blajblaj

Alla inlägg under november 2016

Av blajblaj - 7 november 2016 11:23

Har googlat fram 3 bilder på bildsalar. Det är den dummaste jävla uppgift jag någonsin fått. Det är istället för kursstart!? Men men... Done and done! Nu kollar jag netflix och stickar. Det är en bra dag.

Pratade med Martin igår också. Det var så jäkla skönt. Jag är säkert dum i huvudet men jag... Jag kan inte förklara. Men mina ögon är öppna och jag får ta det som det kommer. Kan inte göra annat. Vill inte göra annat.

Det var full storm även inatt. Det snöar litegrann och är 1 minus ute. Det kommer bli en jävla vargavinter, det är jag säker på. Och det kommer kännas här i husvagnen. Haha! :-) Nja. Allt löser sig. Livet är gott.

Av blajblaj - 6 november 2016 14:50

Martin hörde av sig igår. Han skrev att han saknade mig. Jag svarade detsamma tillbaka. För jag gör det. Otroligt jävla mycket. Kan inte sluta tänka på honom och på den känslan av samhörighet vi har haft från sekund 1. Det kanske är dumt men jag måste ge det här en chans till. Jag kommer inte kunna förlåta mig själv om jag inte gör det. Pratade länge och väl om hela situationen med syster igår på väg hem från festen och hon tyckte jag skulle gå på känslan. Så jag messade honom i morse och vi ska prata senare ikväll. Jag har ett lugn i kroppen nu som.. Ja visst kan det vara tillfälligt men det är så skönt. Ibland kanske jag måste kämpa för det jag vill ha. Eller den jag vill ha. De flesta förhållanden har lite gropar på vägen. Och just nu känner jag att jag kan ta det. Köra lite försiktigt över dom och hälla i grus bakom mig. Haha. Inte så bra på metaforer men du fattar! :-)

Festen var skitkul men vi drog rätt tidigt. Eller nja, med mina mått mätt var det sent som fan men med unga människors festmått var det tidigt, haha! Vi va hemma hos syster vid halv ett. Sen var vi så frusna att det tog typ 2 timmar att somna men vafan! Haha... Vi kom på tredje plats i utklädnads tävlingen oxå! Det va kul. :-)

Idag fick jag sällskap en bit på vägen av syster, vi stannade en sväng på brisak och jag hittade lite smått och gott, ett adventsljus och en liten batteridriven adventsljusstake om passade PERFEKT i lilla fönstret i vagnen. En tvålkopp som kommer göra duschandet lite enklare, en doftolja med kanelarom och ett litet doftljus som hade lukt: soft gingerbread and cream. Mums. Nu känner jag mig lite mer redo för julen! Åh så jag längtar. <3

Just ja, det är ett extremt snöoväder här i landet just nu! Nån minusgrad och snö! På Linneberget hade det kommit 2 dm under natten! Galet. Men konstigt nog så blåser det inte så farligt här ute idag. Det är ju bra iaf. Och mina granar håller på att slå ut! Ser garanterat 2 men det kan va en tredje på gång. Kan va att jag hittade ett frö också på ytan. Men jag tryckte ner det i jorden och så får vi se. Haha! Älskar att plantera. Vill köpa rosor oxå. Det är rea på odla.se och dom har riktigt fina sorter. Kan ju ha dom i tältet i nån kruka under vintern. Och så sätta ut dom till våren! Mmmmums. .. Men först! JUUUUUL!

Av blajblaj - 5 november 2016 08:14

Ja. Då är det festdags. Jag och syster ska på ett halloween dress party. Vi går som ägg och bacon. Varför inte liksom?

Åkte hem till syster redan igårkväll. Hade inte tänkt tänkt det men blev rastlös och då var det inte så mycket att göra. Hehe. Fast det tog mig typ 2 timmar att bestämma mig.

Nästa helg ska jag åka till Karlstad och göra tatuering och gå på spelning! Det kommer bli awesome. Jag är övertänd.

Nu ska jag kolla på tv och sticka på en vante. Ajö.

Av blajblaj - 4 november 2016 09:38

Jag tar helg nu.

Mina granar har börjat spira. Iaf två av fyra frön! Haha. Ska bli kul att plantera om dom när dom väl tagit sig. Och vem vet, nästa år kanske jag har en egen julgran! Fast jag tror jag kommer låta dom stå om jag väl får ner dom i jorden! :-)

Har kollat på min favorit danska: Camilla Plum som har ett typ livstilsprogram på SVT. Eller nja, på dr egentligen men den visas på SVT. Haha... Hon odlar och lagar mat och är en idol. Och jag är så jädra sugen på ett litet växthus till våren! Det kommer nog inte gå att undvika. Ska försökabygga in pallkragarna också, på nåt sätt. Då hindrar jag rådjuren iaf. Sniglarna vetefan.

Har ordtorka.

Ajö

Av blajblaj - 3 november 2016 08:33

Tog en åksjuketablett igår. Har börjat vakna så där i panik precis när jag somnat, igen. Hade så förut och det är verkligen superjobbigt. Jag vaknar av att jag typ tror att jag ska hosta eller, ja jag vet inte.. Nåt är det och efter nån sekund märker jag att jag har världens hjärtklappning och är kallsvettig och inte alls mår bra. Tror jag hade det senast i lägenheten. Med P. Det är säkert min hjärnas besatthet av Martin som spökar. Inte bra.

Hittade L på MP igår. Med 79% matchning?!! Ja. Fast vi hade det bra. Oxå. Tills han visade sig vara dum i huvudet. Hehe. Fy fan så skönt att komma ur den psykosen. Huuuu. Hade jag fortsatt vara med honom hade jag nöjt mig. Och jag är ingen som nöjer mig.

Idag behöver jag ringa en skola här i närheten och be att få komma och fota deras bildsal på måndag. Det är första uppgiften i nästa kurs. Underligt nog har vi uppstart på tisdagen och för att täcka upp har vår lärare gett oss detta i uppdrag. Inte överpeppad men va fan... Det blir säkert kul.

Ska ta mig iväg och handla lite här på morgonen tänkte jag. Men bussarna passar inte så bra så jag åker till hela vägen till mölnvik. Åker 8.45 men kommer inte va tillbaka förrän 11.09 eller nåt sånt. Tänk om jag haft bil. Då hade det varit en tur på 30 min. Hrmf. Och jag ska bara ha lite mjölk och nudlar och kanske nåt gott. Fan. Men men! No use crying in the breastmilk! Haha! Det är bra för mig att komma ut lite.

Fy fan va tankarna snurrar idag. Det är inte bra. Eller jättebra vad fan vet jag?! Haha. Ska kanske köpa nån film. Och så snacks. Mmmmums. Bra dag.

Ajö

Av blajblaj - 2 november 2016 15:11

Har överlevt natten trots den värsta stormen hittills. Var dock tvungen att gå upp vid tre-tiden och ta magtabletter och sätta i öronproppar. Sen fick jag sova resten av natten ostört. Idag har det snöat och det är kallt som i graven. Hehe. Och det fortsätter storma såklart. Hrmf.

Har skrivit klart min lpp med revidering från min lärare och skrivit och skickat in texten till den andra läraren. Så nu borde jag va klar helt enkelt. Yey. Bara nästa kurs att se fram emot: det pedagogiska rummet. Kan bli hur kul som helst. Men å andra sidan är det den klass det är och det bådar aldrig gott. Fy fan :-)

Har dessutom varit duktig och diskat. Tror fan jag ska köpa på mig färdig micro mat. Orkar inte laga och disken! jag hatar att diska nuförtiden. Jag hatar att inte ha ett eget kök. Det är det som gnager. Jag saknar mitt gamla liv. Men men. Det kommer nåt bättre. Det är jag säker på. Det kommer lite bra igen. Sen. Snart. Ja, nångång! Hahah.

Nu ska jag bara softa. Vill inte vara först ut med att lägga upp min lpp så jag avvaktar med den. Hehe. Min lärare vet ju att jag är färdig.

Ajö

Av blajblaj - 1 november 2016 10:18

Åkte in till 9 igår och hade handledning, var sen superduktig och satte mig i skolan och började. Blev färdig med lpp:n och påbörjade min text om vad mode är för mig. Sen gick jag och D och käkade en sen lunch varpå hon fick pojkvänsproblem. Hon var ganska ledsen och jag föreslog att vi skulle hitta på något istället för att hon satt och grotta ner sig i det där. Sagt och gjort. Vi hade pratat om en tillställning/utställning som utspelar sig i totalt mörker. Invisible exhibition heter den. Enkelt sagt får besökarna känna på hur det är att vara blind. Så vi åkte dit. Det var hur coolt som helst. Efteråt hade pojkvänsproblemet blivit bättre och vi var båda på ett utmärkt humör! Jag åkte hem och lagade skitäcklig mat och sen var det bara att duscha och slänga ner mig i sängen. Fick mensen i söndags så har haft lite ont och varit ganska nere men, precis som allt annat: det går över. Haha!

Nu ska min granne hjälpa mig med 12 volts elen!! Hoppas!!!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards