blajblaj

Alla inlägg den 14 april 2014

Av blajblaj - 14 april 2014 07:20

Och jag tänkte skriva ett sånt där jävla "Det är måndag och jag är så trött och fanskap..." MEN! Det ska jag inte göra. Jag tänker vara positiv och glad och dagen blir fan inte bättre av att jag klagar på den! Och ni vet redan att jag tycker illa om måndagar och att jag är jättetrött. Så.


Igår åkte jag och P runt lite, vi var hos syster som, inte nog med att hon blev påkörd fö  några dagar sen nu också har fått inbrott i biljävlen! Bakluckan är helt sönderslagen och kåpan kring ratten är bortsliten. Stackarna alltså! Huuu.. VÅr bil går som en dröm och jag blir bara mer och mer kär för varjde dag! Lets rubb it in.. Hohoho... Sen åkte vi till landet och lämnade lite grejer, jag köpte färg och penslar till taket och så fick jag gosa med Tikko. Mmm. OCh så drog vi vidare till Gustavsberg där P fick åka av sig lite skateboarding och jag fick testa. Men det var så sjukt mycket kids där så jag vågade inte riktigt hehehe. Men vem vet, jag kanske blir en hejjare inom kort? Där träffade vi också Tia och Jack, P:s syster med son. Riktigt trevligt och förhoppningsvis får vi en filmkväll med sällskapsresan!   


Jag har haft huvudvärk över vänster tinning i 3 dagar nu, men.. Det är liksom inte huvudvärk direkt, det mer ömmar lite? Weird. Samma i höften på samma sida. Mycket underligt och jag undrar om jag har blivit gammal??


Men fan va det känns PMS:igt idag, gah, the rage e värre som vanligt. Det är väl en vecka 3 dar till menshelvetet ska komma. Hrmf, ja ja.. Det går ju över det med.


Hej då.





Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards