blajblaj

Alla inlägg under augusti 2011

Av blajblaj - 7 augusti 2011 16:36

Jag var där, jag var trevlig, jag var snäll, jag höll mig undan från alla gamla ragg (Och deras flickvänner som MÅSTE ha suttit hemma på kammaren och övat på onda ögat!)...  Jag har gottgjort. Jag kan aldrig ta tillbaka hur jag var när jag drack, hur många jag sårade, medvetet eller inte. Jag kan inte ta tillbaka saker jag har sagt, eller främst, gjort.  Men nu har jag i alla fall gottgjort en människa där uppe. Lite grann. Det känns i alla fall bättre. Jag tror jag kan gå vidare.   Men det var MYCKET länge sen jag kände mig så obekväm som jag gjorde igårkväll, jag undrar lite hur dom tänkte när dom satte mig vid det bord dom satte mig vid, huuuu. Nåväl. Nu är det över. Det också. Och inga bilder. Jag lyckades med konststycket att först glömma laddaren, sen glömma telefonen. Ja, så kan det gå. Jag skyller på prealkisnerver. Åhå, hittade en bild: Har jag berättat att mina släktingar i dalarna är jägare? Hur som, det är dom. Och denna syn mötte oss när vi klev in på herbrätt (har inte någon SUSNING om hur det ordet stavas, det är dalskt...) där vi skulle sova under helgen. Dessa hängde "på tork" kan man säga. Vi kom fram till att det var ett fårskinn. Vad det andra är vet vi fortfarande inte. Och vi hade inte mod nog att fråga.    


Imorgon blir det roligare.     

Av blajblaj - 5 augusti 2011 16:30

Ibland överumplas jag av en avundssjuka som inte har några gränser. Det känns som om ALLA andra har det så himla mycket häftigare, och så himla mycket bättre, snabbare, snyggare, coolare än mig.    Varför? Mitt liv är väl allt det där? Vill...

Av blajblaj - 5 augusti 2011 15:41

Hde skrivit ett fint, långt inlägg. Och så skulle jag söka på bilder av pipor, och då slutar explorer fungera. Tack internet. Tack.


Kontentan var: skita i tekniska prylar eller inte. Åh va irriterad jag blev nu. Yäk.

Av blajblaj - 5 augusti 2011 09:00

Fram till nio överlever man. Nu dör jag. Sååå uttråkad. Och helt allvarligt, javisst är det fint att ha en dator, men va fan.. Man kan bara läsa aftonbladet SÅ många gånger, man kan bara kolla mailen SÅ många gånger, man kan bara kolla kissies blogg SÅ många gånger... Ge mig gärna tips på vad fan man ska ha datorn till under 7 timmar ( och snälla, säg inte fajsbock, fezebok e skit, ok?! Dessutom kan man bara vara på fjzschbok SÅ många gånger/timmar) . Tog med mig korsord idag. Det hjälper inte. Läsa lite bok?? Gahhh.   


Kom precis på att jag tog med mitt nagellack för att bättra på inför festen imorgon. Ska jag göra en hollywood och sitta här i repan och MÅLA NAGLARNA???? Ohhh, kan blir hur kul som helst.   


Skjut mig.  

Av blajblaj - 5 augusti 2011 06:14

Den här veckan har vänt mitt liv upp och ner, och jag är nog mindre spontan än jag någonsin kunde ha trott. Veckan inleddes lite lugnt, med jobb för fikapåjobbet så där lagom efter en semestervecka runt Danmark och Sverige... Men sen ringde Uniflex och så blev det jobb ons-fre, i KISTA, SAMTIDIGT som jag inser: Det e ju PRIDE. Så in till priden på kvällarna och sen försöka tvångsova på det.   Kom hem vid tio igårkväll, och inser: Jag ska till dalarna imorgon för kombinerat dop/bröllopsfest. Huh, packa??? Ok, jag gör det nu.   Men lite från bilder från igår hinner jag:   Oj, nu när jag kollade hade jag visst bara en bild! Hehehhe Här e en från gårdagensinlägg "receptionist": borttagen bild Jag försökte förklara för min syster att min hjärna blir FÖRNEDRAD av att jobba som det. HahahaOch så SnyggJenny på arbete: borttagen bild  Serious business man. Or woman.   Får se hur det blir med uppdatering denna helgen... Over and out.       

Av blajblaj - 4 augusti 2011 09:15

Vinnare av Världens tråkigaste jobb... Receptionist!!! Tadaaaaaa... Helvete. Har bara varit här i 1 timme och 16 minuter och jag är redan på gränsen till andningsuppehåll. Fy fan, va tråkigt detta är. Jag skulle hellre tvätta toaletter på centralen... Ok, jag ljuger. Och, jag inte bara ljuger, jag överdriver som fan, men jag vill ändå poängtera att detta är bland det tråkigaste jag gjort. I hela mitt jävla 30-åriga liv.  


Ok. Ikväll blire schlager, yes!!!! En ljusning i mörkret.   

Av blajblaj - 3 augusti 2011 20:48

Den har  verkat lång. Men varit kort. Har hunnit, jobba 2 timmar, se 6-7 avsnitt 30 rock, ätit en halv limpa rostbröd ( yum, låt mig få leva på det resten av mitt patetiska liv?!?!? ) Varit inne på söder för en berusad picknick ( i 48 graders värme, rakt i solen. Försök få ner en kycklingsallad då!!! ) Fick huvudvärk på väg in till stan, så att det nu känns som om jag är bakfull. Tror det är uttorkning eftersom jag är VÄRDELÖS på att dricka vatten. Yäk.            Snygga tjejer, snygg hund, snyggt helt enketl! Mycket trevligt. Men huuu va ont i huvudet jag har nu. Uscha. Känns nästan som en migrän på g. Dags att sussa. Måste åka härifrån kl halv sju imorgon för att va på plats i kista kl 8... Huuuuu. Men det blir schlager inne i kungsan efteråt.. Oscar, om du fortfarande e i stan kan vi väl ses där???   Det blev ju ingen fika idag. Hmrf..

Av blajblaj - 2 augusti 2011 23:23

Jag måste säga att det blev mycket bra. Tillslut. Jag är så. SJUKT. Glad att den är över. Så glad. Borde ligga och sussa redan, eftersom det blev uniflex-jobb imorgon, måste tydligen vara i kista klockan nio imorgonbitti, men va fan, man kan inte alltid få som man vill. Eller?   Oj jag är uppe i varv. Usch, behöver sova.


Nu är det bara resten kvar. Puss.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards