blajblaj

Alla inlägg under februari 2014

Av blajblaj - 28 februari 2014 08:44

Fick så jävla bråttom så jag hann inte blogga hemma.. Idag är jag busybee: halvdag i skolan, museum med Diana direkt efter och sen hem och byta om, och så blir det middag och spelning med Vinnie Paz på Debaser. Ja alltså, middag med P och spelning med Vinnie! HAHA.

Just ja, världens bästa textrad just nu: " I Will do what i please, anything that i want..."

Hej då

Av blajblaj - 27 februari 2014 07:38

Börjar klockan ett. Det känns skönt men också lite jobbigt. Hade hellre legat hemma och degat HELA dagen. Men men, jag har faktiskt fått saker gjort i tre dagar, jag har ett nästan färdigt paper, det behöver bara broderas ut lite mer ( läs ORDBAJSERI ) och så harja gjort två stycken lolka arbetsplan, men det visade sig att jag inte riktigt har förstått grejjen. Jag mailade nämligen min lärare efter att jag har suttit och kliat mig i huvvet och tänkt: det här käns inte rätt... Och nej, det var inte riktigt rätt. Men det var inte heller fel, det var bara lite.. Off?? Asch, jag får hoppa på´t igen och försöka förstå VAD rumslig gestaltning verkligen är. Det är mitt problem. 


Snart Teneriffa. Mmm, så jag längtar. Den här gången åker vi inte heller med RyanAir utan med Norweigan vilket faktiskt känns apbra. Inte för att det är MYCKET bättre men lite är det nog.

   Jag undrar om man ser vårat hotel, där litegrann i bakgruden?    Vi ska bo på ett rosa hotel. Mmm, rosa. Sweet sweet happiness!  

Av blajblaj - 26 februari 2014 08:27

Jag blir så jävla provocerad av alla jävla skitmänniskors jävla skitbloggar. Bloggar där dom MÅSTE uttrycka sina jävla skitåsikter, vare sig det handlar om sympati med SD, katter eller smink och mode. Och när jag sen har rantat igång mig själv, och hetsat upp mig över dumheter så inser jag... Jag har ju oxå en blogg. Där jag uttrycker min åsikter. Då skäms jag lite och tänker: jag är fan inte bättre än nån annan. Det enda jag kan ta som ett plus är att jag inte gör reklam för bloggen uppe i "rampljuset" och att jag skiter fullständigt i om jag har läsare eller inte. Men det är kanske det som är grejen. Eftersom jag skiter i om jag har läsare eller inte, så borde jag ju kunna sluta blogga och börja skriva dagbok igen? Vet inte men det kanske måste bli så. Jag är för trött på folk.



Av blajblaj - 25 februari 2014 07:53

Fast egentligen har jag bara en sak kvar... Eftersom jag var duktig och faktisk skrev "lokal arbetsplan för lektion i rumslig gestaltning"... Det är sånt man måste göra om man väljer att bli lärare på tex. gymnasiet. Det var mycket svårare än jag trodde, och tog hela jävla dagen. Men nu är det klart och ska bara skickas in.


Jag tror inte jag kommer bli lärare.


Hann hjälpa mormor litegrann igår också, det är en jävla rivig dam det där. Jävligt speciell. Heheh...


Idag ska jag läsa lite om konst. På engelska. Och sen ska jag starta upp mitt paperskrivande. Jag har ganska utförliga instruktioner så det borde inte vara några problem. Däremot undrar jag om man måste välja saker som vår lärare har pratat om, eller om man får hitta egna?? Hmm, kanske borde maila proffesor Kenneth?


Fast först ska jag teckna lite... Rosor står på schemat... HEj då.



Av blajblaj - 24 februari 2014 08:19

Jag hade skrivit massor!! IGEN! Och blev utloggad. Gahahaha, jävla skitbloggplatsen!!!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAIIIIIIIIIIII!


Läs och skrivvecka = Skönt

Mora = Jävligt trevligt, antiklimax

Hjälpa mormor = Bra


HEj då.

Av blajblaj - 21 februari 2014 19:11

Trots att vi nästan blev ovänner på riktigt så gick presentationen jättebra. Vi slutde nojja och försökte ha lite kul. Och det gick bra. Heheh.. Det brukar ju göra det när man släpper den skitnödiga sargen.


Nu är det ta mig fan fredag och det e så jävla skönt. Imorrn åker vi till Mora och ska hälsa på Oscar, Stina, Abbe och Tage. Det kommer bli jävligt awesome och tydligen är det tjejvasan så det kommer ju inte direkt bara vara vi i stan.. Heheheh, det blir nog riktigt kul!


Nä nu ska vi äta grillad kycklign och potatisgratäng. Mums.

Hej

Av blajblaj - 20 februari 2014 07:45

Idag har jag mensvärkar, huvudvärk och kroppsvärk. Jag hatar mens.


Men snart åker vi till Teneriffa och jag är så sjukt peppad att jag nästan dör lite. Sola, bada och äta. Mmmmm....
Däremot lite ångest inför skolan, vi har gjutning på schemat och detta öär vecka 2 av 2, vilket betyder att jag missar examineringen av den... Hmm, men men, det får ordna sig på nåt vis. Det ordnar sig. Jag får skylla mig själv, så enkelt är det.


Grupparbetet går... Sådär. Det känns som om vi bara står och stampar... Men men, imorgon är det presentation och det får gå som det går... 




Hej då

Av blajblaj - 19 februari 2014 20:49

Jag bloggade imorse men jag loggades ut. Som vanligt. Och allt försvann. Gah.


Bättre lycka nästa gång.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards