blajblaj

Alla inlägg under juli 2015

Av blajblaj - 10 juli 2015 07:51

Woohooo. OCH det regnar, vilket är = inga gäster på jobbet!! Eller, ja en ska ju aldrig ropa hej, men... Hahha. Inget kan få mig på dåligt humör idag. INGET.


Ska preppa som faen på jobbet, så underbara Esmeralda får en lugn och behaglig helg. Hon är 19 år och har precis tagit studenten. Hon är SJUKT arbetsam och duktig. Hon tar egna beslut och är jävligt framåt. I FRIKKIN LOVV HER. Det är så att jag hamnar i underläge när hon far fram. Mmmm... Jag ska lära´na allt jag kan. Nåja, ha! Det går nog ganska fort. 

 

Hihi... Är som sagt på väääldigt bra humör idag!! Ajöss

Av blajblaj - 9 juli 2015 07:11

Jag tror det blir likadant som i förrgår, med folk alltså. SKa fan förbereda för det! 


Igår va bra, vi  hann städa och fixa massor av saker som chefen sagt åt oss och som vi skulle gjort under kaosdagen... Dessvärre glömde jag min mobil på jobbet så jag har haft det gaaaaanska jobbigt här sen igårkväll. Va hemma runt 18, och tog en snabb dusch, sen drog vi iväg och käkade mat på en restaurang i Nacka forum, tillsammans med föräldrarna och syster med fru. Extremt trevligt och lite som ett avstamp på semestertider. VI åker ju till Danmark om 3 dagar och föräldrarna har 2 veckor i grekland framför sig. Jag ska skjutsa dom till Arlanda på lördag eftersom jag är LEDIG! MUMS... Idag har vi tvättstugan, som vi missade i söndags. Jag har glömt höra av mig till mormor, för jag ska dit och hämta backen som hon alltid vill ha med på semestern. Hahahha, ölen i Danmark smakar inte som ölen i Sverige!   När jag ska hinna bygga golv är ett mysterium. Dessutom hörde en av gubbarna från landet av sig och berättade att det var några som ville sälja ett standby tält. Han visste inte pris men sa vart dom bodde och att han hade sagt att jag va intresserad! VIlket är toppen! TÄnk om vi kan ha råd att köpa ett sånt tält! Aldrig mer behöva ha upp och ner tältet och vi kan vara därute på vintern! Mmmmysigt. 

 

Nåväl, nu ska jag dra till jobbet. VIll ha min telefon!! Hoppas bara att den verkligen är där!!! Men det kan ju inte vara nån annanstans... Hrmf.   

Av blajblaj - 8 juli 2015 07:22

Igår va en sån jävla kaosdag. Det började med att kassan strulade i godisdelen. Jag blev ombedd att gå och hjälpa till i restaurangen och sen kom folket. Det VÄLDE in på alla stationer och vi var inte beredda. Det här medförde att när väl chefen insåg hur det låg till så kom hon och skulle hjälpa i restaurangen, skickade mig till godisstället och sen var det liksom åt helvete. På hela dagen hann jag äta en kanelbulle! Klockan 17.00 Jag missade att klockan var stängning!! Jag gick på toa första gången på hela dagen kl (typ) 15.30  MMmm, nuuuuu mins jag varför jag hatar branschen så det ta mig fan svider i magen på mig. Hu. På det, kom chefen och hade sin vanliga attityd och tyckte att vi alla skulle kunna ALLT i kassasystemet trots att ingen av oss fått nån utbildning och dessutom inte har blivit tillsagda att vi ska kunna. MEN, jag tänker ta upp det med henne idag. Bara påtala lite snyggt att det är tydligt efter gårdagens kaos, att vi behöver utbildning. PUNKT. 

Av blajblaj - 6 juli 2015 09:00

Jag är ledig idag, så nu drar jag ut på landet! Här ska trallas [`lägga/sätta trall`]  Hahah-- Hej då

Av blajblaj - 3 juli 2015 07:13

Igår va inge kul alls, jobbmässigt. Och Hon jag jobbar med är... Jättenfin och söt och snäll och rar.. Men sjukt ineffektiv och långsam och vill bara göra dom roliga grejerna... Typ ta golfbilen och lämna grejer till herrgården... Eller vandra runt med sin bästis och se upptagna ut. Hrmf. Börjar bli trött på det. Men men. Bara hela sommaren kvar nu. 


Tog mitt första dopp igår på landet. Det va svinkallt, 17,5 grader. Men det va nice. Jävligt nice. Hann dock inte bygga särskillt mycket på golvet, men Pappa va ute och fixade med avloppet så det går framåt. Idag tänker jag ta en ledig dag från landet, åka förbi byggmax och köpa grejer och sen ut på lördag istället. Jag jobbar ju hela helgen men det får bli kvällsarbete...   


Nu har jag bråttom. Har frukost idag. Bläk. Hej då

Av blajblaj - 1 juli 2015 07:54

Jag har egentligen inte tid att skriva, men det känns som om det va så jävla länge sen så jag bara måste... Det får bli en snabb lista, tror jag:


1. Hade möte ute på landet förra veckan, fick VÄRLDENS utskällning av ordföranden, för att jag inte hade gjort hemsidan, något jag redan hade avsagt mig. Han hota med att avgå och fan vet vad. Sen hade jag inte gjort varken det ena eller det andra som jag sagt, vilket var sant, fast med modifikation. Jag hade gjort det men glömt maila ut... Allting löste sig men det va ett par jobbiga dagar.

2. P gjorde ögonoperation och hade fruktansvärt ont. Jag tyckte så sjukt synd om honom men...

3. ...Åkte till Karlstad

4. Hade en så jäklans bra helg med systrarna Samuelsson! Fyra systrar och en pojkvän... Det va hur bra som helst.

5. Påbörjade bygget av trädäcket i måndags. Det gick långsamt.

6. Fortsatte bygget igår, det gick långsamt men framåt.   


Idag ska jag jobba, det känns så där. VIll hellre ut och bygga... Men Pappa skulle ut en sväng och det är ju snällt. Nu har jag bråttom. Hej då.! 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards