blajblaj

Alla inlägg under september 2013

Av blajblaj - 18 september 2013 09:17

kolla in det här och så här har dom det visst på KTH och THS??? Herregud... Visserligen ganska gamla inlägg, men ändå.   






Av blajblaj - 18 september 2013 08:53

Jag vägrar bli sjuk igen. Fasiken, det blir de tinget med, säger jag. Sluta kittla i halsen och sluta göra ont i lederna! Tack.


Så, ett stärkande bad senare:


Igår var riktigt rolig, jag gjorde en liten film, eller ja, en typ biotrailer. Eller nåt ska se om jag kan lyckas lägga ut den här! Den var verkligen inte bra och inte avancerad heller, men jag gillade den. Resten av klassen körde all the wy pretto, men det var kul ändå.


Nu ska jag kolla närjag måste åka och sen ska jag väl göra mig iordning. Ajöss

Av blajblaj - 17 september 2013 06:47

Men det är ju tisdag. Idag ska vi lära oss iMovie hela dagen. Känns lite overkill, men det är säkert skiiiitavancerat och jättejobbigt(?) så det behövs nog.  


Jag var tvungen att mellanspara nu kände jag, eftersom jag hade varit borta från skärmen i lite mer än 15 min. Det brukar räcka för att logga ut mig, och det vore så dumt att skriva en massa innan då. Svammel, jag vet, men.. Ja, jag har måndag.


Gårdagen försvann otroligt fort, jag orkade inte göra många knop det kan jag säga.. Jag låg i soffan och kollade på de 3 sista Harry Potter minus det vidriga slutet i slutet, bläk.. Och samtidigt stickade jag, och försökte läsa i boken jag skrev om igår. Meeeeen, det gick så där. Det e svårt att läsa kurslitteratur. Hehe. Men, men.. Det är ju inte läxa direkt, så jag hinner nog.


Nä nu ska jag.. Göra mig iordning. Heldag på konstfack väntar. Just ja, tydligen går saltsjöbanan igen, med reducerad trafik, får se hur lång tid det tar att åka idag, ujuj!



Av blajblaj - 16 september 2013 08:24

Det har en viss klang över sig, eller hur? Heheh... Men jag SKA faktiskt plugga lite idag. Jag ska skriva ihop ett papper med vad jag ska säga om mina bilder. Och så ska jag läsa minst 3 kapitel av boken "Möte med bilder". OCh så ska jag ringa runt och ha en fixardag. Ska säga upp elen, se till att allt stämmer på comhem, och skicka tillbaka den andra kurslitteraturboken som jag skaffade försent. Heheh... Har inte ens öppnat paketet. Blah.


Och så vill jag mysa i soffan och sticka och titta på Harry Potter. Mmmm. Bra dag.

Av blajblaj - 15 september 2013 21:03

Huuuu... Helgen gick riktigt fort. Har "bara" hunnit ta en fika hos mormor, dit oxå föräldrarna och syster med fru kom. Det var trevligt och jag fick en massa gott från Danmark. Mums. Nu MÅSTE jag träffa N, för hon ska få chokladpålägg hade jag tänkt. Hehe..   


Idag blev det IKEA och en stor jäkla pjäs för förvaring. Under diverse nära döden-upplevelser och en baksida som gick åt helvete så är den så gott som klar.. 5 timmar senare, hrmf. Men jag e riktigt nöjd och det kommer bli asbra med mer plats för all skit. Haha. 


Tur som fan att jag har självstudier imorgon. Mmmmm... Sovmorgon? Nä, det blir det nog inte ändå... Jag gillar ju att gå upp tidigt. Hehe...


Jag funderar på att köpa en overlockmaskin. Jag vill ha. Och då ska jag oxå få det. Hahahahah...


Nä nu ska jag slänga ner mig i soffan med lite candy crush. Hupp!

Av blajblaj - 13 september 2013 18:28

Nu har jag äntligen fått intyg från Spanien. OCH från Blueberry där dom intygar att lägenheten brann och att jag mådde dåligt på grund av det. Nu är det upp til CSN att godkänna. Jag vete fan, men det känns som om det kommer en fortsättning på det här. Dom e nog inte nöjda förrän dom fått ett läkarintyg och det.. Ja, det går ju inte att få. Men, men.. Ingen idé att måla Fan på väggen antar jag. Huuu... Håll alla tummar ni har.


Nu ska jag laga mat. Gött.

Av blajblaj - 13 september 2013 06:58

... när klockan ringde imrose.    Hur är det möjligt att vara så trött, när man inte gör nåt fysiskt? Men, ja, jo.. Man har ju hört att det är ansträngade för hjärnan att sitta och lyssna en hel dag, men ändå!! Jag trodde liksom det va lite ljug.. Som akademiker världen över säger för att liksom rättfärdiga sitt studerande. Hehe.. Men men.. 


Fan va tiden går fort på morgonen.


Av blajblaj - 12 september 2013 17:53

Det kändes som om jag bloggade imorse, men uppenbarligen gjorde jag det ICKE. Idag hade vi heldag, med dubbla föreläsningar. Av samma proffesor visserligen men ändå. Det var minst sagt tungt. Trodde inte man kunde bli hungrig av att göra "ingenting".. Hehehe... Men det blir man.


Imorgon blir det oxå heödag, vi ska äntligen få lite "hands on" utbildning: grundläggande kunskaper i photshop och iMovie. Vi får även låna systemkameror. Mmmm... Det kommer bli en ROLIG dag imorrn. Och så fredag och allt! Dessvärre är det "FEST" för alla på bildlärarprogrammet... Yikes. Inte sugen alls faktiskt. Men det e väl bara att smita hem typ. Hehe.


Nu ska vi alldeles strax äta. Jag har gjort pasta med kasler- & ostsås. Mums.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards