blajblaj

Alla inlägg den 17 maj 2016

Av blajblaj - 17 maj 2016 08:09

Vet inte vart tiden tar vägen. Den här kursen har redan avverkat över två veckor av fem. Det ger lite mindre än tre veckor kvar att göra 1. läsa massor inför ännu ett textsemianrium 2. Skriva text inför textseminarium 3. Fixa den gestaltande uppgiften 4. fixa paruppgiften 5. Skriva paper. Eller ja, "reflekterande text", men still! Och jag är så sjukt skoltrött. Jag orkar liksom ingenting. Vill inte gå till skolan och ja, vill inte göra nåt faktiskt. Nåväl, det blir vad det blir. Fick iaf godkänt på vår rest från förra kursen. Jag fick aldrig tag på E så jag gjorde det själv. Och det verkar bra. Skiter fullständigt i henne nu. Heheh.. Men å andra sidan, jag vet ju inte varför hon är så här så jag ska ju faktiskt inte döma. Hur som, är JAG godkänd (hon med och det är fine and dandy) och det är bra. 


Idag har vi en workshop, och jag har ingen aning om vad vi ska göra. Måste bara komma ihåg mina anteckningar och sen får det blir som det blir det med. Heheh. Orkar inte tänka. 


Lagade fiskgratäng igår. L är en så tacksam matgäst, han älskar allt jag lagar! Hahah... Till skillnad från P då, som verkligen inte gillade nåt. Men, det var väl inte maten det var fel på, det var väl jag. Alltså, inte "tyck*synd*om*mig" varianten, utan mer, han var inte nöjd med sitt liv, eller med att vara med mig och då var det nog svårt att hitta saker som var bra... Hehhe, usch jag låter bitter men det är svårt att skriva så tonen hörs. Jag är faktiskt inte bitter alls. Jag är lycklig. Nu igen. Hahahah... Jag hoppas verkligen han blir det också.


Jag och D kom en bra bit på vägen igår, vi vet vad vi ska göra och om vad. Så nu ska det bara göras. Tanken är att ta en heldag + kväll imorgon och bara köra. Det blir bra. Inte så kul, men bra. Sen är det bara två saker kvar då. Hahah.. Ja...


Har inte fått mitt schema från Siggesta och börjar bli lite sur på det. Inte helt rätt eftersom det tog mig aslång tid innan jag skickade hur jag kunde jobba till lillchefen. Hehehe, och nu sitter hon väl och försöker få ihop det. Inte så lätt.


Nä dags att dra. FÖrst borsta tänderna. Ajö  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards