blajblaj

Alla inlägg den 28 augusti 2012

Av blajblaj - 28 augusti 2012 22:22

Alltså på jobbet... Det e ta mig fan lekstuga. Alla mot kufen. Stackarn, det e nästan... Nja, nääääästan så jag tycker synd om han. Om han bara inte hade varit så jävla dum i huvvet.


Hade stängning idag, kom iväg en halvtimme tidigare, vilket var jääävligt nice. Eftersom jag är DÄVEN idag. Hahah, den va till dig Steen.   Och eftersom jag har öppning imorrn, och så jävla cepemycket att göra så jag måste åka in tidigare. Uäk. 


Men. Eftersom mamma och pappa var här och fikade så drack jag kaffe. VIlket betyder att det kommer bli svårt att sova. Eller, ja jo, jag borde kanske tänka prick tvärtom men. Ja försent nu. HEhehhe.. Men jag måste oavsett gå och lägga mig snarast.


Och så har jag fått mensvärkar oxå. Huuu.   


NU går jag till sängs. AJÖ


OBS! KOm ihåg att ta med dom tvättade jobbkläderna imorrn. OBS!



Av blajblaj - 28 augusti 2012 08:01

Känns som om det inte var särskillt länge sen jag satt precis här.. I köket med datorn och en kopp kaffe. Och det VAR det ju inte heller. Fast då med en mugg fil. Hehehe. Idag är jag trött. VIlket kanske inte är så konstigt utan faktiskt ganska väntat.   


Kvällen va kul, Filippa K:s höstvisning under Mercedes Fashion Week. Det var ganska hetsigt och vi var väl mest där för syns skull. Och för att servera vinet såklart    Kläderna va... Nja.. Inte min stil. Och när jag råkade gå förbi självaste Filippa under en intervju senare på kvällen, hörde jag henne beskriva det som kvinnligt, men ändå inte flickigt, eller nåt sånt! Hahahah. Så skönt hur folk tar sig själva på stort allvar. Jag önskar att jag kunde göra det ibland. Hahhaha!! Då kanske jag oxå kunde bli designer. HAHA. Dessvärre tror jag att jag råkade komma med i en intervju. Men jag tjyvlyssnade att det va till nån webtidning eller nåt.. HEheheh Får vi HOPPAS!


Det va rätt orginella människor, och gaaanska stora egon. Mest minus får bratsen som agerade chauförer åt Mercedes. Uäk. Riktigt vidriga killar som... Nä, skit samma. Uäk.


Nu har jag bråttom igen!



Av blajblaj - 28 augusti 2012 01:07

Hemma. Trött. Fil. Duscha. Sova.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards