh.. Jag tror jag ska köpa en ny hallonbuske. Den jag köpte på ICA maxi ser så jävla skör ut. Dessutom är det gott med hallon och jag tror inte jag kan få för mycket. VIll ha en björnbär också. Mmmums. Och i och med att jag har googlat på det härna med blommor och bärbuskar och grejs, så har jag lärt mig något nytt: fleråriga blommor kallas för perenner. Jag trodde perenner vad EN speciell blomma! Hahah, tänk va lite man vet egentligen. Och vad mycket som man bara tar för givet! Heheheh...  


Hur som helst, när vi va ute sist med mormor, så målade vi krukor med utomhusfärg som jag hade fyndat för några veckor sen. Jag, Jenny och Syster gjorde varsin, och dom blev jättefina. Så nu tänkte jag sätta någon form av gul perenn i dom och ställa dom längs tältets ena kortsida. Kommer bli HUR fint som helst. Fasiken jag måste komma ihåg att fota när jag är där ute. Så ni får se liksom. Heheheheh... 


Och idag har P intervju på ännu ett båtvarv. Åh så jag hoppas det går bättre den här gången. För dom andra har ju inte hört av sig, trist nog. Tänk på den där gula lilla ubåten... Mmmm... Ja, ja. No use crying in the breastmilk, som Patches O´Hulahan skulle sagt.   


Nä nu måste jag sminka mig och greja, hej då!

Av blajblaj - 10 juni 2013 04:49

Men det är ganska självförvållat. Jag är lite klumpig och hetsig och då gör det ont. Heheh...


Idag har P åkt på jobb med övernattning. Stackarn åkte 03.30 imorse.. Och nu för tiden hatar jag att sova ensam, och ja.. Men det går nog bra ändå. Var var det nu han skulle..? Fan va kass jag e. Jag minns verkligen inte. Haha.. Hur som helst så sa han att jag kunde ta Audin och det hade jag tänkt göra. VI har riktigt mycket på jobbet idag och jag öppnar. Men då inser jag, att jag måste köpa bröd på vägen. OCh det verkar ta mig tusan inte finnas NÅGON affär i Nacka som öppnar kl 06.00 Men konsum på t-centralen gör det och ja, då får det väl bli till att åka kommunalt då.


Jag ska vara på "andra stället" hela veckan tror jag, och det är skönt, även om det är mycket att göra, för jag får öpnna varje dag! Wooohoo.


Men fan va jag nyser och har mig. Bläk. Måste ta lite Kan Jang tror jag. Okej nu sk jag fixa mig, hej då. 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards