blajblaj

Alla inlägg under februari 2014

Av blajblaj - 18 februari 2014 07:16

Jag har börjat märka en ganska upprärande sak... Att när man (jag) ska ansöka diverse saker, typ jobb och kurser och dylikt, så står det att "det passar dig som är mellan 18-35 år" Förs var det någon dag sen, när jag hittade ett sommarjobb som i princip var skrivet för mig: Föreningen Maskrosbarn söker lägerledare inför sommaren... Nu senast var det för ett sommarprogram för att hjälpa föräldralösa barn i Kenya. Men... Vad är det då för mystiskt som händer när man fyller 35?? Gillar man inte att hjälpa föräldralösa barn längre då eller? Blir flygresan dyrare? Eller färsökringen kanske? Jag fattar verkligen inte. Nån som har en förklaring?


Nu måste jag visst stressa lite, har fått en mensfinne som är som.. Mount Everest ungefär och den tar min morgontid, blarf.. Ajöss

Av blajblaj - 17 februari 2014 22:41

Jag glömde visst blogga imorse... Men det var för att jag var dödssjuk. Jag vaknade med helt svullen hals, det brände när jag svalda och näsan var halvtjock. Och jag VÄGRAR bli sjuk, så hela morgonrutinen bestod av: 1 berocca, 1 shot kan jang, stor kopp te med honung och halstablett och en nässköljning. Mmmmm... Men det blev bättre. Har inte kännt mig dålig på hela dan, förutom att jag har fått lite huvudvärk nu på kvällen. Men det tror jag är en kombo av PMS och icke användande av glosögon. Heheh... Stina, jag har inte kollat optikern ännu, men jag tror jag e skyldig dig 500 spänn. Hehehehe...


Dessutom har jag lite ångest. Jag har gjort det igen. Ja, pratat brevid munnen som man säger. Jag har vitt och brett klagat till Diana att mina medkamrater i gruppen är så jävla "mammor", vilket dom visserligen är men... Båda har varsin unge på 1½ år och den ena tjejen väntar sitt andra barn. Till saken hör att båda har "diagnoser" och måste få sin vilja igenom annars blir det sura miner. Jag skiter i vilket. Jag har slängt fram lite förslag hit och dit men dom lyssnar inte och då orkar jag inte. Det är inte värt min tid... MEN, idag blev det en situation där D slänger ur sig, när vi sitter allihop och vi liksom har ett moment med lite för mycket barnprat på min ena sida och mer "ungdomligt" (Diana och Angelica i klassen) på min andra sida, ett: Ta det lugnt bara 4 dagar kvar. Vilket såklart alla hör och det blir KNÄPPTYST hos "mammorna". Heheeh... Inte så omtyckt där längre kan jag säga. Men det e fan inte mitt fel att "mammorna" är dom mest lättretliga människorna som finns. Det behövs inte många steg för att trampa på deras tår direkt... Och att dom blir så jävla provocerade av någon som inte vill ha barn. Dom säger att dom tycker det e HEEEEELT OK, men egentligen tänker dom: "vänta bara, din tid kommer" eller "När du träffar rätt person" eller "Jag ger det 2 år, sen sitter hon där med magen i vädret".... Jotack, jag hört dom förr. Bläk. Men jag blir lite trött på mig själv. FÖr jag behöver ju inte säga nåt. Jag borde lära mig hålla käften ibland. Har sagt det förr men uppenbarligen inte lärt mig än. Så nu har jag lite ångest. Men det är bara nån så n där larvig "jag vill att alla sla tycka om mig- känsla. Den kan kvävas. För den är inte sann. Den är bara skit. Jag behöver inte vara omtycket av alla. Så det så. Och till saken hör att jag faktiskt inte har snackat skit om dom, jag har mest bara sagt att jag blir lite trött för attt dom är så maniska med pilleriet, perfektionismen, detaljerna etc. Och det har jag sagt till dom oxå. Så det är nog inte nyheter. Asch. Skit samma. Jag är trevlig nästan jämt, och det räcker. Ok. Tack för att du lyssna. 


Godnatt. 

Av blajblaj - 15 februari 2014 08:53

Då var det lördag igen... Fan va veckorna går fort. Idag ska jag klippa mig och om allt går väl, kanske göra en liten tatuering. Jag har ju varit lite avis på Bästa Stinas snygga kvinnosymbol på sitt lillfinger och jag vill ha en likadan. Så idag ska vi försöka få en drop in tid på en studio i aspudden. Får se hur det går... Hoppas, hoppas!



Av blajblaj - 14 februari 2014 07:41

Finns det nåt bättre? Mmm, och sjävla studierna, är att rita en teckning av plattan men vårt projekt inmonterat... Och så fortsätta själva inspirations processen och en slutlig teckning att lämna in. Tror det ska gå bra. Ogår fixade vi en lite presentation av vårt projekt pch sen "skissade" vi upp hela konkarongen i lera. Jag tänkte göra klart alla teckningar och sånt idag så jag typ inte har nåt att fixa med nästa vecka utan kan koncentrera mig på att göra den stora modellen. Det blir nog bra.


Wish me luck.

Av blajblaj - 12 februari 2014 11:46

Den är så svår. Man ska skissa och man ska tänka, och man ska räkna och man ska skissa och teckna och måla, och fundera och fanskap. Jag vet. Jag är bortskämd och borde gilla läget. Jag jobbar ju inte. MEN... Det är så svårt att vara kreativ på beställning. Och dessutom i ett grupparbete... Blach... Fast jag hade ju tur, Diana har det sämre... Heheh.


En perspektivteckning ska jag ha klar till slutet av kursen. Mmm, perspektivteckning. Blach. Huuu... Åh det står helt still, jag orkar inte. Faaaan!


Ok, nuff klagat. Nu tar jag tag i saken. Och så börjar jag kl 14.00 idag, håll tummarna att jag inte åker dit i onödan... 

Av blajblaj - 10 februari 2014 07:41

Så jävla trött. Jävla snooze. Jävla måndag. Jävla konstfack. Jävla liv. Ja, jag är lite dramaqueen idag. Men jag är så JÄVLA TRÖTT.


Nu ska jag äka till skolan. Hej då.

Av blajblaj - 9 februari 2014 08:28
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av blajblaj - 8 februari 2014 08:57

Performancet gick jättebra, allas va riktigt roliga/bra att titta på och det känndes inte så där krystat som jag trodde. Men nu är det ÖVER. Så jävulskt skönt. Men istället kommer ångesten över vad jag ska göra nästa vecka... Vilken grupp jag kommer hamna i, hur allt ska gå till.. Men jag vet ju att det kommer gå bra, jag är bara nojjig.


Diana från klassen visade mig en jätterolig instagram från nåt konstgrejsamojs: art_collective. Och dom/den (?) postade en så jäkla rolig garnhållare igår, och jag är sketasugen på att göra en egen. Men jag har lite problem med att komma fram til material, jag tror nån typ av lera blir bäst men, ja, då måste jag åka och köpa det, och egentligen räknas det som shopping. Faaaast, å andra sidan är det ju kreativt och sånt därnt som jag älskar, det är ju inte kläder (som jag inte behöver) eller skor (som jag inte heller behöver)... Hmm, vi får se.   


Idag har jag inga planer. Och det känns skönt. Det är därför jag skulle vilja ha den där leran, då hade jag kunnat pyssla idag...


Nä fy fan va hungrig jag blev. Hej då.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards