blajblaj

Alla inlägg den 13 augusti 2014

Av blajblaj - 13 augusti 2014 08:43

Idag ska jag till sjukgymnasten... Har inte gjort en enda jäkla övning på 4 veckor. Meeeen, jag har ju simmat mycket, och gått mycket och fått tillbaka myclet rörlighet så hon märker nog inte hur det ligger till. Jag tänker ju inte direkt berätta att jag har skitit i det.. Heheheh, det får hon upptäcka i så fall.   


Och pappa får komma hem idag, skönt för både honom och mamma, även om jag tror mamma hade velat att han skulle stanna nån dag till på sjukhuset. Hon är väl rädd att det ska hända igen och att dom inte hinner in. Känns som en ganska naturlig rädsla men å andra sidan lär den inte gå över av bara några dagar till på sjukhus. Bättre att ta tjuren vid hornen... Jag försöker övertala dom till att köpa hund. Dom måste ju röra på sig mer, och sluta röka och vilket bättre sätt kan dom få än en liten hundrackare???? En som MÅSTE ut ett par gånger om dagen och som dessutom kan vara ett riktigt bra tidsfördriv när röksuget sätter in. Heheheh, egentligen är det ju jag som vill ha hund, men eftersom jag inte riktigt klarar ansvaret just nu så lämpar jag över mina önskningar på dom! Hahahah... Fast dom skulle må bra av hund.


Oj bara sexton grader ute?? Igår var tjugo vid den här tiden... Tyckte det va lite kallare imorse när P gick upp, jag bad till och med om täcket. Det har vi haft sen dom iskalla veckorna i juni. Herrejävla gud va den här sommaren har gått fort. Och nu ere höst. Ja, men det är ju gött oxå, även om jag alltid blir så där lesset sentimental på hösten. Hrmf.


Nä, ska väl göra mig iordning och så dra iväg... Hej då

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards