blajblaj

Alla inlägg under april 2013

Av blajblaj - 29 april 2013 08:23

Ja, alltså, eftersom riktigt livet hann ifatt mig så kommer det en sådan, tidigast ikväll. Troligtvis imorgon. Hej då.

Av blajblaj - 25 april 2013 07:34

Ajöss!

Av blajblaj - 24 april 2013 05:27

Fast natten till idag har jag även haft huvudvärk. Som fan. Den har inte gått över än. Tog faktiskt 2 treo nyss, hoppas bara att jag inte håller på att sjuka ner mig för imorrn åker vi.  


Jag kommer vara i nyköping en hem timme innan damerna kommer, så jag har lite beslutsångest. Antingen stanna där och gå runt och glo, eller åka med den biljett jag har och möte dom på Skavsta...? Det borde ju rimligtvis vara roligare att spendera en timme i nyköping ensam, mot att vara på världens minsta flygplats ensam i en timme?! Och som sagt biljetten kan jag säkert boka om, ELLER bara köpa ny.. Fick ju min SJ biljett så där löjligt billigt. Nåväl, det där e morgondagens problem... 


Igår fick jag jobba över, men jag har äntligen gjort det sista jävla bokslutat på akademin, EVER. Mmmm. Skönt. Men å andra sidan, jag känner liksom ingenting för jobbet längre. Har iget ansvarsområde, och ta mig fan inget att göra. Jag vet inte, "man e aldrig nöjd" är ett uttryck som ommer till mig.  


Borde söka jobb. Borde plugga. Borde flytta. Orkar inget.


Hej då



Av blajblaj - 23 april 2013 07:28

Det var en dum natt. Kunde inte somna, och låg och irriterade mig på saker och ting. Men, jag borde inte låta mig nedslås, jag åker ju faktiskt till Malta om 2 dagar. Med världens bästa tjejer. Det kommer bli awsome.


Och så regnar det. Mmm, det gör ju underverk mitt jävla pisshår. Och så har jag gjort nåt med datorn, så nu har jag inte samma toolbar och fattar ingenting. Och framförallt, HITTAR ingenting. Fan.


Och jag sätter fan pengar på att jag kommer få mens på Malta. Gah.


Jag vill verkligen inte jobba idag. Sjuk? Är jag inte lite sjuk?? Lite? Bläk...  Nu måste jag köpa biljett till skavsta. Ajöss



Av blajblaj - 22 april 2013 07:37

Jodå, det blev en skogstur, fick med mig syster och kusinen oxå. Mycket trevligt:    Själv är man ju lite av en eldmästare, fick igång den på första försöket och sen jävlar brann det. Sen stekte vi korv. I en stekpanna. Mmmmmums. Och ost. Stekt ost. Asch, det var helt enkelt jävligt gött. Och det var ju så sjukt varmt. Så jävla skönt. Fick mig att inse att om bara 4 dagar är vi på Malta.

Av blajblaj - 21 april 2013 08:21

Jo, alltså, jag gick ju till mormor. Och så gick jag ner och handlade och fixade KENO och allt vad det var. Sen gick jag tillbaka till mormor, och så skulle jag hjälpa henne med färdtjänsten. Men då har kärringen suttit på kammaren och "funderat" och så ska hon BERÄTTA för mig hur det EGENTLIGEN fungerar. Vi började bråka ordentligt. Men det hela var över på 5 minuter, hon fick slut på knasiga pensionärsargument, och började ignorera mig. Alltså på riktigt. Hon slutade prata med mig. Då reste jag mig och sa: du kan väl ringa mig när du har slutat sura. Hej då. Så, så var det med det.   


Men tack vare det fick jag massor gjort här hemma. Jag hade ju tänkt städa men det blev en hel del rensning oxå. Slängde faktiskt en hel SÄCK med skor. Mmm. För er som inte känner mig kan jag berätta att det är en rätt stor deal. Hahahah.... Och sen fick jag en idé, kladdkaketårta... Har ett par formar som liksom är perfekta, så jag testade. 2 st ganska tunna kladdkakor och så vit chokladganache mellan, och grädde ovanpå. Och helt seriöst, det är nog fan det godaste jag har bakat någonsin. Nu formar sig en tanke att man gör 3, kanske 4 kladdkakor på varandra. Mmmmmums...  


Jag borde kanske ta mig ut i skogen idag? Men först lite frukost och.......: Candy Crush!!! Woooop

Av blajblaj - 20 april 2013 08:34

Mmmm, lika bra att hoppa i rullskridskorna. Ska vara hos mormor om 20 min hade jag tänkt. Vill hinna med en massa annat skojsigt idag. Typ, städa här hemma, pyssla och packa. Hahha, jag ska PACKA. För på torsdag nästa vecka åker vi.


Nu blire mormorhjälp. Over n´out

Av blajblaj - 19 april 2013 21:17

Jag e fan säker på att jag bloggade imorse. Men det finns inte? Skumt. Märkligt. Måste ha glömt trycka på spara? Grah... Så kan det gå.


SKulle ju åkt på årsmöte imorgon. Men det vi orkar verkligen inte. Så det skiter vi i. 


Och så fastnade jag i att kolla resor igen. Hahhaah.. påbörjade inlägget för över en timme sen. Det var säkert det som hände imorse.   


Nu ska jag spela lite och sen blire lite family guy. Mmmmums.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards