blajblaj

Alla inlägg den 20 augusti 2014

Av blajblaj - 20 augusti 2014 16:58

Då var spontanresan till Alfta avklarad. Det känns verkligen att det var sommarens sista grej. Jag är så sjukt nöjd med den här sommaren, den har varit helt jävla fantastisk från början till slut. Visst var det svinkallt i juni, och knät jävlades, men det har liksom varit bra ändå! Hehe... Sen kom den RIKTIGA sommaren under hela juli och så en riktigt skön avslutning i augusti. Jag hittade ju typ 5 liter blåbär bland det sista jag gjorde i Alfta så nu blir det sylt för hela slanten!   


Idag har jagklarat av en tur till sjukgymnasten vid nio imorse och sen hängt med underbara syster, hela dagen! Hon och frugan kom hem från Cleveland i måndags och tanken var att vi skulle setts igår. Det tog dock lite längre tid än väntat att åka hem från Alfta så det fick bli idag istället. Jag fick massor med presenter och fick se massor med bilder och små filmer från hela resan. Det verkar verkligen ha varit en riktig drömresa med sjukt kul innehåll och många nya roliga vänner. Lyckligt som fan!


Sen åkte vi till mormor och visade samma bilder och filmer och drack kaffe. Fixade lite mormorhjälp och sen drog vi tillbaka till systern. Och nu på eftermiddagen när jag kom hem tog jag mig i kragen och rensade avloppet i badkaret. Det kan jag säga var bland det äckligaste jag gjort på länge, MEN, nu lär det inte lukta *slussen-söndagmorgon* längre! Wooohoooo!!   


Jag hade tänkt göra sylten redan nu men jag skiter i det. Är för trött och jag har ju tid imorrn oxå... Måste egentligen ut till landet en sväng, men har ingen aning om när jag orkar det, hehe... Det LÖSER SIG.   Är gaaaanska sugen på att skolan ska börja oxå! Heheheh känns som när man va liten, kul med skolan och att få träffa alla klasskompisar! Hahah, hur pretto dom än är! 


Nä nu ska jag slänga mig i soffan och spela lite. WoopWooop!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards