blajblaj

Alla inlägg under juli 2013

Nu

Av blajblaj - 15 juli 2013 18:24

börjar det kännas att jag inte har gjort ett endaste skit idag. Eller ok jag har diskat och ritat och kollat film. Men rastlösheten kommer som ett brev på posten. Bläk. Promenad? Laga mat? RIta lite till? Fan vet.        Hunden är inte klar. Heheh...


Jaha. Ja. Vad säger man. Hej då

Av blajblaj - 15 juli 2013 08:56

Ja och då menar jag inte att jag ska spränga skiten utan istället städa. Heheheh... Det var bra länge sen jag gjorde det nu, opch det ÄÄÄÄR ju så skönt när det e klart!    Det är dessutom ganska trist väder och jag har ingen bil. Så mitt utbud av aktiviteter är ändå begränsat. Helst skulle jag vilja ha en studio eller liknande att bara dra mig undan till och måla. Jag är så jäkla inne i målandet just nu.


             


Och det är kanske tur det, eftersom jag SKA in på konstafack! Hahahah, jag veeet. Jag är bara reserv, men tänkt!! Tänkt va fantastiskt om jag kommer in!!! Jag kanske borde höra av mig till lillchifen och flagga... Hmmm. Asch vi får se...


Och snart Danmark. Mmmm. Och sen P:s familjs stuga. Mmmmm. Nu ska jag teckna lite. Wooop



Av blajblaj - 14 juli 2013 22:38

Och det blev knappt nåt bråk alls. Faktiskt. Heheh... Men både jag och P vaknade med huvudvärk och för min del gick den aldrig över. Så nu på kvällen var jag tvungen att ta treo, och ett låååångt bad. Det har hjälpt ok. Men kalaset gick över förväntan och minus bråket så var det supertrevligt.


Jag har dessutom hittat ett nytt skomärke som jag fullkomligt älskar: "Dolly Do" Och jag tänker mig att i alla fall du, Emmis, kommer älska dom oxå! Det är DESSUTOM rea på zalando. Personligen kan jag inte handla där eftersom jag har svurit det efter deras VIDRIGA jävla reklam, men ni som inte hur svurit eden borde genast handla...   


Nä nu ska jag gå och lägga mig. Gud så skönt. Hej då

Av blajblaj - 13 juli 2013 08:05

Syster ringde och väckte mig alldeles nyss. Från DANMARKSBÅTEN. Mmmm. Jag vill oxå. Men jag får snällt vänta en vecka. Heheh, det ska väl gå men fasiken va Danmarkssugen jag är nu.


Och idag lyser solen och det är klarblå himmel. Det är redan 17 grader och det LÄR ju bli en fuggin awesome dag. Jag måste dessvärre knata över till mormor och göra lite smörgåstårtor men efter det måste jag nog tvinga iväg mig själv och P till något typ av vatten. Woop! Ska nog få upp mormor så snart som möjligt. Men måste nog vänta till 9 för då öppnar affären, OM det skulle va nåt som e glömt. 


Och jag har börjat få upp hoppet angående konstfack. Igår när jag såg beskedet kändes det ingenting, mer: Fan va häftigt och HUR FAN gick det till? idag känner jag: FAAAAN va gärna jag vill komma in på konstfack NUUUUU! Men men, det enda som sker är ju att man hoppas och hoppas och så får man ett nej och då får man vara lite ledsen nån dag, men sen äre ju bara att gå vidare. Och så gör jag som planen och söker nästa år igen. 


Nu gick jag in på konstfack och kollade runt lite och på förstasidan står: "Vi har platser kvar till ämneslärarutbildningen, sök innan 9:e aug". Hehehe, dom kanske MÅSTE ta in mig på grund av för lite sökanden! Hehe, inte mig emot. 


Nä nu sk aspela lite och sen.. Morrmorr!

Av blajblaj - 12 juli 2013 15:44

Kolla:    Inte för att jag tror någon kommer hoppa av/tacka nej men ändå! Hahhaah, och det vore så sketakul och komma in som enda mongis! Hahahah...

Av blajblaj - 12 juli 2013 07:48

Idag har jag lite grejer på schemat. Ska först ut till Täby och lämna bilen, sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men till kvällen vankas grillning i vinterviken. Ja det va rju inte så mycket, hahah, men det känns mycket. Och det känns, framförallt. Jag fattar inte hur min hjärna funkar. Men, ja.. Jag måste lära mig saker och ting. Har bara svårt för det. Jag vill att alla ska vara som jag och tänka som jag och agera som jag. Men så är inte verkligheten. Och  det skulle ju vara sketatråkigt om det var så. EGENTLIGEN.


Jag har dessutom TOTALT snöat in på Pinks "just give me a reason".. Jag förvandlas till 14 år och med allt va det innebär.. Heheh, den är liksom hjärtekross gånger 2000 men superfin. Jag är så ledsen att jag missade henne när hon va här. Jag och N på jobbet snackade om att gå men sen rann det ut i sanden... Tror biljetterna va lite för dyra för 4:a barnsmorsan.. HEhehhe... Asch, det kommer kanske fler tillfällen.. Hrmf. 


Nu ska jag duscha.

Av blajblaj - 11 juli 2013 07:59

Så idag kanske man borde varit ute på landet och skruvat skjul? Istället för igår, i hällregnet. Fast det var ju jävligt tur att jag åkte ut med tanke på att taket hade vattenfyllts så det såg ut som en sjukt stor vattenballong i ena hörnet. Fick oxå lite glada ändrade planer igår. Mor och Far, som är i Kroatien har ju lånat ut sin bil till mig, med förbehåll att jag skjutsar dom till och FRÅN Arlanda. Dom är väntade att komma hem kl 23.35 i kväll...    JÄvligt trist tid att vara ute och köra på, och dessutom måste dom ju skjutsa hem mig vilket betyder att från att dom bara åker en liten resa från Arlanda till Täby, där dom numer bor, så måste dom från Arlanda till Fiskis och sen tillbaka till Täby. Det är typ 2 timmars bilresa, om inte mer. 


Just ja, glömde ta kort igår, men åker jag ut idag så kan jag ju ta idag! Woho!   


Det verkar dock blåsa en del... Måste ringa syster och se vad som händer. Men först lite kaffe. Ajöss!

Av blajblaj - 10 juli 2013 07:38

Ja idag lyser ju inte solen särskillt, så det känns helt rätt att starta dagen med tvätt. Hade inte jättemycket och ibland har man lite karma med sig: När jag kom in första gången hade jag oturen att ha fått den tvättgrupp där ena maskinen e trasig   men jag hängde egentligen inte läpp för det. Jag tänkte: jag kommer tillbaka om en halvtimme och ser om det e nån som inte har dykt upp. Och VOÌLA, det var 2 stycke som inte hade det, så nu har jag 3 maskiner. Hehehe.. Kommer vara klar om typ en timme kanske. Mmmums. Och då bär det ut till landet igen. Fy fan va jag och syster e grymma. Vi har byggt värsta... Skjulet. Heheheh. Det låter lite, men jag ska försöka komma ihåg att ta lite bilder idag så ska ni få se. Vi e helt enkelt grymma. Woop!


Ena delen av mitt paket har kommit oxå, men jag invänter sista delen så jag kan hämta båda på samma gång. Tycker jag e smart.


Nu blire tvätt. Hej då.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards