blajblaj

Alla inlägg under februari 2014

Av blajblaj - 7 februari 2014 08:49

Ja då är den här, den förhatliga dagen då jag ska göra ett performance. Bläach. SKit samma, det är 10 minuter av mitt liv: Jag har skrivit ut lite olika delar ur alla partiernas program och viktigaste frågor. Sen har jag fixat bilder på lite schyssta och oschyssta människor och så har jag skrivit en lista med värdeord. Sen tänker jag har en stor skål, en vattenkokare, en stavmixer, en slev, en papperskorg, en svart glasflaska (urtvättad och rengjord Baily´s flaska   ), en vit penna och en tratt. Sen tänker jag lägga upp allt på ett bord och be publiken om hjälp att välja ut dom bästa bitarna från partierna, riva ut dom och göra små bitar av det hela, dom får också slänga det i papperskorgen om det är så dåligt att dom vill. Sen när allt är i skålen, häller jag på hett vatten, rör om litegrann, mixar, och häller ner i flaskan. Sen skriver jag (eller publiken??) nåt fin på flaskan med den vita pennan och... Tadaaaaa! Performance!


Som sagt. 10 minuter av mitt liv. Jag överlever.


Börjar inte förrän 13.00, cepeskönt. Tänker slänga mig i soffan och sticka lite.. Tjossss!

Av blajblaj - 6 februari 2014 07:03

Idag har vi bara en 40 minuters handledning på skolan. Sen ska man förbereda ett eget performanceverk att framföra till på fredag(??!?!?!?). Det har ett redan bestämt tema: Politik. Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Men funtar på att dra åt humorhållet... Fan, det här är nog det svåraste jag har gjort någonsin. Jag kan liksom inte slappna av och låta det bli nåt. Det är för weird, för teater, för jävla mycket PERFORMANCE. Blah!


Jag är så jävla trött idag.. Fattar inte det, för jag somnade relativt tidigt igår.. Kunde för första gången på ett par nätter somna ganska omgående oxå! Så jag borde inte vara trött... Borde inte. Men är det ändå. Så på det viset är det väl tur att man inte har någon direkt lektion idag, även om det är lite surt att behöva åka in till skolan bara för 40 minuter.. Fast jag lovade en tjej i klassen att hon skulle få intervjua mig om grejen vi gjorde förra veckan, eftersom hon missade den. Blir bra det. Så lite längre tar det kanske... Kan ju va bra att vara i skolan oxå? Kanke.. Äsch vi får se...


Nu måste jag göra mig iordning.. Hej då   

Av blajblaj - 5 februari 2014 07:34

Halvdag på konstfack, men den här veckan har vi grupparbete så vi ska ses på skolan kl 10.00 Lite sovmorgon i alla fall. Jag har som plan att ringa både BOKUS och ComHem nu på morgonen. BOKUS lovade mig böcker senaste 25 dagar efter beställning (vilket är cepelänge för att vara BOKUS) och nu har det gått 29 dagar. Hrmf. Jag är irriterad som fan. Dessutom har jag ju köpt en bokjävel på Spanska(?!!??) så den måste jag skicka tillbaka oavsett. Tydligen finns nån nationell lag som säger att kundtjänster öppnar kl 8.00 på vardagar så jag får snällt vänta. Men det finns ju en massa annat man kan sysselsätta sig med när man väntar så det är ju bra. Grupparbetet däremot... Huuu, vi ska iscensätta ett performanceverk som redan har uppförts. En gång tidigare... Och enligt han som uppförde det 1962, "gick det inte bra alls" men lycka till". Ja vad ska man säga. Lycka till?


Hade en alldeles hemsk upplevelse igår. 33 minuter in i mitt vanliga morgonsamtal med syster så bara fryser telefonen. Alltså den fastnade och jag kunde inte göra ett jävla jota. Den hade liksom bilden av samtalet med minutrarna och den bilden men ingen knapp funkade. Och eftersom jag har inbyggt batteri var det bara att vänta ut det tills det laddade ur. VIlket hände några timmar in på första lektionen... Sen kunde jag ladda upp den och starta om den och nu verkar den funka utan problem.. Så jävla märkligt.


Nä, dags att göra allt det där som jag sa att jag skulle göra... Hej då



Av blajblaj - 4 februari 2014 07:38

Gårdagen var sämst. Inte så att jag vantrivdes hela tiden, men det var bara vissa... Element, som gjorde det helt jävla cepe.


Oj shit jag har visst bråttom... Hej då.

Av blajblaj - 3 februari 2014 07:29

Helgen har gått enbart i skräpmat och godisets tecken. Har bara varit ute en kort sväng till centrum dock både lördag och söndag. I örigt har jag ännu en gång återupptäckt Age Of Empires. Detta jävla underbara spel som jag periodvis inte kan få nog av. Mums.


Snön är i princip borta. Det rinner och kluckar utanför fönstret så jag är nästan säker på att det är mars eller kanske april till och med. Men det är det inte. Och snart kommer säkert kylan. Hmmm.. Det får mig att inse att jag kanske inte har något busskort. Har glömt köpa... Hmmm, ja, ja det löser sig. Ska fan ta och ringa SL nån dag och fråga hur många zoner det är till fiskis. Många kontrollanter säger olika saker. Hrmf. 


Nä ska väl fixa min det sista och så dra till skolan. Huuu, heldag men performance... Wish me luck.


PS kom ihåg: lagen om 2 ben. Man kan alltid gå därifrån.

Av blajblaj - 2 februari 2014 10:02

väder. Två plusgrader och regn? Va fan är det för vinter? Egentligen tur att jag inte köpte skidor för då hade jag varit så besviken över att inte kunna använda dom. Heheh, det går att hitta nåt possitivt i allt. Så det så.


Idag tänker jag därför bara ta det lugnt, ha tvättstugen kl 16.00 och typ sticka och kolla lite film. Harry Potter kanske.. Emma, den underbara människan, messade precis om att sagda Harry Potter kommer som roadshow till norrköping. Vi bestämde oss ögonblickligen förr att åka dit. http://www.harrypottertheexhibition.se/ Får se när det blir av, men troligtvis under den senare delen av sommaren, den är ju ändå här till 7:e september. Yey!


Imorgon börjar en ny vecka i skolan. En vecka som jag har bävat inför i ungefär 3 veckor. Det står Performance. Och vår lärare kom i fredags och presenterade sig, och bad om lite hjälp med möblering och berättade att vi skulle ha skoförbud inne i klassrummet.   Jag vill inte ta av mig skorna. Det var ju det värsta unde rmin korta karriär på friskis och svettis: denna eviga känsla av vuxendagis när man, mitt i all snöslask och skit var tvungen att ta av sig skorna och vandra i strumplästen hela vägen till omklädningksrummet. Gah! Och dessutom lägger hon till VARFÖR vi ska ha skoförbud: OM det nu är så att vi kommer ligga och åla oss på golvet. (????!!!!!) Jag vill inte ligga och åla mig på golvet. Jag har inget inre barn som vill ut. Jag har ångest.


Just ja, jag har ju laddat hem Age of empires till P:s dator, det kanske blir en dag med det!! Wooohooo. Jag älskar mitt liv. Hej då!

Av blajblaj - 1 februari 2014 11:47

Ja vad ska man säga. 1 plusgrad och tö. Jävligt tråkigt om du frågar mig. Det är liksom som om naturen vill suktas och retas lite: typ, nu blir det vår! Nää, skoja bara. Nu blir det ÄNNU MER VINTER. Asch vet inte.


Satt alldeles nyss och funderade på att ta en lite tur till Helsingfors i juni. Jag har aldrig varit där och det ska tydligen vara en riktitg trevlig stad, speciellt om man gillar mode och kultur. Och det gör ju jag. Hehe... Jag har ju glömt berätta att jag förhoppningsvis kommer få sparken langom till terminsavslut i sommar. Desstuom berättades det för mig att jag har, inte 1 utan 2 månaders uppsägningstid. Underbara Ingrid på företaget skrev glatt: "Så det gör att du i princip får "betalt" under juni och juli men är arbetsbefriad." Tackar. Funderar dock ändå på att ta ett extrajobb, hittade ett som servitris på nåt hak inne i stan och, ja inte vet jag, det kan ju va kul att ha nåt att göra? Heheh, inte så troligt men jag tänker fortsätta tänka tanken.


Och så vill jag klippa mig. Jag vill verkligen ha lugg. Det va cepelänge sen jag hade det, i sjuan tror jag, så det är fan på tiden. Rak jävla lugg. Japp. Ska se vad jag kan göra åt saken.


Nä nu ska jag göra npn typ av nytta. Vad vet jag inte. Bada kanske.   



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards