blajblaj

Alla inlägg under maj 2011

Av blajblaj - 20 maj 2011 17:25

Jaha, vad ska man säga...


Den här   fick jag i slutet av sista dagen ( idag alltså) på mitt EN VECKAS långa receptionistjobb, via uniflex. Så här glad blev jag

Kunde inte undgå detta   heller!!! Hahahah Jag firade med att gå en timme tidigare, köpa en ask jordgubbar och en påse chips, och åka hem och hetsäta! Mmmmm gott. Nu mår jag illa och vill mer än någonsin ha en cigg.   

    

Av blajblaj - 19 maj 2011 19:19

Och ändå är det 3 dagars jobb kvar... Uscha.


Såg en massa saker i tidningen som jag tänkte ranta om idag. Men sen slog det mig: Skit samma. Sluta läs tidningen då ditt jävla slan. Sa jag till mig själv alltså.


Och när jag gick genom t-centralen såg jag en massa människor: Gud, jävla turister, flytta på er! Men, åh jävla fjortisar som ska va så "moderiktiga" ni e så jävla stöpta i samma form!! Jävla skrikande ungjävlar, och jävla skitföräldrar som inte får tyst på dom.... Och sen slog det mig: Skit samma. Har du inte sagt att det är fult att döma andra? Har du inte sagt att man ska vara vänlig, respektfull och öppen?? Skit ner dig om du dömer igen!! Sa jag till mig själv alltså.


Inte konstigt att Världen ser ut som den gör! Jag gör mitt bästa för att hjälpa till. Varenda. Jävla. Dag! Fy mig. Åhhh så gärna jag vill ha en cigg just nu. O inte nog med det. Åt palt till middag. Det får magen sota för nu.. Ajsansa...


 Over and out



Av blajblaj - 18 maj 2011 18:30

Tjo


På väg till jobbet imorse såg jag nåt mycket underhållande i Metro, vet inte hur bra det syns meeen... Helt Underbart! Peter gillar Birgitta! Men Birgitta gillar Marie.. Säkert helt medvetet, men det fick mig att le och känna: det finns människor med humor, trots allt!


På väg hem fick jag se ytterligare en sak som gjorde mig lycklig:     

Jag smygfotade utav bara fan, och njöt av det gjorde jag oxå! Hur som.. Röda byxan e en man, neonskon e kvinna.. Jag gissar att dom e gifta. Eller, jag vill att dom e gifta och har en si så där hundra katter. Och e byns orginal. För av någon konstig anledning känns dom inte stockholmska...  Men vad vet jag, det här e mer ett dagdrömmeri. Man kan ju hitta på en helt egen värld till dom här två. Dom är i alla fall välkommna till Toftoria.

Av blajblaj - 17 maj 2011 18:39

Alltså helt allvarligt. Hur många töntiga löp kommer jag få läsa om hur illa Finland har behandlat oss i hockyfinalen?? Jag menar, va?? Sitter ni på allvar och säger att Sverige INTE skulle ha gjort likadant om VI hade vunnit?? Idioter. Fundera en halv gång på hur vi människor e funtade och skriv om löpsedlarna.


En annan sak som nästan fick mig att bli lite blind av ursinne: Jävla Patrik Sjöberg. Ja, det är synd och skam att ingen vuxen såg vad som skedde. Och det är förbanne mig vidrigt med vuxna som utnyttjar barn, MEN... Sitta och säga: Nu har jag berättat sanningen och så inte bli trodd!!" Välkommen till alla våldtagna tjejers vardag. Idiot.


Och så bara en kortis: En mamma ger sin 8-åring botox. För att ungen ska vinna skönhetstävlingar. Och säger att det inte är skadligt. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag tror ni förstår vart det barkar.


Just nu. Just, percis, här och nu... Vill jag ha en cigg. Mmmm, jag vill. Men ska inte.

   MEMEMEMEMEMEMEMEMe. Trött, oduschad och svettig. Jag e nöjd.


Av blajblaj - 15 maj 2011 20:21

När jag och  min syster började gårdagen var vi fulla av förväntan... Vi satte oss i bilen och åkte mot Södertälje och vidare. Musiken som spelades?? Eurovision!   Från 2007 fram till 2011, SÅKLART. Vi var så peppade och vid ett tillfälle sa jag (bla.): Undrar vad alla "haters" kommer säga när vi kommer topp 5??! Vi hade en riktigt härlig dag. Vid sextiden kom vi hem till systern där hela klanen K hade lagat supergod kycklingsallad, och det fanns godis och snacks i mängder. Och så.. Kom det vi hade längtat och pratat om i flera månader... EUROVISION. Och gissa vad? Vi kom topp 5.


Jag tycker det är så fruktansvärt irriterande att "alla" Svenskar hatar Eurovision så jävla mycket... För det första är det heeeelt fritt val att kolla på det. För det andra är det inte bara paljetter och taskig engelska som alla "knowitall´s" verkar tro. För det tredje... Inte fan skulle man sätta en fotbollshatare att kommentera EM??? Eller hur! En sak jag skulle tycka va jävligt skön, skulle vara om vi fick en löpsedel efter att vi har åkt ut EM efter andra matchen: Slopa EM! HAHAHA det vore nåt...


Usch jag skulle kunna fortsätta i evigheter, men det är ju bara larv. Eurovision är bra, och DU har rätt att ha din åsikt. Även om du är en "hater"!!!


  Och så tar vi ytterligare en klänning        

Av blajblaj - 13 maj 2011 18:39

Har inte gjort mycket vettigt idag. Legat i sängen och kollat film, käkat pizza och varit allmänt tjock. Rätt skönt faktiskt...


Tog min sista cigg igår kl 7 på  morgonen, har köpt plåster och än så länge är det rätt lugnt. Psyket sätter väl in om några dagar. Men fan, jag ska hålla mig denna gången! Det värsta är att ciggen e ju en så bra kompis när man e uttråkad. Då tar man bara med sig en och går ut slösar bort 5-6 minuter. Fast jag tänker inte se det som att jag slutar.. Jag har ett uppehåll, och vi får se hur länge jag klarar att vara ensam... 


Inte vet jag om det hjälper eller inte. Tiden får utvisa. 

   

Av blajblaj - 12 maj 2011 23:21

Som den Eurovisionfantast man är så va det ju en lättnadens suck man drog när SISTA bidraget drogs... Sverige. Inte för att jag tycker om låten, tro det eller ej, det gör jag inte. Utan för att i så fall skulle det ha blivit andra året i rad som vi inte hade varit med. Vilket såklart hade varit riktigt tråkigt. Nu blev det inte så.


För dom som inte vet så är det skillnad på Schlager och Eurovision. Schlager är det Svenska ordet för våra tävlingar. Eurovision är det internationella namnet på tävlingen.


Nu ser vi fram emot lördag.

Av blajblaj - 11 maj 2011 12:20

Var e den här jävla Världen på väg?? SKA man vara anorektisk? Är det så man SKA se ut? Jag är så kluven, samtidigt som jag själv hela tiden tänker, lite smalare, så äcklas jag oerhört av alla dessa småtjejer som inte ser att dom är SUPERSMALA. Hur hamnade vi här? Hur blev det så att det viktigaste är "smal"?


Usch. Kunde man ändå få vakna en morgon och vara NÖJD. Nöjd med livet, med vikten, med jobbet, med kärleken, med vännerna... Jag kunde fortsätta i evighet känns det som! Men det tänker jag inte göra. Jag tänker öva i att vara nöjd.

  Snygg!!!  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards