blajblaj

Alla inlägg den 4 maj 2016

Av blajblaj - 4 maj 2016 07:57

Kan inte ens minnas när jag bloggade sist! Det här är inte bra alltså. Hehe... Men nu kommer iaf lite uppdatering:

Sitter i L:s lägenhet och har precis ätit frukost. Har varit här sen i söndags och det har varit awesome. Vi hade vår första... Vad ska jag kalla det... Meningsskiljaktighet? Inte ett bråk, inte ett tjafs. Inga tårar och inget skrik, men ändå lite tråkigt och lite ledsamt. Vi har löst det redan och jag kan liksom inte hjälpa att jag på nåt sätt gillar det. P var alltid så mellow och hade INGA åsikter. Med L är det tydligt att han bryr sig. Både om mig och sina egna åsikter. Och hur många har varit i ett förhållande där parterna alltid är överens? Inte jag iaf. Inte ens med P var vi ju överens JÄMT... Hur som helst så löste vi saken och det känns bra. Allt känns bra. Eller nja, syster och jag har en pågående diskussion men den är nödvändig och helt under kontroll. Inte kul, men bra och sant.

Idag har jag självstudier och det har jag ända tills på tisdag då det är någon form av textseminarium. Har massor att läsa men kom en bra bit på vägen igår. Måste liksom hetsa lite eftersom jag ska jobba hela jäkla helgen inkl torsdag så det finns inte jättemycket tid till läsning.

Den 7:e är det ledarskapsutbildning som språkreseledare. Det blir bra. Är fortfarande livrädd men allt annat vore ju vansinne. Haha! Hoppas dom ger mig en packningslista, känns som en bra grej. Måste ta och snacka med gården oxå, och fundera på hur mycket jag kan/vill jobba. Kan inte riktigt sortera i hur jag borde vs vill. Hrmf. Men men. Det ordnar sig nog.

Var och shoppade med Diana i måndags. Det went crazy. Hahah. Köpte: En vårjacka, nya jobbskor, ett par jeans, ett par nike air max ( som jag längtat! Men sviiiindyra! ), escadas nya sommarparfym och ny uppsättning smink. Allt var slut. Så det var tvunget. Men jävlar vad jag spenderade pengar. Huuu alltså. Fast jag gör det ju sällan så jag försöker att inte ha FÖR dåligt samvete... Det går så där. Väntar på att få 700 bagis av syster också för det blev en retur tillbaka på lastbilen jag hyrde i lördags. Vi hade den inte så länge som tänkt. Men det verkar dröja med att få in dom på kontot så ja. Jag får väl se det som sparande. Haha.

Flytten i övrigt gick bra. Det var lite sorgligt men inget oöverkomligt. Det blev lite stressigt i slutet men det gick över det med. Sen sov vi ute på landet och jag spenderade hela söndagen med att packa upp så gott det gick. Vi kom på en lösning för garderoben oxå och den kommer bli toppen. Måste bara få hjälp att köpa plank till hyllplan så kan jag få igång den. Hehe... Och så ska jag klura ut att göra sängen lite bättre. Funderar på att köpa en specialbeställd resårmadrass. Det kan bli dyrt men det kommer antagligen vara värt. Ska maila runt lite och kolla pris.

Det har varit så sjukt fint väder ända sen helgen. Och det verkar fortsätta.. Vill så förbannat gärna vara ledig men ja, det går visst inte. Haha.

Nä dags att göra mig iordning. Tänkte ta en promenad innan jag sätter igång att läsa. Vi tog en skön sväng igårkväll och den funkar bra idag med. Sen ska jag snabbt till h&m men dom öppnar inte förrän 10 så det dröjer lite än. Ha det bäst

Ajö

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards