blajblaj

Alla inlägg den 7 maj 2014

Av blajblaj - 7 maj 2014 09:26

Men jag är fortfarande jättetrött. Jag vet inte, säkert är det sommarlovet som spökar. Behöver inte spekulera i det där, jag är trött helt enkelt.


Igår hade vi en skön dag med fotografiska och galleri kontrast på hornsgatan. Där fick vi se nordisk fotoskolas examensutställning. Kursen jag går nu har fokus på fotografisk bild och det kommer nog bli helt ok kul. Bara jag inte hamnar i Gustavs grupp, han har redan hamnat i samma klassuppdelning som mig så nu gäller det att hålla tungan rätt i mun. Jag dör om jag måste spendera 4-5 veckor med att gå runt hans diagnoser. Bläk. Jag utgår från att vi ska använda photoshop och hur mycket jag än tycker illa om det så är det väldigt bra att lära sig. Jag tycker ju bara illa om det för att det är för komplicerat för mig, och för att jag inte gillar att inte kunna saker.. Heheh, så det är bara att gilla läget och hoppas att man kan lära sig nåt.


Börjar 11 idag, ska möta upp Angelika och Diana i klassen och göra klart uppgiften vi fick igår på fotografiska. Det är en jävligt stor uppgift och jag måste säga, ganska svår men.. Ja det löser sig nog. Vi har ett par frågor att utgå från så det borde gå bra. Dessutom har vi redan svarat på en hel del. Men faaan va jag gärna hade varit hemma idag. Huuu... 13.00 är det redosvining och jag hoppas det går fort.


Det går framåt med både paperet och den reflekterande texten. FIck mail om att det ska vara inne på fredag, men ja.. Det bestämmer väl egentligen inte dom? Jag menar, jag har ju redan missat deadlinen, och då kommer det väl in när det kommer in tänker jag... Kanske lite nochalant men va fan... Jag har ju också insett att jag tar lån på 350000 kr för att få gå den här utbildningen som är helt frivillig... Jag tror jag kan disponera min tid som JAG vill.


Nä nu ska jag fixa det sista och så dra till skolan.. Ajö

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards