blajblaj

Alla inlägg under juli 2012

Av blajblaj - 12 juli 2012 10:53

Vaknade en gång under natten av tokregn. Men det är ju ganska mysigt när man ligger i en husvagn så det gjorde inget. Inte gjorde det nåt att jag blev väckt av ett sms klockan 06.20 heller, hahahah, det var enbart goda nyheter och nu längtar jag som fan till helgen!   



Av blajblaj - 11 juli 2012 18:32

Ja, att sitta här.. Ensam med bara tankar som sällskap. I vanliga fall brukar det vara precis vad jag behöver och speciellt efter en veckas konstant pratande. Men nu? Nä, jag vet inte. Dom där tankarna liksom snurrar iväg, och jag vet inte, men det känns som om jag försöker skrämma mig själv. Än det ena än det andra.


Men jag har kommit fram till saker också. Exakt vad behåller jag för mig själv just nu, men ni kommer nog bli varse.  Hahhaaha låter helt psyko. Men så får det vara...  


Over n´out 

Av blajblaj - 11 juli 2012 08:51

Mmm, det blir så ibland. Sov som ett cep. Jävligt irriterande att det var mecket som skulle vara orsak, men ja, som sagt, jag får ju skylla mig själv??! Gah


Det är pissigt väder idag, så jag undar om det inte bara blir inomhushäng och weeds idag. Jävligt nice, även om det hade varit skönt att få ligga lite i solen. 


Fy fan va glad jag är att jag inte bor i Oslo längre. Huuuu. Fick en flashback nyss och den var inte trevlig.



Av blajblaj - 10 juli 2012 17:46

Har precis tagit ett dopp i havet. Det var awsome. Kan säga att jag nog underdrev lite i mitt tidigare inlägg där jag skrev 18 grader.. Heheehm, jag skulle tippa på att det kanske är 19-20 nu och det är fan bra. Svalkande! Hahahah!  Nu sitter jag och ska kolla ett par avsnitt av weeds och sticka lite på mina blivande sockor!   Det blir bra det. Och jag riktigt längtar tills jag får gå och lägga mig. Jag, ta mig fan, älskar att vara här.


Fast jag hade nog velat ha sällskap ändå   Synd bara att just det sällskap jag vill ha, är så många mil bort...


Over n´out

Av blajblaj - 10 juli 2012 08:27

Ska bara klä på mig, sen hem till mormor, och sen ut till landet. Ska bli riktigt nice att komma ut. Jag hoppas på att kunna bada, men, ja det är ju havet, med typ max 18 grader, och då ska det ha varit VARMT länge.. Heheh, men jag är ju ingen badkruka så vi får se hur det går!   


Träningsvärk i magen...? Hehe


Måste fixa lite oxå. Hmmm.. Ja ja, det löser sig.

Av blajblaj - 9 juli 2012 22:10

Året är 2012, platsen är Karlstad, mer exakt, PutteiParken i Mariebergsskogen. Enjoy:


                                         


Jag har haft det awsome. Saknar det redan. Skriver kanske lite mer utförligt imorrn..


Gonatt

Av blajblaj - 9 juli 2012 11:05

Jag skyller på: Karlstad, festival, helt jävla awsome människor som tar all min tid, vackert väder, parkhäng, fjärilar i magen, seriösa samtal och en känsla av total frihet. Det e liksom semester, och uppdateringar kommer när dom kommer, heheh. 


Sista dagen på festival gav: Timbuktu, Svenska Björnstammen och Winnerbäck. Helt ok. Fredagen tror jag inte jag har skrivit om men den gav: Melissa Horn, John Moose och vulkan. Dom två sista kan jag egentligen inte säga nånting om. Men jag räknar det ändå!     


Idag åker jag hem, landar i sthlm vid 18.30 eller nåt. Kommer ta mig hem och äta lite paj från frysen, glo lite på weeds ( som är min nya seriedrog medan jag väntar på att alla dom andra ska fortsätta   ) och bara ta det lugnt. Sen kommer ett par dagars fixande följt av nån/några dagar på landet och sen mormors kalas till helgen. Låter som en helt ok plan.


Har inte sovit många timmar den här veckan och det börjar ta ut sin rätt. Jag tror jag måste vila lite.. Skriver väl nästa gång när jag är hemma. Och lägger upp bilder såklart!!! Woooop

Av blajblaj - 6 juli 2012 14:19

Jag e helt jävla sänkt idag. Har ingen ork överhuvudtaget känns det som. Heheh, men men, det e väl bara att upp och hoppa.


Over n´out

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards