blajblaj

Alla inlägg den 3 september 2015

Av blajblaj - 3 september 2015 07:06

Har sovit så sjukt konstigt inatt. Jag kände av magen litegrann när jag gick och la mig, och jag va trött, så när jag somnade blev det i nån typ av halvdvala där jag hela tiden kände att jag hade ont i magen. Och magontet blev värre under natten... Måste nog boka tid. Hrmf.


Igår var workshopen klar och vi hade en liten föreläsning om "vad design är"... Hur en nu kan svara på det, men... Hahah, den var mycket bra.  


Hoppsan, fastnade i en hundblogg. Herregud. Jag vill verkligen ha hund. Mmmm... Men men, det får bli sen. Senare. 


På fredag åker jag till Tyresö och skriver kontrakt och hämtar nycklar! Sen kan JAG flytta in NÄRSOM HELST! Ska bli riktigt roligt detta. Hehe... 


Idag börjar keramiken. Jag känner att jag är ganska förvirrad, och inte har koll på vad vi sysslar med i skolan, men det ordnar sig nog, jag menar... Det är ju bara att läsa på schemat, men. Ja, känner väl av lite post sommarlov slapphet i hjärnan... Haha. Idag kom CSN och jag MÅSTE boka tid hos frisör. Jag tänkte att jag skulle göra slag i saken och faktiskt permanenta huvvet. Det har jag ju velat göra i så många år nu, så nu får det bli av. OM jag hittar nån frisör som gör det? De jag har gått till senaste åren gör det inte. Det är väl inte "modernt" och då så.. Men, men. Det ordnar sig, det med. 

 

Gjorde färdigt all lingonsylt igår också, det blev riktigt mycket. Däremot tittade jag fel i receptet och använde dubbelt så mycket socker som det skulle vara, men det blev gott ändå. Kan sylt bli för söt, liksom?? Hahaha... Nu har jag bara den stora påsen med blåbär från systern kvar att göra. De ville ha hälten sylt och hälften saft. Känns lagomt. Men jag ska komma ihåg att ta fram dom och tina, så jag slipper stå med det ikväll.   

 

Nä dags att äta nåt, och sen mot skolan! Hej då.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards