blajblaj

Alla inlägg under maj 2014

PS

Av blajblaj - 17 maj 2014 09:53

OCh så verkar det inte bättre än att jag varit rökfri i 3 år idag. Grattis till mig!   

Av blajblaj - 17 maj 2014 09:38

Det är så jävla typiskt att det är just den här helgen som det är städning ute på landet. Man måste bara vara med på en och vi brukar liksom alltid vara med på hösten, det ä lite färre uppslutning då och ja, man slipper liksom prata med lika många, hehe. MEN, just den här helgen är den första på många då det faktiskt är lite vår/sommarvärme och man verkligen hade velat vara där ute! Jävligt typiskt och dumt. 


Så istället blev planen förjande för dagen: P ska skjutsa sin syster med son till en bilverkstad i huddinge men borde vara hemma ungefär till 13-13.30 då tar vi oss in till kulturhuset och går på seriemässa, förhoppningsvis möter vi upp Emma. Går väl där nån timme och så får vi se. Vi funtade på att kanske åka lite skateboard (jag skulle öva då alltså..) men jag vet inte om det blir så... Så det är väl en bra dag tror jag.


Igår var jag duktigt och testade sushi, första gången köpsushi men andra gången sushi. Det var faktiskt helt ok. Men det är som har sagt, jag har bara inte lärt mig att tycka om sushi än, och nu har jag tagit första steget. Jag tog såklart bara vegetariska och hade gruvliga problem med pinnarna, men va fan.. Det är väl det där med övning igen. Heheheh, och TÅLAMOD. Mmmmm...


Och FY FAN VAD JAG HATAR HEMKÖPSREKLAMEN PÅ TV. DÖD ÅT FAMILJENORMEN. 

Av blajblaj - 16 maj 2014 08:43

Har sovit dåligt i typ 4 nätter nu... Har lite konstiga mardrömmar, som inte riktigt är mardrömmar och så sover jag liksom superlätt, mest slummer. Somnar väl ordentligt framåt typ 3-4 på natten... Dretjobbigt. Men men, inget att göra åt, det går väl över tänker jag. Och dessutom har kag pms på g, borde väl få mensen om nån vecka, så det kanju ha med det att göra oxå.


Imorrn är det seriemässa på kulturhuset som jag bara mååååste gå på. Serier är ju min nyfunna kärlek och för tillfället roligaste uttrycksmedel och jag bara slukar allt jag kommer över! Jag hoppas på att få med mig Emmis som dessutom har en väninna som ställer ut sina grejer! Wooohooo! Cooolt som fan. 


Sa jag att jag skrev klart paperet igår? Nä, kanske inte, men det gjorde jag i alla fall. Så skönt, nu har jag bara en redovisning kvar så är den kursen fix. Som tur är va vi ganska många som inte kom, så det blir ett gäng som får denna extraexaminering... Heheheh.


Nä, nu har min dator sagt att den vill starta om sig ett antal gånger så jag får väl låta den göra det! Ajöss

Av blajblaj - 15 maj 2014 07:48

Jag vill vara hemma idag, sitta i solen, dricka kaffe och teckna. Mmm. Det vill jag. Men får jag göra det? Nä, för jag måste tydligen gå till skolan... Heheh, jag vet att jag är dum i huvvet som klagar på att få gå till konstfack, och dessutom lära mig om photoshop, som är dagens lektion. Jag älskar ju photoshop och är jätteläedsen att jag är så kass på det! MEN... Det skulle va så skönt! Att bara få sitta i solen och teckna idag...





Av blajblaj - 14 maj 2014 08:29

Idag är första dagen med våra nya grupper. Jag hamnde INTE med Gustav!! Woohooo! OCh inte med nåt annat blockmongo heller. Mina kamrater heter A och T, och båda två är helt fungerande individer. Det kommer nog bli ett gött sista samarbete innan sommaren.


Idag ska vi välja tema. Vi ska ju hålla på med fotografisk bild, och vad jag förstår speciellt med photoshop. Vilket ar superbra, för jag suger på det. Jag har liksom inte tålamod att lära mig alla dessa miljarder kommandon och knappar och skit. MEN. Jag måste ju. Det är den vägen vi alla ska vändra och jag tror det blir såvrt att vara bildlärare utan någon form av kunskap i det programmet. Så. Nuff...


Jag blir galen på det här paperet. Jag kan liksom inte få ut nåt vettigt av det, och nu tror jag att jag har skrivit FÖR MYCKET? Jag vet inte, jag hoppas man inte kan få U på grund av det?? Hehe, dessutom är det bullshit, vartenda ord så ja, vi får se...


Nu ska jag hitta lite fler bilder i det tema som jag kom på: SKRÄCK, så min lärare inte skäller ut mig. HEHE...

Av blajblaj - 12 maj 2014 09:17

Ja då blev det en sån där dag idag. Jag kunde inte prioritera skolan, utan stannar hemma och läser och skriver istället, jag måste ju fan bli klar med det där jäkla paperet från förra kursen. Dessutom skulle jag ha läst två kapitel i en kursbok, men eftersom jag inte har gjort något vettigt på hela helgen så liksom försvann det ur mitt minne. Heheh...


Men först var jag tvungen att titta på gårdagens Agenda, mycket underhållande debatter, bland annat med Jonas Sjöstedt (V) och Carl Bildt(M) men speciellt mellan Gudrun Schyman(F!) och Annie Lööf(C). Jag rekomenderar. Jag riktigt längtar efter valet(n) i år, jag kommer lägga mina röster på F! så det sjunger om det. Och jag skiter fullständigt i debatten om bortslängda röster, jag måste gå efter vad mitt hjärta och mage säger. Fram för F! !!!


Nä nu ere dags, nog med ursäkter. Plugga, plugga, plugga.



Av blajblaj - 10 maj 2014 08:51

Kan det liksom inte alltid vara helg. Vad mycket roligare det sklle bli att ha vardag då... Efter fem sköna dagar helg, två dagar lagom slit. Det är fan mitt mål. Men då måste jag också tjäna så pass mycket under dom där två dagarna att jag kan leva dom där andra fem dagarna. Hmm. Hur ska detta gå? Jag måste komma på nåt, och jag måste göra det nu.


Idag tänkte jag höra av mig till lillkusinen och se om hon vill hänga imorrn och ta lite mått och provsy en klänning. Jag har skissat massor, och liksom tänkt på hur/OM jag kan klara av att sy det... Om hon tycker nån av modellerna är bra så kan vi fan köra! Heheh, sjukt kul och jag känner att jag har saknat sömnaden.

   


Och så har jag börjat teckna små figurer, och försöker sätta på lite Stenmarks-inspirerade texter... Hehhe, men det verkar bara vara jag som gillar dom för jag får inga likes på instagarm! Hahahhaha! Men så kan det va, folk kan ju inte gilla ALLT man gör?!?! 

   

Jag gillar dom i alla fall, tycker dom är riktigt snitsiga... Har kanske inte fått till texten superbra, men man måste ju börja nånstans. Och Jan Stenmark är ju min absoluta favorit så jag måste nog härma honom lite. (eller mycket, beroende på hur man ser det)


Nä, dags och göra nåt skoj. Hej då

Av blajblaj - 9 maj 2014 08:37

Då är det snart sommar i alla fall. Fast det kändes som om den aldrig skulle komma. Fast å andra sidan, den är inte här än! Hehehe... Idag har vi textseminarium med vår proffesor, vi ska ha läst en text och sen ska vi lyssna och prata om den. Känns som lagom underhållning på en fredag. Dessutom börjar vi kl 12, för han skulle tydligen resa bort och då ville han spara in en timme.. Skönt, då slutar man (förhoppningsvis) senast 15.00


Jag gick upp kl 7 med tanken att jag skulle fortsätta på mitt paper som jag ligger efter med. Men jag vet inte, jag är fortfarande så jäkla trött och det är svårt att ta sig för något så här tidigt på morgonen      vaknade dessutom med lite nackspärr så... Heheh ursäkter, hela tiden ursäkter! Nä men jag ska väl göra mig i ordning och så får vi se hur mycket tid som finns kvar... 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards