blajblaj

Alla inlägg under april 2013

Av blajblaj - 18 april 2013 08:07

Men det e ok. Jag får öppna imorrn. För första gången EVER. Mmmm..


Snart Malta. Mmmmmmmm


Och ska jag säka nytt jobb? Jag menar, ska ju jobba minst ett år till. Med nya lillchefen?! Vetefan om jag pallar. Och så N på det. Och så det faktum att det har börjat störa mig att N har mer i lön än mig. Vilket hon ABSOLUT inte förtjänar. Hon e ju fan bara negativ hela tiden! Gah.


Ok, borsta tänderna och sen springa till tåget. Bläk. Det regnar ute.

Av blajblaj - 17 april 2013 07:41

Måste vara på andra stället idag, men det e ok för spanjoren är inte där! Woop. Så jäkla konstigt att han har bett om ledigt nu... Han får ju sparken om en månad. Och han tjatar jämt om att han måste tjäna massa pengar?? Skitisamma. Snart slipper jag honom.


Och snart åker vi till Malta. Det ska bli så jävla AWSOME. A.W.S.O.M.E Hahahahah.... Fick förresten klänningen och baddräkten igår... Ehhhh.. Ja vad ska man säga. Klänningen åkte ner i påsen direkt och ska skickas tillbaka idag. Baddräkten var ok, så den behåller jag. Men... Ja.. Den va OK helt enkelt. Hehehe

Av blajblaj - 16 april 2013 05:14

Och idag måste jag jobba med Spanjoren. Bläk. Fast... Jag kanske kan komma undan. Bara jag åker dit och öppnar ÅT honom eftersom han är handikappad och inte vet hur man gör. Idiotjävel. 


Och nu slutar jag med dom jävla cepeminipillerna. Bläk. Jag kommer ju för fan förblöda om jag fortsätter! Kan säga att det var ångest att gå på toa nu när jag vaknade.   Ont har jag oxå.


Och nu när jag är klar med arbetsproverna kan jag äntligen börja planera min sommar! Puh, den kommer sent i år... V 30 är klar, den vigs åt Danmark med gratis boende hos syster med fru. FÖRHOPPNINGSVIS kan vi sen åka direkt till P:s familjs stuga ett par mil utanför Kalmar. Det är ungefär så här långt jag har kommit.


Gahhh bråttom

Av blajblaj - 15 april 2013 22:18

Allmänt irriterad. Mensig och jävulskap. Fan ta allt. Imorrn slutar jag med skitpillrena. Ta mig fan. Och nästa gång dom säger att jag måste vara på andra stället säger jag: skit ner dig. Åh fy faaaan va jag längtar till 18 maj. Hej då.

Av blajblaj - 14 april 2013 07:53

Jag vet inte vad jag ska GÖÖÖÖRAAAAAA????? Herregud, va still det står i huvvet. STILL. Eller så skickar jag bara in grisbilden och så får det vara bra så. Och nu blev jag irriterad på syster igen. Fan. Ja, ja.. Det ordnar sig. Ska ringa henne strax.


Gah.

Av blajblaj - 13 april 2013 22:42

Ja jag har varit jävligt produktiv idag. JÄVLIGT produktiv:      Och så har jag ju den sista uppgiften kvar oxå. Tänkte mig ju något form av collage. Främst för att det är jävligt kul att klippa, klistra och måla i en salig blandning. Det här är allt jag har åstadkommit so far:    Och det var mest för att liksom komma igång. Bli kreativ, ja du vet.. För jag kan för allt i världen inte komma på vad jag ska göra. Det står helt still. Men jag tänker oxå, att som tur är, har jag ju inte världens vanligaste efternamn (så kanske, kanske, kanske, dom kommer ihåg mig: ), och om jag skickar in taskiga grejer detta året, och sen RIKTIGT bra grejer nästa år, så kommer odm tänka: "wow, vilken skillnad"!!! Hahhaha... En dåres försvarstal. Nåja vi får se. OM jag hinner klart till imorrn. Det återstår att se.


Nu e jag cepetrött. Godnatt.

Av blajblaj - 13 april 2013 12:14

Och etapp 1 är klar. Jag har varit med syster på JULA och inhandlat både bågfil och morakniv. Och arbetarbyxor, men det är en parantes. Hehheeh... Så nu ska jag genast hoppa i racermode och börja producera. Wish me luck.

Av blajblaj - 11 april 2013 07:22

Mensen verkar vara slut för den här gången, men nu är jag så känslig så jag går av. Ja, alltså inte på riktigt. Hehhe..  Jag är där, du vet... När man inte kan titta på Extreme Homemakeover utan att störtböla och så fort man hör någon smäktande ballad på radion så är det kört igen. Fan. Ta. P-piller. Men tack för ni låter mig slippa bli på tjocken. Gah...


N har sagt att jag kan släntra in vid 10 idag... Mmm, skönt med sovmorgon...


Asch nu fick jag ju bråttom i alla fall. Fan, jag skulle ha bil!   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards