blajblaj

Alla inlägg under juni 2013

Av blajblaj - 8 juni 2013 08:32

Mot landet.   

Av blajblaj - 7 juni 2013 05:23

Varför måste jag jobba för? Va? Usch.


Landet igår va helt awesome. Mormor var glad, och vi grillade och fixade med jordgubbslandet. Sen gick vi ner och kollade på vår nya båtplats!   Nu måste vi bara få hit P:s båt på något vänster. Det lutar ju för sig åt att vi går på kalas för min kusin som fyller 20 år nästa lördag, och åker efter det. Kalaset är ju på SÄMSTA möjliga tid, 15.00 så vi kommer nog vara sent i Karlstad. Men men.. Det får ordna sig. Bara P hinner fixa med släp och grejer. Hehehe... Och Stina, finns det chans till sovplats månne? Jag hör av mig   


Idag har jag även lovat mamma och pappa att komma ut och hjälpa till att städa. Dom har visning av huset på söndag och ja... Det är ju så jävla skitigt. Vi är inte den mest renliga familjen kan jag säga. Heheh, fast det handlar om prioriteringar. Det finns så mycket annat roligt man kan göra, så städningen hamnar liksom efter. Hur som helst ska jag och förhoppnignsvis syster dit ikväll efter jobbet. Trodde jag kunde ta bilen till jobbet idag, meeeen, det gick inte för sig. P ska ombesiktiga Audin och då behöver han ha volvon... Mmmm. Allt löser sig, men det blir nog lite meckigt. Jag tänker åka ut till landet på lördag till söndag, får se om jag får med mig P.


JÄVLAR va bråttom jag fick nu!!! 



Av blajblaj - 6 juni 2013 09:09

Idag blire landet med morrmorr... Det blir nog nice. Vi ska förhoppningsvis grilla, och ha det nöjsamt med JÄTTE yatzy! Woohooo!


NU måste jag väcka P. Heheh...

Av blajblaj - 5 juni 2013 05:25

Men jag måste ju  jobba på fredag, vilket suger rejält. Igår fick P reda på att han är ledig. Jag hade liksom räknat kallt med att han skulle jobba oxå! Hahahah, jag menar, delad sorg är halv sorg. Huuu


Nåväl, idag får jag vara på "andra" stället, och det är ju trevligt. Tror jag. Beror på hur mycket J tänker jobba, men... Ja, det ordnar sig nog. Sen får jag ju faktiskt vara ledig en dag. Heheh.


Jag hade velat åka ut på landet till helgen men det blir kanske inte av. Jag ska ta med mormor ut på torsdag, och det är ju alltid nåt. Mamma och pappa har visning på söndag, och behöver hjälp med städning inför det. Så det blir nog det jag sysslar med på lördag. Men jag kan ju åka ut på söndag... Kanske. VI får se.


Jag kommer bli sen till jobbet oxå, för J ringde igårkväll och sa att jag skulle köpa bröd. Men jag orkar fan inte ta ett tidigare tåg bara för det. Näpp. Blire inget med.


NU ska jag sminka mig. Sen måste jag dra. Hej då.

Av blajblaj - 4 juni 2013 05:14

Såg reklam för Sweden Rock, och va tvungen att klicka in på sidan. Ja jävlar, va gött det hade varit med lite festival. Men ja, biljetten kostar MASSOR och inte fan kan jag få ledigt heller. Men men.. Sånt e livet.


Idag är det bara tisdag. Men det finns ju en ljusnig. Torsdagen är ledig. OCh det är ju bra.


Nä nu hamnade jag på en jävla rasistblogg... Tänkte kommentera men va fan. Då får har ju bara vatten på sin kvarn. Bläk. Jag hatar människor. Dom är så jävla onda. Tvi. 


Idag är jag ensam på jobbet igen, vilket jag är hela veckan. Alltså, det funkar ju, men det är fan inte kul. Och Lillcefen e fan lite speciell. Eller hon tycker väl att hon är det liksom.. Asch. SKit samma. Snart är det dags att gå hem från jobbet och då va en dag till avklarad. Så....


Hej då.



Av blajblaj - 3 juni 2013 07:06

VI somnade ganska tidigt igår, vilket såklart gjorde att jag var ganska pigg och vaknade av mig själv en halvtimme före klockan. Det gör mig ingenting alls, tycker fan det är dom bästa morgnarna nu för tiden. Hehe, kommer ihåg på det andra företaget... Usch, vaknade jag ens en minut för tidigt kunde det förstöra hela dagen. Hahah.. Men det är väl tur att man hade det så då, det blir kanske lättare att uppskatta det man har nu? 


Skönt med kort vecka iaf. Dessvärre åkte jag på att jobba på fredag, men ja.. Dubbelpass på en klämdag. Hrmf. Fast det gör inget det heller.   


På torsdag ska jag ta med mormor ut på landet, det är visst nationaldag eller nåt sånt. Jessica och Jenny kommer redan vara där, och troligtvis kommer mamma och pappa ut på en fika. P får en välförtjänt paus och kommer nog sitta hemma med Skyrim, hehehe... Om han inte ångrar sig, vill säga. Och hänkar ändå. Vi får se. Det ska hur som helst bli riktigt nice att få med mormor ut.


Nä nu ska jag göra lite nytta. Sen blire jöbb. Hej då.


 

Av blajblaj - 2 juni 2013 16:41

Igår fick jag inget gjort där ute, det SPÖregnade och åskade och hade sig. Det var så där. Men idag! Mmmm, jag vaknade av mig själv vid sju, råkade väcka P ( faktiskt! Råkade. ) och sen låg vi och myste i typ en timme.. Så jäääävla nice. Fågelkvitter och solen som lyser in mellan persiennerna i vår lilla sovalkov i vagnen. Mmmmm..


Sen gick vi upp och käkade frukost, och sen satte jag igång med all plantering, rensning, städning och fixning. Det blev sjukt bra. Hann med att rensa bakom skjulet ( värdelös info om man inte har varit på landet och vet hur det ser ut, men det skiter jag i hahaha ), extremt äckligt, men det blev lite bättre i alla fall   , riva gamla jordgubbslandet, och gräva ut ett nytt. Rädda dom få plantor som var kvar och flytta över dom till nya landet, och sen kom syster med 5 plantor till så det blev riktigt fint, men jag undrar om dom får vara ifred, eller om rådjuren hinner ta dom. Ja, ja... Hann även med att rensa hela rabatten, och plantera lite nya blommor. Har oxå planterat mina BÄRBUSKAR! Som jag e sjukt nöjd över. En svartvinbär, en röda vinbär, och en hallon. Mmmmums.


Och så klippte jag gräset. Och jag och P tog en promenad till havet. Och nu har jag tvättstugan. Heheheh.. Och sen ska jag bli upphämtad av syster för at vi ska åka hem till föräldrarna och få rensa i deras julpynt. Mmmm!!!


Men jag har gjort illa mig. Överallt. Och blivit uppäten av mygg. Och riven av taggbuske. Och bränd av sol, hehe. Inget soleksem än, men jag verkar ha blivit mer allergisk mot gräs. Det kliar som fan på ögonlocken. Woop.


Nä nu ska jag författa ett mail. Ha´det 



Av blajblaj - 1 juni 2013 08:34

Idag blir det ut til landet. Typiskt att det var så himlans fint väder igår men inte så värst idag. Fast det är i alla fall redan 16 grader. Det borde betyda att det blir någorlunda varmt.


Har marinerat köttet och tänkte börja packa ner maten alldeles strax, har P att han ska få sova till 09.00, hahahha... Stackarn. Just ja, hittade lite foton från Karlstad, tänkte väl smeta upp dom så ni får se:      Lite orättvist att mina kärlekar blir så bra på bild och jag själv ser ut som ett ärkemongis, men va fan. Man kan inte få allt.   


NÄ nu ska jag fixa lite. Det blir bra. Hej då.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards