blajblaj

Alla inlägg den 25 maj 2016

Av blajblaj - 25 maj 2016 07:51

Igår var magisk. Det var säkert 25 grader och gassande sol. Halva första delen av dagen gick åt till redovisning och nu är jag och D fördiga med den biten. Mums. Efter det tog hon och jag oss till liljeholmen och D bjöd på glass. Vi satt och snackde skit och tog sen en promenad mot hornstull. Väl över bron kände vi inte för att avsluta så vi tog en långpromenad vidare genom tanto, förbi tantostranden och upp bland alla kolonistugorna. Det blev en ordentlig tur och det va verkligen sommrigt och superhärligt. Sen gick jag hem till L och var så genomsvettig att jag bara slet av mig kläderna och tog en låååång kall dusch. Nån timme senare kom L hem och då tog vi oss ut till landet. Jag var orolig för mina planteringar men det var lite överdrivet. Men dom fick vatten och vi fick god grillad mat. Sen skulle vi bara slänga oss i sängen och kolla ett avsnitt av 30 rock men det var så skönt så vi bestämde oss för att sova över. Och så åkte vi hem nu på morgonen. Hahah. Så skönt!


Idag har jag självstudier, och ska väl försöka komma på gestaltningen som ska redovisas nästa vecka. Jag borde vara min vana trogen och göra något i textil. Antingen sticka eller virka, eller ja. Nåt. Men det är svårt när jag är här dock. Har ju inga grejer, och ja, knappt nån annanstans heller. Men, lite stickor och garn finns ju i vagnen... Hmm. Ja vi får se. L jobbar sent idag och imorrn drar vi ut igen. Då ska jag packa inför helgen och på fredag drar vi till Gotland. Det ska bli så nice. Ska försöka hinna tvätta fredag morgon, men ja, vi har inte bokat tid än så det kan bli trixit. Heheh...


Jag sover himlans bra nuförtiden. Utan öronproppar till och med. Är så jäkla nöjd med livet så det kommer kanske på köpet? Hahah.


Nä nu ska jag prata med syrran. Ajö   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards