blajblaj

Alla inlägg under december 2013

Av blajblaj - 4 december 2013 06:45

Jag och P har ju haft diagnos på att ha tvättstugan varje söndag kl 16.00 Men de senaste veckorna har jag blivit mer och mer trött på det, det känns liksom bara som man tar tid från helgen för att göra ett jäkla "måste" så nu försöker jag börja tvätta på veckodagarna istället, idag är första dagen. Och bara för det vet jag inte när jag kommer ifrån skolan idag, heheh, men jag får helt enkelt styra det till innan kl 16. Håll tummarna.


Igår hade vi seminarium på konstfack, och fyyyy faaan va jag ogillar vissa i klassen. I min grupp fanns Gustaf bland anndra. Gustaf som jag har skrivit om tidigare, som presenterade sig som "konstnär" uäk. Han är i särklass den vidrigaste människa jag har stött på. MEN till hans försvar ska sägas att det bara är mina fördomar och förutfattade meningar baserade på första intrycket ( + lite kommenatarer under lektionerna i 10 veckor ) som har fått mig att tycka så här.  Han var inte med förra veckan så jag hade förträngt att han fanns, men igår kom han i alla fall... OCh var lika jävla obnoxious som vanligt. Han sa bland annat att han hade undervisat en klass för nya svenskar, och SJÄLVKLART hade han tagit med sig sina kära tidningar, eftersom det är hans enda källa till inspiration och då enbart DN. Hur som helst kom han fram till att de här stackars förtrycka tjejeleverna i "burka" som han kallde det (men jag antar att han menade slöja) målade av kvinnorna i tidningen och la på ännu mer smink etc för att dom själva ville ha det så, och längtade efter att få andar kläder etc...??? jag kunde inte hålla käften och efter att ha blivit avbruten av denna vidirga människa ett antal gånger fick jag fram att: Dom är ju inte nakna under utan oftast har dom "vanliga" kläder UNDER de traditionella slöjorna och liknande   och att det inte var så som han sa.Direkt fick jag ett: Var det nån som trodde det eller?? Haha, taggarna utåt eller, ditt jävla ärkemongo som tror att du vet så jävla mycket men du vet inte ett jävla skit. Sitter man och slösar bort sitt liv med att enbart läsa DN, säga att man är konstnär och sen tycka man är bättre än andra då kan man fan ha det. USCH. Men skit samma. Jag behöver bara få ur mig skiten, ska försöka prata med honom nån gång, då kanske jag kan få lite perspektiv och förståelse för hans beteende, han har kanske inte haft det lätt??


Idag har jag bråttom. Hej då   

Av blajblaj - 3 december 2013 08:25

Idag har vi seminarium på konstfack, men den börjar inte förrän 14.00, så det blir lite ledighet så här innan. Jag har ett papper jag måste kladda lite tankar på men annars är det FRItid. Mums.


Jag är lite ledsen, för alla serier jag ser på verkar ha tagit julledigt och finns inte att få tag på. Funtar på om jag ska ta hem nån ny, men jag kan inte komma på vad. Jag har ju lite krav... Det måste för det första vara jävligt roligt. Orkar inte med nåt jävla "Game of thrones" eller "Homeland security"-aktigt. Helst vill jag ju att nån coool människa lägger upp senaste säsongen av "Parks and recreation", men ja. Hoppas kan man ju alltid.


Nu vill jag att praktiken ska ta slut. Jag e lite trött på det här nu. Och jag vet inte.. Men jag e sjukt trött på allt som har med MEDIA att göra. Jag e trött på tv-film historia och jag e trött på Illustrator. Gah... Och nu ska jag ha en lektion där jag ska sätta igång eleverna i InDesign... Som jag ALDRIG har sysslat med. Bläk. Ja ja.. Klagostund över. Nu ska jag spela, woopwooop!



Av blajblaj - 2 december 2013 15:51

Jag vet inte om jag har berättat det men, jag tappade tydligen mitt busskort någon gång mellan typ 11.00-15.00 i tisdags förra veckan. Nu har jag ju varit så duktig och registrerat mig på sl.se så jag klickade in mig och

förlustanmälde och hela skiten. Det nya kortet kom fredag eftermiddag, och allt var frid och fröjd... Eller?


Så här minns jag att det hela gick till: Jag öppnade kuvertet, det fanns lite intruktioner om att gå in på hemsidan och godkänna de nya siffrorna, jag passade även på att köpa en månadsbiljett och la till på det nya kortet. Jag gjorde som instruktionerna sa och tog fram mitt lilla fodral med P:s kort som jag hade använt med reskassa under veckan. Jag har även mecenatkortet där (nåt typ av studentkort som jag inte fattar något av men som tydligen bevisar att jag får köpa billigare biljett). Jag tog P:s kort och la ner det i hållare som sitter på kylskåpet. Jag MINNS hur jag tog det nya kortet, la ner det i fodralet, och la ner fodralet i väska som jag använder till skolan. Jag har en annan väska jag använder på helgerna. Idag tog jag skolväskan, skymtade mitt lilla busskortsfodral och hastade till bussen. När jag skulle gå på bussen tog jag upp fodralet och sa: jag vill hämta en e-biljett, chaförren sa: lägg kortet på läsaren. Jag gjorde så och inget hände, jag öppnade fodralet och det enda som låg där var mecenatkortet?????? Say whaaaaaat??? Mmm, så kan det gå.. Så nu har jag vänt upp och ner på hela jävla köket men inget jävla busskort. VAFAN ÄR DET? Jag är så sjukt irriterad på det här. Det kostar ju "bara" 54kr/sms kan jag ju tillägga. Bläk! Så nu har jag gjort om hela proceduren IGEN. GAHHHHH... Jag ger mig fan på att jag hittar kortjävlen om en timme eller nåt. Fan...


Men måndag är avklarad och det känns bra. På fredag kommer vår lärare och ska checka hur vi gör oss som lärare. Jag är nervös. Skumt.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards