blajblaj

Alla inlägg under september 2013

Av blajblaj - 11 september 2013 08:43

Måste ringa och skälla på jävla Blueberry språkresor. Måste läsa allt som ska läsas. Måste bli lugn i magen över att jag inte har gjort läxan. Måste kolla igenom anteckningar istället. Måste... Måste.


Jag var duktig och gick upp kl 7 i alla fall... Tog en dusch direkt och nu känner jag mig som människa.. Jäkligt skönt att duscha på morgonen, jag har inte gjort det på flera år känns det som. Eller, jag HAR INTE gjort det på flera år. Hahah, det har liksom inte varit nån mening när man ändå ska jobba hela dagen och bli svettig. Typ. Men nu behöver jag inte svettas mer. Hahah...


Ok, men först måste jag äta nåt. Hungrig som fan... Ska förresten göra egen ärtsoppa ikväll, för första gången EVER. Får se hur det går. Jag bara hoppas man slipper den där konstiga bismaken som kommer med "soldatens ärtsoppa".. Heheheh.. Nu vet du kanske inte vad jag pratar om för du "HAAAAATAR" ärtsoppa och kanske soppa överlag.. Men. Ja, alltså jag och P gillar verkligen soppa. Haha... Så wish me luck med det...   



Av blajblaj - 10 september 2013 07:17

 


Ja vad ska man säga?? "Onormalt hjulslitage, orsaken ör under utredning" hahahah... Personligen tror jag saltsjöbanan har gjort sitt. Men jag är ingen tågexpert(?) så framtiden får utvisa.


Idag har vi heldag med föreläsning. Jag känner mig lagom nöjd med gårdagen. Det blev en tur till jobbet, lite mat och lite utskrifter vilket var bra. Fick med mig mat hem oxå och det är fan tacksamt. Men jag hade ju gärna fått tag på den därna boken! Hrmf, men men.. Vad ska man göra. Jag får helt enkelt sätta mig längst bak och skämmas på onsdag. Livet går vidare. Har i alla fall ksrivit ut bilderna till ena delen av uppgiften, vilket oxå känns bra. Hehe


Nä nu ska jag försöka göra mig färdig. Så jag kommer till skolan nån gång idag. Asch jag tänker inte stressa... Hej då. 

Av blajblaj - 9 september 2013 10:32

Det mesta känns motigt just nu. Jag vet inte. Jag är rädd. Och nere. Boken finns inte att hitta nånstans, eller jo, jag ljuger, den finns på nätet, och jag var ju tvungen att köpa därifrån, men.. Det känns nästan onödigt, eftersom jag ska ha läst ett visst antal sidor till onsdag, och jag kommer inte ens hinna få boken tills dess. VARFÖR har jag varit så seg??? Fan.


Försöker läsa en artikel oxå, som vi har i läxa till fredag... Jag fattar fan ingenting, och USCH va jag hatar att läsa på datorn. Jag vill ha riktiga papper. Bläk.


Men. Jag ska försöka tänka positivt. Jag menar.. Om alla andra kan fixa universitetsstudier så varför skulle inte jag? Det är bara ovant. Och läskigt. Men. Ja... Det är så. Det går säkert över. Hu. Och så är det "fest" med resten av bildlärarutbildningen på fredag. Jag vill inte. Men jag kanske måste. Usch. 


Och så borde jag gå med i kåren. Men jag vill inte.. Usch.


Vad sa jag? Jo, TÄNK POSITIVT. För fan.

Av blajblaj - 9 september 2013 07:25

Ja eftersom jag är segast i världen och liksom skapar orosituationer åt mig själv så har jag nu APbråttom med att hitta en bok till kursen jag läser just nu. Jag har försökt hitta den begagnad och på bibliotek men.. Ja, som jag sa, jag e seg. Så nu får jag bita i det sura äpplet och hitta den för fullt pris. Hoppas bara den finns nån jävla stans.   


På själva konstfack är det idag en informationsdag igen.. Det handlar om bran och kemikalier och gerjsimojs. Jag tycket kurslitteraturen och sen pluggande är lite viktigare.. Så jag hoppar det helt eneklt. Men jag har ändå gått kl 07.00 Tycker jag e bra jobbat.. Heheheh. Fan va fort man komme rin i det här med att slacka.. Hehe


Återkommer säkert under dagen, tjoss

Av blajblaj - 7 september 2013 15:20

Idag har jag drabbats av det där dåliga samvetet. Det där som jag alltid får, eller nej... Som jag OFTA får när jag sitter inne en hel dag då solen lyser och det är varmt ute. Jag har tittat på project runway, och på en av min a absoluta favoritfilmer Mary & Max och stickat klart den ena vanten och påbörjat den andra. Just nu käkar jag rostmackor och dricker O´boy. Ja alltså, jag kan egentligen inte klaga, förutom... Förutom att jag har fått dåligt samvete! Varför är det så? Varför känns det inte O K att sitta inne och göra såna här saker bara för att solen lyser? 


HRMF.    

Av blajblaj - 7 september 2013 08:56

Och det finns ett nytt project runway. Mmm. Ska bara hitta det och sen titta på´t.


Vet inte riktigt vad jag vill göra idag. Det mesta jag vill ta mig för kostar pengar och det vet jag inte om jag har några. Det känns inte som om jag har det. Behöver liksom spara inför kommande tider känns det som. 


Men med IKEA-kortet är det ju inte riktiga pengar som försvinner    Asch vi får se.. 

Av blajblaj - 6 september 2013 07:03

Då gör jag ett nytt försök att skriva på morgonen då. Hade gjort det igår oxå men då blev det som vanligt en bugg och jag loggades ur när jag tryckte på spara-knappen. Bläk. Men idag är en ny dag. Och idag har vi en riktig skoldag, (inte flumma runt och bygga drakar och grejer, även om jag presonligen skulle föredra att alla dagar var drakdagar!!) föreläsning hela dagen och säkert några roliga övningar till eftermiddagen. Hehe...


Ja ghar fått prata med lite fler i klassen och nu börjar det forma sig. De flesta är ju jättetrevliga och första intrycket håller så sakteliga på att glida bort. Det känns skönt. För de flesta kändes mest blyga, men det tar sig.


Så nu har jag bråttom, eftersom jag snoozade lite för länge. Hej då 

Av blajblaj - 5 september 2013 14:17

Min klass tar "överarbetad drake" till helt nya höjder. Men i did it: ordvits...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards