blajblaj

Alla inlägg den 21 juni 2015

Av blajblaj - 21 juni 2015 22:35

Är precis vad jag har gjort idag. INGENTING. Eller, nja. Nu ljög jag igen, jag har faktiskt varit nere och handlat och haft tvättstugan... Men jag har inte gjort nåt som är värt att prata om! Hehehe... 


Är ledig imorrn med, det känns, så här i efterhand som rätt dumt att jag tog ledigt denna helg, hade nog behövt pengarna tror jag, men... Ja, nu blev det så. Imorrn kommer pappa hit, han har P:s jacka som vi glömde på Linneberget och ska få sig en klippning. Sen ska jag ringa byggmax och tvinga till mig hjälp och leverans inom 3 dagar! Och så inviga pappa som får ta emot skiten eftersom jag jobbar. HRMF. Sen ska jag börja bygga golv. Jag är så sjukt inmponerad av mig själv och jag har knappt börjat än. Hahah! Sen ska jag jobba ti-fre och på fredag bränna iväg till Karlstad!! Jag får som sagt med mig min kära syster och jag spår en episk helg! Hade såklart behövt va hemma och skruva golv egentligen, men jag BEHÖVER även karlstad och Steeen + Liiis! BEHÖVER. Så. Jag har dessutom satt en deadline av golvbygget vid 2:a augusti, då jag har tänkt fira mig själv ute på landet med en stor grillfest. På det nya golvet, med den nya grillen!!! Och då är alla som vill komma välkommna!! ALLA.    Och då måste jag liksom va klar. Så, nästnästa vecka vigs åt golv, golv, golv och så lite golv, och detta EFTER jobbet. Hhahah, jobbar nämligen tis-sön den veckan!! Sen ledig mån och så jobba hela veckan fram till fre... Herregud. Det var nog bra att jag tog ledigt iaf. ÄVEN om jag ska va ledig en hel vecka i Danmark. 


På tal om Danmarksresan... P har lånat surfing utrustning av en arbetskompis så vi ska försöka hitta lite vågor och testa detta på!! Jag hoppas ju att mitt knä tillåter det, och att det går vägen. Annars får jag väl ligga och flyta medan P mästrar vågorna... Wish me luck! 


Nu ska jag lägga mig. Hej då



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards