blajblaj

Alla inlägg den 31 juli 2014

Av blajblaj - 31 juli 2014 07:55

Igår hängde jag och mamma hela dagen, det va supermysigt och tack vare mamma hittade vi en sjukt bra antik/loppis affär i norrtälje. Jag hittare en fiskgryta till P och en massa andra grejer som triggade min kreativitet. Men innan jag gör några storstilade inköp ska jag googla runt lite och se hur det ser ut där ute...   


Sen fikade vi med hembakta kakor på frälsningsarméns kaffe, bara vi där men så jäkla mysigt! Vi stannade också på vägen och köpte galet mycket kokosbollar... Hehehe... Sen åkte vi hem, pappa kom hit och vi fikade . Jag fick en tidig födelsedagspresent som kommer komma VÄL till pass i London, sen kom P hem och vi fick se bilder från deras resa till kreta. Hann mailas lite med Roine också, men vi får se vad det blir av det där. 


Idag måste jag ut till landet en sväng, Lennart ska tydligen fotografera mig för hemsidan och så ska jag väl vattna blommorna och tömma hinken i vagnen.. Det regnar ju in litegrann, hehe. Sen ska jag ta mig iväg och köpa resesaker som jag har velat ha riktigt länge: en stooor resväska, en bagagevåg, ett bagageband och en reseadapter. Fattar inte hur jag har kunnat klara mig utan dessa saker tidigare?!?!? Hahahahah, klart det går, meeeeen.. Jag vill ha. Ikväll möter jag upp syster med fru och växlar pengar, kanske hänkar på dom och köper resväskor men vi får se. Sen åker vi ju på fredag morgon!! Tidigt har jag för mig? Hmmm, jag är lite oförberedd måste jag säga, det är typ andra gången som jag själv inte varit inblandad i köpandet av sjävla resan så då vet jag INGENTING. Hahhaa..


Oooohhhhh vilken resfeber!! Tjoooohoooo!!!!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards