blajblaj

Alla inlägg den 14 augusti 2012

Av blajblaj - 14 augusti 2012 21:23

Det går inte att skicka sms. Det är nåt jävla fel på nåt jävla inte vet jag. Jag dör utan sms. Jag vill bara säga det, 3! Jag DÖR utan sms. Helvete. Ok, jag saltar lite, jag dör inte men det blir jääävligt tråkigt. JÄVLIGT TRÅKIGT. Fixa.   


Idag fick jag äntligen jobba med N. Vi hade det superbra, och åkte runt och glassade mest hela dan. Tog oss in till stan och fixade våra passérkort, något som skulle varit gjort typ för 6 månader sen. HE. Sen blev det en tur på H&M, 300 spänn fattigare, och efter det mötte vi upp N:s significant other. En helt vanlig kille. Det va länge sen jag träffade en så, vanlig kille. Inget illa menat. Men, ja du vet. VANLIG.  Nuff om det. Jag kan varken säga bu eller bä ändå så det e lika bra jag inte ens försöker.   


Vi käkade på Jensens Bøfhus och det va ju gött. Inte för N som fick en jävla kolbit, hahah... Så går det om man beställer genomstekt! Hahahah...   


Imorrn blire kvällsjobb, det e nåt himla fotbollsevent och jag, som har varit ledig mer än vad som är nyttigt erbjöd mig att jobba. Behöver antagligen spara på mig lite timmar om jag vill vara ledigt nåt i jul.   Och dessutom har ju varit sjuk. Och ju mer jag jobbar dessto fortare går tiden och dessto fortare kommer P. S*M*R*T tycker jag...


Nä nu ska jag väl lägga mig och frusta över mina sms som vägrar skickas! Fan. Då blire inget godnatt-sms, hur FAN SKA JAG KUNNA SOVA DÅ??? VA 3?? HUR? Gah.


Av blajblaj - 14 augusti 2012 07:12

Det är dagens starttid. Och då tänker man ju såklart, jag åker in till 8 så jag åtminstone kan gå hem liiite tidigare. Men sen ringer klockan och man VET att man kan åka in en timme senare... Mmmm. Jag e fortfarande hemma och inte ett dugg färdig. Så det blir till ta ett senare tåg och åka hem sist av alla. MEN, det kan i sin tur medföra att jag slipper gå på den jävla teatern som jag visst hade lovat att följa med på   Det blev liksom lite fel förra veckan. Man skulle liksom va lite snäll och sen stod man där med skägget i brevlådan och lovade att gå på en jävla buskisteater ute i norrort. Fan. Men förhoppningsvis kommer jag undan. Troligtvis inte men.. Fan.


Det va en jävla god sylt jag har gjort.


Kan inte den här veckan bara springa iväg. Och FAN va bättre det hade varit om jag hade flyttat till Karlstad. Hrmf. Men men nu är det som det är och det kommer bli cepebra.   


Nu  måste jag visst skynda mig?! Gah.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards