blajblaj

Alla inlägg under juni 2015

Av blajblaj - 12 juni 2015 07:54

Ja, idag tänker jag njuta ÄNNU MER än jag gjorde igår. Tatueringen gör lite ont och vätskar lite, men inte så jag inte klarar av det. Det är som sagt första lite större och färglagda jag har gjort så det är väl lite ovana oxå...   Ska göra slag i saken och göra Meg bakom örat till hösten... Heheh. Det blir bra. Funtade en stund på att göra Jesse   bakom andra örat... Hahahah! Kanske... 


Det kom faktiskt lite folk till mötet igår, och det var mycket trevligt. Vi grillade korv och hade det nöjsamt. Och de verkade nöjda med att få träffa mig och bara tjöta lite. Nu är det iaf avklarat och jag måste bara få tag i kassan. Han som har den har tydligen hipp som happ sålt sin plats och flyttat!!?? Men, men, det ordnar sig. Får slänga iväg ett mail. Dags att sluta va trevlig kanske...? Hrmf. 


Hittade precis nån snubbe på nätet som gjort vikgubbar en kan skriva ut och pyssla med. KUL. Hahahah... Nä nu ska jag ha lite mer semester... Hej då! 


Ska kolla några avsnitt av New Girl. Överraskande rolig serie, faktiskt!  

Av blajblaj - 9 juni 2015 16:10

Det blev inte bra, men nu håller jag tummarna för G. Mums. Nu ska koncentrera mig på att hitta en bra vagn. Ingen vagn kan ju mätas med den jag har, men nåt måste vi ju ha... Hrmf. Jävla fuktskda. Har kontakt med 3 st nu, varav vi kan åka kolla på 2 st idag. De ligger på var sin sida om stan, men ja.. Vi får väl se hur det blir. Den som är närmast, är billigast men har inget tält och är för liten för det tält jag har. Den som ligger längst bort har både förtält och grejsamojs, men är dyr. Hmmm... Och så är det vagnen i Västerås. Hittills den bästa, samma pris som den dyra och förtält ingår. MEN superfin och mycket välhållen. Dessutom nybesiktad ua och helt ok att dra med vår bil!


Oj snabba vändningar, P ringde och nu har jag mailat och kollat om det går att titta på västeråsvagnen idag! Håll tummarna! Hej då 

Av blajblaj - 8 juni 2015 09:27

Och nu tog jag mig i kragen och bokade in kaffekurs på monteriva... Det är obligatoriskt för att få jobba på Siggesta. Egentligen fanns ingen plats men eftersom det var sista tillfället innan september så fick det gå. Heheh. Imorrn kl 9-12, tack alla gudar, det ligger vid danvikstullsbron (nära stan men också nära hem, behöver inte åka genom stan!). Gött om jag kan ta bilen. 


Helgen gick smärtfritt, eller nä, har sjukt ont i fötterna, men det är för att jag inte har bra skor. Dessutom verkar dom ha slängt mina andra skor, (tur att jag tog med ett annat par!) för jag kunde inte hitta dom nånstans. Hrmf. Dom va ändå för slitna... Eller nä, men dom va inte bra. Hahah! HUR SOM HELST, jag behöver nya skor. Får lägga lite energi på det. Har dock inte så mycket av den varan... Idag ska jag packa in mig i bilen och åka till Uppsala, bilen ska få en genomgång och så ska jag hämta GRILLEN!!! Wooohooo! Det borde ta nån timme så under tiden ska jag sätta mig i kundfoajen och skriva paper. Hann såklart inte färdigt eftersom jag har varit helt död när jag kommit hem. Men det ordnar sig nog. Tror jag... Asch. Har ca 2-3 sidor kvar att skriva, varav en sida ska vara sammanfattning, så det är inte så farligt, det borde gå på en timme...    Sen ska jag bränna hem och hämta upp P och så ska vi ut på landet. Funtar på att lämpa honom där och så pka och kolla vagn.. Hmm... Undrar om jag vågar köra med husvagn. Heheh, vad är det värsta som kan hända liksom??? Hahahah! 


Nä nu ska jag dricka kaffe och sen skriva lite och sen åka. Hej då  



Av blajblaj - 4 juni 2015 08:23

Har totalt ignorerat att jag är bryggfogde i båtklubben. Som sådan måste en kalla till årsmöte, alla föreningar MÅSTE ha ett årsmöte. Förra året var ju då jag blev vald, och va jag inte ens där.. Men, det va typ i första veckan i juni, så jag tänker att om jag får ihop ett möte till tors nästa vecka är jag inte heeelt ute åt helvete tidsmässigt. Bläk. Vill inte. MEN, nu är det som det är. Ska skriva ihop ett mail och mess och skicka ut till alla.


Sen måste jag såklart fortsätta skriva på paperet, Vi har ju helgen på oss oxå men som sagt så jobbar jag, 9-17 och då är jag så slut. Vi borde dessutom fixa på landet kvällstid, men.. Ja, vi ska ordan till något rampliknande för att vagen ska stå stadigt, sen måste vi hitta en vagn! Hrmf. Ja, ja. Det lööööser sig. 


Måste sätta igång. Hej då

Av blajblaj - 3 juni 2015 07:12

Jag har väl stelnat ännu mer nu, för fy fan vilken värk jag har i rygg och nacke. Fan alltså. Heheh, men jag kommer ändå tillbaka i tanken på att jag är klar. Och jag gjorde det helt själv! WoopWooop!


Skolan igår gick helt ok, jag skolkade från sista studiebesöket. Det känndes så sjukt ovärt, speciellt efter att jag har hört från några andra i klassen som var där dagen innan, att det va värdelöst. Åkte till liljeholmen med D och shoppade lite smått och gott, bla en tröja att ha på fredag. Funtar på att shoppa lite mer, men P har bilen och jag måste verkligen skriva paper. Det tar för lång tid att åka kommunalt, även om det "bara" är till forum.

På kvällen kom ett sms från den enda tjejen som jag verkligen klickat med på jobbet, Isabelle. Hon undrade lite om jag skrivit på papper och vad jag fått för lön... Min vana trogen har jag ju totalt ignorerat och liksom, litat på att jag fått rätt så jag skrev att jag fått ett mail med en länk till en lönetabell och att jag kunde skicka den till henne.. Sen började jag kolla min lönespec, och se på fan: enligt tabellen (om jag läst den rätt, alltså) tillhör iaf jag, grupp 2, arbete som inte kräver utbildning, och där var MINIMILÖNEN UTAN ERFARENHET 116,90kr /tim. Både jag och Isabelle har fått 114,20kr/tim!!!! Vi är typ jämngamla och har typ samma arbetserfarenhet, hon dock från butik och inte restaurang, men ändå... Så idag måste jag maila och bara: Jag har fått fel lön. Ge mig rätt. För den med minst 6 års erfarenhet ska ha minst 124,90 kr/tim. Det gör ju en rätt stor skillnad faktiskt!! Men så här är det i restaurangbranschen. Surt, men sant.


Och så SKA jag skriva paper. Bläk. Men jag ska skriva om Crip Theory och det är jävligt intressant. Jag tänker koncentrera mig på hur funkisar inte får synas i samhället, och SPECIELLT inte i skolan. Ge mig en lärobok i matte där du har en figurbild med någon i rullstol? Eller en historiebok... Eller vad som helst. VIsst finns det säkert i någon bok, men då knappast i syfte att visa en människa vem som helst, då är det snarare för att visa en person MED funktionsnedsättning. Vilket är dumt. Jävla kapitalistpatriarkala skitvärld vi lever i. Blä.


Nu ska jag göra nytt kaffe. Mums. Hej då  

Av blajblaj - 2 juni 2015 07:15

Jag kom ut till landet lagom till halv åtta, och började sätta igång datorn och gör mig bekväm. Tänkte att jag skulle hinna plugga en del innan lasset kom. Det spöregnade och va svinkallt. Sen kom makadamet... Jag fick in lastbilen genom bommen, och pekade till chaffissen att kunde fortsätta och att det va den lotten han skynmtade bakom husvagnen. Det första han säger är: Jag kan inte köra ut på gräset, då fastnar jag. FAN. FAAN. FAAAAAAAAN. Nähäpp, nä men okej då, lasta av skiten här då, ca 200 m från min plats. Den enda plats där det inte gör nåt att det ligger kvar grus efteråt, närmre min plats finns det bara gräs, eller själva vägen, och där åker det ju bilar. Det är ju BARA FEM JÄVLA TON. Och så fick det bli. Sen började jag lasta. Körde på i regnet tills kl 9:isch, sen tog jag paus. Försökte få igång nätverket och kunna läsa mailen. Käkade lite av sockerkakan jag tagit med ut. Det enda jag tagit med ut, kan tilläggas. Sen ut igen, regnet avtog litegrann, och jag kämpade på. Vid 12:isch (anledningen till att jag skriver :isch är för att jag inte kollade på klockan så noga) tog jag lunch. NU började det smärta i kroppen, stackars muskler som i normla fall liksom aldrig blir använda, mestadels underarmarna, händerna och axlarna. Själva skyffla rörelsen. Fick klaffsa runt i P:s stövlar strl 45 halva dagen också, och det gjorde det ju ÄNNU tyngre. Hrmf. Men sen slutade det regna och solen började titta fram. Då kunde jag börja torka och sen körde jag på till 16.00 eller nåt. Så jävla skönt när jag lastade sista kärran och drog bort sen. Ville typ lägga mig och dö efteråt men det är en annan sak. Hahahha... Nu är det klart iaf!! Yey!!


Jag hann skriva en liten text till skolan oxå, skickade in den prick innan deadline OCH jag la upp vår redovisning! Hahah... Ska skriva paper om Crip Theory som jag tycker är sjukt intressant. Har 3 dagar på mig. Men P:s systerdotter tar studenten på fredag så hela den dagen går bort. Hrmf. Vi har helgen på oss också, men då jobbar jag... Nu börjar ju sommarjobbet... Fan va fort tiden går. Jag hänger inte med. Inte tänka bara göra. Inte tänka bara göra. Inte tänka bara göra. Har ju resten att skriva också... Asch det löser sig. Vi ska visst lägga upp videon också, men jag vet inte hur... Så det får lösa sig sen.


Nu har jag bråttom... AJAJAJAJAJAJsanbajsan jag har så ont!!!! Kan inte skynda mig! 

  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards