blajblaj

Alla inlägg den 20 augusti 2012

Av blajblaj - 20 augusti 2012 20:19

Men jag missade tåget. Fast jag menar... Det gör jag ta mig fan alltid. Ska sluta fundera över det och bara bli glad dom gånger jag hinner istället! Hahaha...


Det va en del skitsnack idag, men jag tänker inte, jag upprepar: TÄNKER INTE, låta dom dra ner mig. Jag är så jävla nöjd just nu. Jag kan inte med ord beskriva hur jävla cepenöjd jag är. P är det absolut bästa som har hänt mig. Och jag vet vad ni tänker... Det går lite fort. Flytta ihop redan? Ni känner inte varann... Blablabla. Men ja. Det går fort, för i alla fall i min Värld, finns inget annat alternativ. Och det här, mina vänner är allt jag tänker skriva om just detta.


Jag är inte nöjd med fredag. Jag har ju totalt ignorerat faktumet att det e en JÄVLA kickoff på jobbet. Så jävla pretto och skitäckligt att jag dör.. För det första kom det en inbjudan. För det andra är det hemligt vad vi ska göra, det stod bara:" vi ses på ...gatan kl 8.30 fredag den 24/8. Temat är: att inta en scen. Och ta med träningskläder för inomhusbruk." Det stod en massa annan skit oxå men det här var det som gjorde att jag kräktes litegrann i munnen. Jag funtar på sjukskrivning. För det tredje måste vi visst ha AW med restaurangen efteråt. Gah.


Nu tänker jag göra onödiga saker. Och sen tänker jag gå o lägga mig... Godnatt.     

Av blajblaj - 20 augusti 2012 08:26

Alltså.. Ja, däven.. Jag måste googla det här! Jag kan tänka mig att det är någon form av uttryck man använder norrut... Det känns som om farmor använde det. Ok, och det va 40-talet som ringde och ville ha sitt uttryck tillbaka! Haha to be continued..



Flytten gick bra, allt står inställt på högkant i VÅR minimala lägenhet.. Hihi. Dessvärre måste P tillbaka till Karlstad redan idag, dels för att lämna släpet, dels för att städa och dona.


Hrlgen som kommer blir hektisk, för att uttrycka det mildt. ( Stiine hur faan stavas det? ) Haha.. Fredag= kickoff på jobbet, AW med jobbet :S Milla fyller 1 år :).. Lördag= Kalas för Milla, Gehennaspelning. Ok uppspaltat lät det inte så mycket men det KÄNNS som det! Haha..


Förresten bloggar jag från tåget.. It's a first andi like it!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards