blajblaj

Alla inlägg under maj 2013

Av blajblaj - 15 maj 2013 07:20

Har vaknat massor med gånger under morgonen, och det kaaaaaan ha berott på att vi satt och sov i soffan redan vid åtta igårkväll. Vid nio sa vi tack och ajö och gick och la oss på riktigt. Jag somnade efter typ 5 minuter. Vilket är ganska ovanligt för mig. Gött med sömn i alla fall.


Inför helgen väntar Karlstad och Roky Erickson på nöjesfabriken. Det kommer bli så jävla bra. Vi åker antingen efter jobbet torsdag, eller relativt tidigt på fredagmorgon. Vi har nämligen tagit ledigt. Mmmmums. Enligt vädergurun Steeeen ska det bli ypperligt grill- och solväder hela helgen så förhoppningsvis drar vi till en park det första vi gör.


Den här veckan är det ju rätt mycket att göra på jobbet, för första gången sen typ mars. Och jävlar vad det känns. Va fort man blir bortskämd alltså.. Och egentligen är det en helt vanlig vecka, som vi hade förr. Men men.. Det är visst bara denna veckan sen återgår vi till spökhus.


Jag har fått två stycken gigantiska finnar i pannan och dom går fan inte att klämma. Usch. Ser ut som om jag försöker växa ut två små horn. Hahahah... Bläk.


Och så tänker jag åka till Budapest ganska direkt efter midsommar. P har ju inte jobbat så länge så han har bara två veckors semester och dom tar vi tillsammans v. 31 och 32... Då det blir Danmark och förhoppningsvis P:s familjs stuga i Kalmar... Tror jag det var.    Så, någon som vill med till Budapest? Jag kollar på datumen 23/24 juni och så 4 dagar framåt.


Nu måste jag visst göra mig i ordning. Hup hup...

Av blajblaj - 14 maj 2013 05:23

Skulle ha bloggat i en timmes tid. Nu har jag bråttom. Hej då.

Av blajblaj - 13 maj 2013 07:48

Nu måste jag ju gå ut till tåget!? Oj, oj... Fast jag hade nog ändå inget att säga.. Haha..


Ok, hej då

Av blajblaj - 12 maj 2013 07:42

Ja det är lite kvar av helgen, och den kommer spenderas med att hjälpa mamma och pappa. Vi var ute hela dagen igår, och jävlar va vi röjde! Jag och Jessica hade hand om fram och baksida. Det var en jävla massa ogräs och skit som skulle rensas och sen åkte vi och köpte nya blommor och planterade. Det va riktigt nice. Men idag har jag träningsvärk som fan och rivsår överallt. Det verkar vara nån jävla lag att alla radhus ska ha taggbuskar?!?! Ja ja, nu är dom borta i alla fall! Heheheh... Och mitt i allt röj fick jag mensvärkar med tillhörande mens. Bläk. Men smärtan gick över fort. Nu är det bara en vecka av usch kvar...   Vi hann ändå bara framsidan så idag blir det baksidan. Det blir nog nice..


Min canydcrush-nacke ger inte med sig. Kanske för att jag fortsätter spela? Hrmf, men ja.. Fan att det ska vara så beroendeframkallande! Hahaha...


Har även tvättstugan i eftermiddag, och har ju såklart lovat mormor att tvätta åt henne. Hon hade dessutom ringt vid sju-tiden men jag missade och såg det inte förrän vid elva när jag skulle gå och lägga mig... Får ringa henne strax. Hon skulle ju få herrbesök oxå så man vill ju inte störa för mycket!   Hahaha


Åh jag e så sugen på att åka till kroatien.. Fasiken. Men, men..


Nu ska jag bara spela lite till, dricka lite mer kaffe, gå och bajsa och sen åka iväg. Tjoss!

Av blajblaj - 9 maj 2013 11:18

Hela 4 dagar ska jag vara ledig. Det har jag egentligen redan berättat men bloggplatsen är som den är. Jag har varit ute på årets första skogsrunda nu på morgonen och det va så jäkla skönt. Det luktar redan sommar och så har det tydligen regnat inatt och det hjälper ju bara till att sprida alla mysiga skogslukter. Mmm.


Dessvärre har min mammas morbror, Bent, gått bort. Han har varit sjuk en längre tid och inatt fick han äntligen kila vidare. Det är konstigt, för även om det känns sorgligt och jävligt tråkigt så känns det liksom inte så mycket mer... Jag menar, dom bor ju i Danmark och vi sågs som mest 3-4 dagar om året. Men jag och syster funtar på att åka ner om 2 veckor. Syster har tagit semester sin sista vecka på jobbet, och jag kan säkert få ledigt, och även om det blir lite jobbigt så blir det nog skönt oxå. Vi kommer nämligen inte hinna till begravningen eftersom den kommer vara redan nästa vecka. Det är snabba bud i Danmark. Och Bent lämnar ju efter sig en fru, Betty, som inte har några egna släktingar och inga egna barn eller nåt. Så hon blir nog glad om vi kommer. Får se vad som händer...


Undrar vad man ska hitta på idag? Köpa takfärg och åka ut på landet? Hmmm, vi får se...   


 

Av blajblaj - 8 maj 2013 16:03

Men jävla skitbloggplatsen. HADE ETT INLÄGG, DET VAR SPARAT. Nu är det borta. Skit.

Av blajblaj - 8 maj 2013 05:30

För då vaknar man arg. Jag somnade lite halvarg, och jävligt hungrig, och det får jag tydligen sota för nu. Skulle platta håret som vanligt och tar tag i en slinga precis vid örat. Får med mig toppen av örat när jag trycker till. Mmmm. Det gjorde ont. Och jag fick en blåsa som gick sönder direkt. Och sen tänkte jag: hur fan kyler man ner örat? Men tillslut hann hjärnan ifatt och jag tog en isbit. Men det tog säkert 10 minuter innan det började göra riktigt ont. Som det gör nu. Ajsansa.


Idag har jag öppningspasset, förhopnigsvis får jag gå extra tidigt och då kan jag åka och göra EN EXTRANYCKEL. Jag blir fortfarande lite arg när jag tänker på att 2 timmar av mitt liv gick åt till att bara vänta. Det var inte kul och jag tänker inte uppleva det igen. Nu kommer jag låta krass och pessimistisk och tråkig men, den enda man kan lita på är sig själv. Jag har haft problem med tillit så länge jag kan minnas, och eftersom det bara fortsätter hända saker som bevisar att jag har rätt så tänker jag fortsätta så här.


Helst vill jag bara stanna hemma, hann ju inte rita nånting igår. Var alldeles för arg, och hade för lite tid. Usch.


Nä nu ska jag sluta klaga: *** ge mig sinnesro, att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden. Over n´out 



Av blajblaj - 7 maj 2013 17:51

Om han bara hade fixat en jävla extranyckel hade jag kunnat gå till mormor och hämta den. Men nej. Han har inte gjort det, och nu får jag sitta här som ett jävla miffo! Och det som gör mig så jävla arg är att han söp bort sin nyckel och nu innehar den riktiga extranyckeln!! GAAAAHHHH!!!

Jag är så jävla arg. Fixa en jävla extranyckel innan jag exploderar! Fan!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards