blajblaj

Alla inlägg under april 2013

Av blajblaj - 10 april 2013 05:16

Klev motvilligt upp för ca. 17 minuter sen. Tänkte: det är ovanligt kallt i lägenheten, hur kallt är det ute egentligen. Och ta mig fan, det är -4,3 grader. Va? Hallå, det e 10 APRIL. Va fan ere som händer? Öppna durren och släpp in lite värme för fan.


Åhhh, blääää... Va jag hatar mitt hår. Det var den mest värdelösa frisyr jag fick. Jag är inte glad idag. Fast jag känner mig hela tiden lite ledsen och nere. Jag tror fan det e pillrena. Jag måste nog sluta med dom. Det kom typ ingen mens på hela dagen och ingenting på kvällen heller, så jag tänkte YES, nu e den slut. GIssa vad som kom som ett jävla brev på posten när jag gick på toa nu på morgonen? Nä det blir fan till att sluta.


Men snart.... MALTA. Mmmm...

Av blajblaj - 9 april 2013 07:11

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Hade tänkt gå upp kl 6, det gick ICKE. Gick upp kvart i 7 istället... Håller på att försöka få styrsel på hårjävlet, går sådär. Och är allmänt trött. Slö. Lite likgiltig och dessutom bajsnödig.


Ok bajsproblemet avklarat. Heheh


Oj nu fick jag bråttom... Hej då.



Av blajblaj - 8 april 2013 20:33

Asså, P måst elägga sig suuuupertidigt, eftersom han ska upp redan vid 4 imorrn.. Så då gör ja glikadant. Ja fast, jag lär inte komma upp kl 4.. Jag har dessutom stängning, OCH event. Så jag e säkert inte hemma förrän vid 21-22 imorrn. Fan, jag hade glömt det där eventet tills nu. Ja, ja.. Hellre det än att Spanjoren tar den. Fan, jag undrar vad han säger bakom ens rygg? Det lär inte vara snälla saker.


Eftersom jag har någon diagnos, har jag glömt att jag började blogga. Så nu har jag hunnit ha mamma o pappa på besök, plattat håret, och brutit mot mitt ICKE SHOPPING-beslut och handlat en baddräkt och en klänning (ja, för jag har bestämt mig för att ha baddräkt i år), och jag behövde faktiskt en klänning inför malta. En som jag faktiskt kan ha. Och nu ska jag sova.


Godnatt

Av blajblaj - 8 april 2013 05:22

Jag vill verkligen inte jobba. Jag bara känner det. Nä. Jag vill inte. Det kommer vara så himla lite att göra, och Andres kommer bara bakis (=dramaqueen) och N kommer vara lika negativ som hon alltid e. Bläk. Ja, alltså missförstå mig rätt, jag gillar N men ibland.. Ja, hon e jävligt white trash, och jävligt.... 40 år gammal.


Åhhhh det skulle va så skönt att krypa ner i sängen igen. Mmmmm...


Och jag vete fan hur jag ska göra med dessa jävla piller. Jag blöder lika mycket nu som för en vecka sen och ja, jag vet inte, men det kan väl inte vara så bra? När jag inte äter nåt, mår jag ju prima, och mensen kommer som ett jävla brev på posten. Men, ja.. Meckigt. Meckigt. Gah. Men det sägs att man måste vänja kroppen. Minst 3 månader. Vete fan om jag orkar ha mens i 3 månader?! Bläk.


Ska jag träna idag? Det kanske e lika bra.   


Ha en bra dag.

Av blajblaj - 7 april 2013 13:29

Efter att jag hade bloggat igår tog jag det lugnt vid datorn ett bra tag.. Sen när klockan närmade sig tolv tänkte jag knata till kojs. Då hade en illamåendekänsla börjat rota sig i magtrakten. Och som ett brev på posten kom, ångesten. ????? Så jävla konstigt. Gick upp en sväng till toan och där tog jag en sån där tablett mot åksjuka, fråga mig inte varför men det kändes bra för stunden. Mådde ju så jävla illa. Måste ha legat och vridit mig ett par timmar till, för när klockan ringde vid halv åtta var jag dödens trött. Så det var bara upp och peta i sig pillret och sen tillbaka till sängen... Peter gick till och med upp före mig, vid typ haöv tio och det e fan inte ofta det händer. Men idag mår jag bra och tänker att det va antagligen nåt jag hade käkat, eller kanske INTE käkat... Och sen ska jag inte funder mer över det. Men konstigt var det...


Idag har vi varit en tur till Liljeholmen, och mer specifikt, TGR. Affären som i Danmark heter Tiger. Det såg precis ut som det skulle och vi fick med oss en massa roliga grejer hem. Och på väg tillbka till bilen gick vi förbi en Thaimataffär varpå jag inser: men dom måste ju ha färdig jordnötssås! Och jajamensan, det hade dom. Så den ska väl prövas och hoppas den är god!


Men nu blev jag cepetrött. Fan, och jag som har tvättstugan om bara 2 timmar.. Bläk. Hade tänkt byta sängkläder oxå. Hmmm, jo men det ska jag. Eller? Heheheh...


Och det känns som om jag aldrig kommer bli av med mensen. Det ska ju liksom bli mindre och mindre, inte MER! Vafan?? Och det e verkligen blod oxå. Fan. Det är säkert nåt fel. Som vanligt. Bläk. 


Nä nu ska jag göra lite nytta. Bara 18 dagar kvar till Malta. Wop!

Av blajblaj - 6 april 2013 21:12

Gick upp i bra tid, kom iväg i riktigt bra tid, har tvättat bilen, varit ute på landet, handlat lite, och nu precis kommit hem från pizzamiddag hos bästaste Oscar med familj. Det har helt enkelt varit en jävligt awsome dag. Men nu e det skönt att vara hemma, och bara ta det lugnt. Så skönt att det bara e lördag. En heeeel dag till. Mums.


Hej då

Av blajblaj - 6 april 2013 07:43

Och nu kära vänner är det bara 19 dagar kvar tills vi åker till Malta. Kollade lite hur vädret brukar vara, och medletemperaturen ligger på 15 grader. Så det är bara att hålla alla tummar vi har för att det blir fint väder, då kan det säkert vara runt 18-20 mitt på dagen! Mmmmums. Men å andra sidan har Malta löjligt många soldagar per år så jag, peppar peppar, tror inte det kommer vara nån fara.


Nu hade jag tänkt hitta nån fin bild men självklart fastnade jag i att kolla resor. Hahahha, jävla diagnos asså. SKulle vilja överaska P med att åka nånstans men jag kan inte riktigt bestämma mig för vart. En tanke var Malta igen, för det var verkligen nice där. Och billigt! ( Att åka dit och bo, maten var väl som hemma) Men kroatien vill jag ju gärna till igen oxå... Hmmm.. Och snart är det verkligen semester. Jag känner mig nästan lite stressad, eftersom jag än så länge inte har NÅGRA planer. Men, men... Det ordnar sig.


Danmark lär det bli i alla fall, på ett eller annat sätt. Vi får bo gratis hos syster med fru från den 22:a till 28:e juli. Får se hur vi gör med gammeldansken, om hon åker med oss, eller med nån annan i familjen. Bläk. Och bo hos släktingarna kan hon fan inte, dom bor på 3:e våningen utan hiss. Ja ja, det löser sig, det med...


Nun ska jag fortsätta med arbetsproverna, har insettt att jag ligger sjukt efter, och att jag faktiskt inte ens har kommit på första uppgiften. Bläk. Dessutom har börjat om på det virkade huvvet, för det ser helt enkelt för taskigt ut. Tänker inte repa upp det gamla förrän jag måste, men jag ser redan nu att den nya kommer bli bättre. Och så har jag bytt virknål, till 2 strl större, borde gå lite fortare nu... Wish me luck     

Av blajblaj - 5 april 2013 08:06

Är ganska sen oxå. Snoozade först 15 minuter, sen insåg jag att: jag komme rnog inte upp en timme tidigare, och lät klockan ringa vid 7 istället. Vid sju snoozade jag 5 min, hahhaha..


Sen skulle jag koka kaffe, varpå jag ställer kannan lite på snedden, och som tur är gör jag bara 2 koppar, så allt vatten fick plats i sjävla kaffefiltret och höll inte på att rinna ut och jävlas. Men det smakade skit.


Nu har jag bråttom, och måste gå och bajsa. Håll tummarna för att jag hinner med tåget. Hej då.


Just ja, det e fredag. Mmmmm.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards