blajblaj

Alla inlägg den 6 april 2013

Av blajblaj - 6 april 2013 21:12

Gick upp i bra tid, kom iväg i riktigt bra tid, har tvättat bilen, varit ute på landet, handlat lite, och nu precis kommit hem från pizzamiddag hos bästaste Oscar med familj. Det har helt enkelt varit en jävligt awsome dag. Men nu e det skönt att vara hemma, och bara ta det lugnt. Så skönt att det bara e lördag. En heeeel dag till. Mums.


Hej då

Av blajblaj - 6 april 2013 07:43

Och nu kära vänner är det bara 19 dagar kvar tills vi åker till Malta. Kollade lite hur vädret brukar vara, och medletemperaturen ligger på 15 grader. Så det är bara att hålla alla tummar vi har för att det blir fint väder, då kan det säkert vara runt 18-20 mitt på dagen! Mmmmums. Men å andra sidan har Malta löjligt många soldagar per år så jag, peppar peppar, tror inte det kommer vara nån fara.


Nu hade jag tänkt hitta nån fin bild men självklart fastnade jag i att kolla resor. Hahahha, jävla diagnos asså. SKulle vilja överaska P med att åka nånstans men jag kan inte riktigt bestämma mig för vart. En tanke var Malta igen, för det var verkligen nice där. Och billigt! ( Att åka dit och bo, maten var väl som hemma) Men kroatien vill jag ju gärna till igen oxå... Hmmm.. Och snart är det verkligen semester. Jag känner mig nästan lite stressad, eftersom jag än så länge inte har NÅGRA planer. Men, men... Det ordnar sig.


Danmark lär det bli i alla fall, på ett eller annat sätt. Vi får bo gratis hos syster med fru från den 22:a till 28:e juli. Får se hur vi gör med gammeldansken, om hon åker med oss, eller med nån annan i familjen. Bläk. Och bo hos släktingarna kan hon fan inte, dom bor på 3:e våningen utan hiss. Ja ja, det löser sig, det med...


Nun ska jag fortsätta med arbetsproverna, har insettt att jag ligger sjukt efter, och att jag faktiskt inte ens har kommit på första uppgiften. Bläk. Dessutom har börjat om på det virkade huvvet, för det ser helt enkelt för taskigt ut. Tänker inte repa upp det gamla förrän jag måste, men jag ser redan nu att den nya kommer bli bättre. Och så har jag bytt virknål, till 2 strl större, borde gå lite fortare nu... Wish me luck     

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards