blajblaj

Alla inlägg under maj 2011

Av blajblaj - 11 maj 2011 08:46

Ska träffa upp systern vid 16, jobba lite och sen hem. Men, jag undrar vad fasiken jag ska göra innan dess?


Jag har ju lovat ( mig själv OCH andra ) att sluta röka innan jag fyller 30, och fan ta mig om jag inte gör det! Jag tror jag kanske ska ta mig in till stan, köpa plåster och försöka picknicka lite... Och så börja med plåster direkt imorgon bitti..  


Jag har alltid gillat Cornelis Wreswijk, men nu har jag upptäck flera visor som jag inte har hört förr. Jag är ju lite dålig på att kolla upp, för mig,  "ny" musik. Men så fort det sker blir jag lite lycklig!!

  Bara 10 veckor kvar tills jag får vara här i 2 veckor!! Lääängtar!!     

Av blajblaj - 10 maj 2011 14:40

Idag känner jag mig på riktigt extremt värdelös. Och ÄNDÅ har jag sytt en klänning och ringt 10 företag. Det borde inte kännas så här! Men va fan, det är ju för att jag är inom dessa fyra väggar, dag ut och dag in. Jag borde få arslet ur vagnen och faktiskt ta mig in till stan.. Eller bara ut i naturen.. Men det e fan svårt.


Ska jobba upplärning på torsdag, för att sen jobba hela nästa vecka och helgen. Det kommer bli tungt. Jävligt tungt.


Systern och jag gjorde en "best case-budget" till företaget. OM allt går som vi vill och vi jobbar på riktigt hårt så kan vi inom ett par år ha en omsättning på ca. 6 miljoner om året. Det vore sniezigt. Och då har vi ändå räknat med en lön på 30.000 var, samt en hyra för lokal/kontor på 11.000, bilkostnader på 10.000 osv. Är det inte fantastiskt?

    Så här snygg e man utan smink, med en massa solskyddsfaktor och en haka som är invaderad av finnar.    Fast jag verkar ha fått lite färg iaf! Och inget soleksem?!?! Det kommer nog...

Av blajblaj - 4 maj 2011 15:06

Heheheh, nu har jag suttit och försökt få till en lite roligare presentation. Fyyy fan va kass jag e på sånt alltså! Heheheh Hur som helst så får det duga för nu. Kommer antagligen göra om den tusen gånger!!


  

Av blajblaj - 4 maj 2011 10:18

  Äntligen har jag fått mina provdockor!! Första klänningen sitter redan på och är klar för sista justeringar! Jag är så glad. Jag känner hur mycket mer energi jag får för varje dag som går och det känns fantastiskt!


Oooops, måste ju höra av mig till K och berätta att jag jobbar på hennes 30-års fest... Isch! Ja, ja, det löser sig, det med...   

Av blajblaj - 2 maj 2011 08:21

Ja det ÄR redan maj.  Jag har ingen aning om vart dom senaste 2 månaderna tog vägen. Jag undrar om det är lite demens på gång? Jag fyller ju snart trettio och det är kanske då det börjar?


Ibland förundras jag över mina fantastiska föräldrar. Igår när jag kom ner i vardagsrummet satt pappa med fötterna i fotbad! Som förklaring fick jag: "Nä, jag har fått såna hårda kanter på hälarna..." Bör kanske tillägga att min pappa är en 57-årig norrlänning som arbetar som vaktmästare i en ishall! Några timmar senare kommer jag ner igen och då sitter både mamma och pappa och kollar på Simpson´s. Inget jävla "let´s dance" här inte. UNDERBART! Jag är sjukt tacksam över att ha mina föräldrar... Precis som dom är!


"Kom ihåg att du är unik!! Precis som alla andra..." 

Av blajblaj - 1 maj 2011 14:29

Jaha, då har man gett sig in i bloggträsket! :) Får väl se vad som händer med det här och hur länge jag kommer orka göra inlägg. Egentligen är det ju bara kul om någon läser skiten. Och egentligen... Varför vill man läsa andras bloggar? Antar att det är lite som att läsa någon annans dagbok... Och jag har ju en onlinedagbok, som är ganska välbesökt om jag får säga det själv! :) Får väl strunta i att skriva där och göra det här istället... Kanske.


Over and out 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards