blajblaj

Alla inlägg under december 2013

Av blajblaj - 20 december 2013 08:52

.......NU!

Av blajblaj - 19 december 2013 07:12

Så var det en sån där dag med textseminarium igen. Och inte bara det... Vi ska även ha workshop med en dramapedagog. Vi ska ha med en situation där någon har blivit utsatt. ??? Uäk. Jag vet inte.. Jag har inte ens funderat ut nåt, jag e värdelös på sånt här.. Visst kan jag va jävligt teater och drama, men på beställning, och utgå från min roll som lärare?? Näää... Huu. Men vår lärare har gjort en supergrupp (som jag tillhör) och en not so much ( som jag inte tillhör) så på det sättet borde jag vara glad. Nästan alla pretton hamnade i andra gruppen och alla som jag har fått en lite närmre relation till (och tycker om) hamnade i min grupp! Yey. Men.. Ja.. Alltså det löser sig. 


För första gången på evigheter ligger P kvar i sängen nu när jag har gått upp. Han var på firmafest igår och chefen gav dom sovmorgon ända till klockan 9.00   Det va snällt tycker jag...


OCh hörrni nu äre fan JUL SNART!

    Lite av det jag pysslade med igår.. Heheh första gången jag gör ett pepparkakshus så var inte för hårda, haha! Jag tycker det blev helt ok   


Nä nu ere snart dags att dra, hej då

Av blajblaj - 16 december 2013 16:11

Skön måndag... VFU:n är äntligen klar och jag överlevde. Att vara tillbaka på konstfack är bitterljuvt och alldeles, alldeles... Underbart. Jag är trött på att lära ut för den här gången, jag vill lära mig själv istället. Heheheh, jag vet hur det låter, men kom ihåg att jag bara pluggat i 10 veckor...


Danmark var fantastiskt, hittade inte så mycket julklappar men desstom mer saker till mig själv och P, som strumpor och mat och sånt. Heheh... Samma sak där, jag vill lägga lite mer julklappar på mig själv i år. Hoppas ni förstår.   


Efter skolan mötte jag upp syster med fru och så drog vi över till mormor, fixade hennes nya tv och packade upp hennes julmat.


I skolan insåg jag att jag måste förnya mitt "pedagogiska dokument" jag har skrivit på ett visst sätt, men jag tror jag behöver ändra det för att få ut lite mer av det. Så nu har jag gjort en fin liten bok som jag ska använda. Och så har jag börjat läsa. Dom 2-3 sidorna jag har läst hittills verkar instressanta..    Så från och med nu kommer det kanske bli lite mer kontinuitet i bloggandet, jag förstår att ni har saknat mig innerligt.


Hej då

Av blajblaj - 13 december 2013 07:04

Kl 11.14 går tåget, men jag åker hemifrån om ungefär 2 timmar. Mums. Har lite resfeber, men det är bara skönt. Vaknade inatt av att det blåste utav bara helvete, men jag har ju sjösjuketabletter så jag får väl komma ihåg att packa ner dom!   Hehehe....


Har lånat hem lite film oxå, och tänker överpacka allt sånt där som jag vill sysselsätta mig med: Min tröjstickning, filmer i överflöd, mina promarker pennor och så. Det kommer bli en fantastisk helg! Woohoooo!

Av blajblaj - 12 december 2013 06:45

Idag är det sista dagen, och inte nog med det, egentligen har vi två lektioner, en innan lunch och en efter, men den efter lunch är avbokad för dom ska på teater. Så vi kommer sluta kl tio idag. Heheheh. Dessutom har vi gjort en tipspromenad för våra snälla elever, som en sista liten kul grej. Den kommer nog bli uppskattad. OCh så har vi har köpt en liten tackpresent till Staffan som jag antar att vi kommer ge där efter lektionen men sen är det frihet. Då ska jag hem och ha tvättstugan. Som jag skulle haft igår men tokglömde. Sen ska jag packa! Yey!


Nä nu ska jag spela lite.. Hej då

Av blajblaj - 11 december 2013 06:57

...tills jag måste springa till bussen. MEN, nu är det bara 2 dagar kvar. Mums. Och snart Danmark, och snart JUL med tillhörande jullov!! Woop!


Det ska bli sjukt gött att komma till Danmark oxå, jag längtar som fan.


Nä måste göra mig klar... Ajöss

Av blajblaj - 6 december 2013 16:21

Herregud, den där rutan där man kan göra reklam för sin blogg, "rampljuset" är ju nerlusad med skit. Bara en jäkla massa pubertal ångest. Ja inte bara pubertal utan rent ut sagt skit. Skit i tells you. Hu.


Hur som helst. Dagen gick bra, jag höll min lektion, var lite väl snabb i vändningarna och det var liksom lagom. Fick helt klart godkänt och ett: du kommer bli en JÄTTEBRA lärare! HEheheh ja, om hon bara visste vad jag tänker egentligen. Hehe. Diana var helt eld och lågor efteråt, jag är mest glad att det är över. Nu är det bara 4 dagar kvar och sen åker jag till Danmark. Egentligen har vi ett avslut (miniexaminering) av kursen på konstfack men jag måste sjuka mig. Men min lärare sa att jag kunde ta igen det på måt sätt efteråt.. Hmm, ja ja det löser sig, jag SKA till Danmark. Och det är inte så mycket att göra åt.   


Nä hörrni, nu tar jag helg. En lussebulle på det här och så lite mys. Mmmm....

Av blajblaj - 5 december 2013 07:11

En av rektorerna gick igår ut med att: "om ovädret kommer på fredag så stänger vi skolan!" Vad är det för jävla dumheter? Inte fan stängde dom skolorna på grund av snöstorm när jag gick i gymnasiet! Och jag menar vafaaan? 3 dagar innan? Ännu en dum fan som tror på meteorologi. Jag ska skriva en motion tror jag: jag vill att det börjar läsas upp horoskop i nyheterna. Får ni vädret ska jag ha mitt horoskop. Så det så.


Och det är redan torsdag. ÄR det inte fantastiskt hur fort veckorna går? Snart bara en vecka kvar av VFU:n, det känns både skönt och tråkigt. Det jag tänker mest på är att vi inte kommer vara där nästa gång, eftersom vår handledare ska bli sjökapten och ta ett friår från läreriet. Dessutom är han ju bild/media, och vi ska ju ha en designlärare egentligen.

Men hur det går med det där är ju skit samma, nån plats, nånstans får vi ju... Heheh


Och så fick jag bråttom igen, det va då faan!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards