blajblaj

Alla inlägg den 29 juli 2014

Av blajblaj - 29 juli 2014 15:29

Jag har fått MASSOR gjort idag. Det började med tvättstuga kl 07.00 imorse. Tack vare mitt eviga karmaletande, just i tvättstugan ( jag syftar såklart på att jag sopar hela golvet så gott som varje gång jag tvättar, tillskillnad från ALLA ANDRA) så lyckades jag få tag i inte mindre än fem maskiner. Som tur var, för jag har sjukt mycket tvätt så här efter att ha varit på resande fot i två veckor. Så då var det inte mer än att jag bytte sängkläder i bara farten OCH diskade OCH packade upp alla böcker som jag tillskansade mig på auktionen. Sen plockade jag rent i köket, tog bort en list med tillhörande silikonspår från golvet i badrummet och la in all den nya fina tvätten i skåpen. Jag har mailat Roine från båtklubben och jag har köpt biljetterna till både The Dungeons och Sealife London. Jag och syster har börjat fundera på att ta en tågtur ner till brighton   och få lite badsemester... Det ser väl lagom exotiskt ut? Hehehe... Har fortfarande ingen resväska dock! Måste fixa en riktigt stor jävel. 


Nu sitter jag och samlar mig inför auktionen jag ska på ikväll. P måste jobba med båten så han kan inte följa med, kanske får jag med mig syster med fru men det återstår att se. Jag tror ju att det kommer vara GALET mycket solsidanfolk och jag tror det kommer spenderas GALET mycket pengar på den här auktionen. Men jag åker mest dit för att titta. Och lära mig mer om hur det går till på auktioner!   


Ok lite bildbomb semester då:

                      Håll tillgodo, nu ska jag titta på dom två sista avsnitten av Sommar med Ernst! Hade nästan glömt att jag hade dom kvar! Wooohoooo!!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards