blajblaj

Alla inlägg den 2 juli 2013

Av blajblaj - 2 juli 2013 16:16

Eftersom jag inte spenderade hela semestern på hotellrummet så är det kanske läge att jag bevisar det, håll tillgodo:


    utsikt från hotellrummet:    Och så hotellets version av grönska inomhus:   Heheh... Och så bara bomb från Budapest:                          Och så var jag i en statypark, långt åt helvete:                 Tur att man inte ett dugg mongis. Och så var jag i en kyrka inuti ett berg:    Och i ett sjukhus som OXÅ låg inuti ett berg:     Man fick dessvärre inte ta kort inne på sjukhuset, och det var synd för det var det bästa med hela resan! Jasg var oxå på ett museum som hette "House of Terrors":        Ja det va väl typ det. Har faktiskt miljoner bilder till men det kändes överflödigt. Heheheh.. 

Av blajblaj - 2 juli 2013 07:22

Jag tänkte igenom resan och insåg att eftersom jag kände mig så jäkla otrygg och efter incidienten i transfern (jag har nog inte berättat om det, och vi får se om jag gör det) så tänker jag ta en kurs i självförsvar. Jag tänker fan inte låta rädsla stoppa mig från att resa. Jag ska väl för fan kunna resa vart jag vill? Utan att vara rädd för risken att bli våldtagen, lemlästad och rånmördad?! Nu ska jag bara hitta en som inte kostar miljoner och ligger i sthlm. 


Annars bjuder dagen inte på nåt särskillt. Ska över till mormor med lite kläder som jag tvättade igår, och sen ska vi väl planera inför veckan. Jag har lovat henne en dags shopping. Tanken var först att vi skulle ta färdtjänsten men sen blev det bestämt att jag ska få låna föräldrarnas bil i en vecka och då blev det så istället... Men vi får se. Jag e sugen på att testa färdtjänsten så hon känner att hon kan börja göra det själv.


Nä lite frukost. Hej då

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards