blajblaj

Alla inlägg under maj 2013

Av blajblaj - 24 maj 2013 06:36

Jag somnade med en begynnande migrän men vaknade med en vanlig huvudvärk? Uschiamig. Nu blire 2 treo och så får jag tvinga N att massera mig lite.


Min ursprungliga plan för helgen var att åka ut till landet ikväll, röja, städa, möblera och så sova där. Sen vara där hela lördagen och så hem på kvällen. Sova hemma och sen tidigt iväg till föräldrarna och hjälpa till där. Men nu känns det som om det blir tajt. Jag slutar inte förrän 17.00 och sen ska jag hem, och vi behöver verkligen storhandla och jag är som sagt, trött och huvudvärkig redan nu. Man kan ju liksom inte komma in i husvagnen om man inte röjer först. Så då blir det nog sent, och nja.. Jag vet inte... Får väl åka ut tidigt lördag morgon istället... Det e ju tur att vi har 2 bilar så jag slipper jaga upp P vid 05.00 på en lördag! Hahahahh....   


Oavsett hur det blir så är det HELG. OCh LÖNE helg dessutom. Mmmm.. Det blir bra det.


Hej då



Av blajblaj - 23 maj 2013 07:06

Usch.


Och så regnar det... Gör inte så mycket, får mest bara Danmarkslängtan, men ändå!


Det blev sent igår, men tältet kom upp, relativt smärtfritt, och det var JÄTTEFINT. Vi hade inte riktigt koll på vilken färg vi hade köpt men, tydligen är det svart och beige/vitt. Men det är ett grönmöstrat innertak och fräsiga prickiga gardiner i lite grön/beige/grått. Hahahah, supersniecigt.   


Undrar om lillchifen kommer ha hunnit öppna, eller om hon har lämnat allt till mig. Ju för sig liiite för sent om hon har gjort det, eftersom grupperna startar 08.00 Mmmmm. Vi får se.


Nu måste jag springa, hej då.

Av blajblaj - 22 maj 2013 05:04

Det var extremt tungt att gå upp idag. Hade så jäkla svårt att somna och det känns som om jag vknade ett par gånger under natten.. Bläk. Men men... Jag har morgonpass idag, och vi har ett stort event för ett annat av våra systerbolag och det gör att jag måste vara lite tidigare på jobbet. Dom ska nämligen äta frukost redan kl 08.00   


Och senare idag ska jag och systerbyster ut på landet, och ÄNTLIGEN sätta upp tältet! Yey! Det medför att jag kanske kan vara där ute mellan fredag och lördag. Mmmm. Söndagen blir en hjälpa-mamma&pappa-dag. OCh så tvättstugan såklart. 


Note to self: Byt sängkläder. Hahahah...


Det regnar och jag undrar om det kommer vara så här hela sommaren? Det vore ju förjävligt om man har väntat ut den extremt långa vintern, bara för att få en sån där jobbig svensk sommar som bara regnar bort. Uäk.   


Jag klämde lillfingret igår. Idag gör det jävligt ont. Hahahah.. Så klantig. Som vanligt. Nä nu ska jag sminka mig och sen blire jobbjobbjobb...


Hej då



Av blajblaj - 21 maj 2013 22:10

http://trettiotreanledningar.com/


Denna sida borde spridas ÖVERALLT. JÄMT. Och ja, jag ÄR feminist. Jag tycker om det ordet. Hej då.

Av blajblaj - 21 maj 2013 08:16

Hade skrivit ett långt fint inlägg om Karlstad och mitt ljuva liv i allmänhet, men tydligen har dom ändrat inställningarna och när jag tryckte på spara hade jag väntat FÖR LÄNGE. Jag va liksom redan utloggad av någon outgrundlig anledning. Asch..


Karlstad var fantastiskt. Roky Erickson var bra, lite för lobotomerad men BRA. Parkhäng var jävligt grejt. Fan va ja ginte pallar att skriva samma sak 2 gånger. Ok, nuff.


Igår var vi på AW med jobbet. Hade jag oxå skrivit om... Skit samma, det var TREVLIGT som fan! Och moderbolaget betalar. N och spanjoren surade och ville inte följa med, och antagligen var det därför de var trevligt! Hahahah... Men jag fick en lång pratstund med lillchifen och förklarade lite hur det ligger till med N och med Spanjoren och allt... Och det kommer nog bli toppen. Om jag bara kan ignorera N:s jävla negga.


Trodde dessutom att jag hade försovit mig, men sen insåg jag... Efter att jag hade ringt till N och sagt att jag försovit mig, att jag inte alls har försovit mig. Det e ju på stängningspasset som jag går upp typ 45 min för tidigt. Hahahah.. Så jag blir nog i tid i alla fall.


Nä nu ska jag spara ner på en gång och sminka mig. Ok. Hej då.

Av blajblaj - 17 maj 2013 07:16

Som rökfri. WooopWooop!

Av blajblaj - 17 maj 2013 06:56

Jag fegade lite och valde att delbetala resan. Jag vet egentligen inte varför. Eller jo, sen jag träffade P har det liksom blivit lite svårare att göra saker på egen hand. Främst för att jag gärna hade velat ha med honom men också för att jag får lite dåligt samvete... Jag vet, det e jättekonstigt och dumt på alla sätt och vis, men jag kan inte hjälpa det. Jag tänker att jag hade blivit lite avis om han skulle åka utomlands hej villt. Och jag inte hade varken tid eller råd. Men men.. Han och jag har lite olika prioriteringar och då får jag vänja mig. Punkt.   


Nu ska jag i alla fall till BUDAPEST! Bara 4 dagar, men jag tror det räcker när man e ensam. Från 24:e till 28:e juni. Och det blev Ryan Air. Jag är ledsen, men det blev liksom över 1000 kr billigare, och ja.. Jag kan göra mycket för 1000 kr i Ungern. Så får jag helt enkelt hoppas att planet inte kraschar. Men det får man ju hoppas på med vilket bolag man än väljer.


Nu ska vi äta frukost. P har ju lyckats få en arbetsintervju idag kl 10, så vi ska packa in oss i bilen och och åka mot Karlstad direkt efter den. Och JÄVLAR va fint väder det verkar bli idag! Wooop! Och så konsert ikväll! Livet e fan underbart. Ajöss

Av blajblaj - 16 maj 2013 05:24

Mmmmmums. Dessutom är det redan 8 grader varmt. Yey.


Alltså, ju mer jag läser om Budapest desstom mer sugen blir jag. Jag tror jag ska köpa resan senare idag. Det tar bara 2.20 tim att resa dit. Klimatet är medelhavsvarmt dvs, för oss kyliga nordbor är det bäst att åka mellan apr-juni/sept-nov då det är som vår högsommar/tidig höst. Dessvärre ligger Ungern mitt i en klunga av länder vilket gör att dom inte har något hav. Fast å andra sidan har dom kompenserat det med att ha en massa termalbad  vilket jag tycker verkar mycket intressant. Ni som känner mig, vet ju att jag är lite av en säl. Behöver bada och simma. Mycket.   


Nu står jag ju inför valet: åka JÄTTEbilligt med Ryan Air, eller ta mitt ansvar och boka åtminstone Norweigan? Det blir ungefär 500-1000 billigare med Ryan men jag veeeeet. Man vill ju gärna överleva oxå. Det skulle ju vara typiskt om man hamnde på det första Ryan Air plan som kraschar   . 


Nu måste jag visst rusa. Jävligt underskatt ord: RUSA. Hhaaha.. Hej då



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards